Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
10.2.2015 | Redakce Games.cz
334 příspěvků
-
ja mam rpg rad, a proto se mi nelibi dai ani jako rpg roku natoz hra roku
-
ok, ok, to dává smysl... hezky napsáno *3*
-
Ubohostí? Hoši, vy mě bavíte *1* *1* *1*
-
Konzument? Hráč? Nehraj si na elitu blbečku. Raději si zabal svačinu a padej do školy.
-
"jednotlacitkovy omalovanky proste tahnou" Nádherně je vidět předpojatost z tvé reakce. Rázem tím ztrácí tvůj "názor" jakoukoliv váhu.
-
Nemám důvod ti toto vymlouvat, protože narozdíl od místních křiklounů chápu, že každého člověka může bavit něco jiného...stejně jako mě totálně nezajímají strategie (a obecně hry pouze pro PC) a taky nebudu cpát ostatním, jací to jsou kok*ti, že zvolí jako svoji oblíbenou hru něco jiného...
-
spis myslel hracksem hlasovani, ze vyhraje v konzumentskym se ocekavat dalo
jednotlacitkovy omalovanky proste tahnou -
Stejně mi nevymluvíš, že SP není lepší hra *1*
-
Výsledek nepřekvapil. Překvapilo a nemile mě to zaskočilo, jen jako hra roku redakce. Že masa lidí, která tady nediskutuje, zvolí hrou roku DA:I, bylo vcelku pravděpodobné. A to stále nic nemění na tom, že od redakce to byla zcela špatná volba.
-
Ani nevíte, jak jsem rád, že se opět ukázalo, jak jsou místní křiklouni z diskuzí zanedbatelná část herního trhu...
-
Stejně nechápu, proč v žádné kategorií nebyla nominována hra:The Evil Within, tohle je hra roku 2014...
-
Nejlepší RPG
1. Dragon Age: Inquisition
hh, klasickej důkaz, že nejvíc je slyšet na fórech menšina haterů :) Není to tak dlouho, co se tu někdo dušoval, že by GA:I ve čtenářském hlasování nikdy nevyhrálo.. -
ja budem mat Pillars of Eternity, (Jesse Pinkman quote) Vsetky tie tripleA sragory s quest markerom, tuneloidne strielacky, arkady ala double dragon a emotivne japanesse chobotiny si mozes nechat
*1* -
S dragon age nesouhlasim. Oklestene o vsechno dobre na dragon age. Misto toho tam daji moznost jezdit na jelenovi a moznost vyberu oken do pevnosti. Takove zbytecne veci, ten cas mohli venovat uprave gameplaye aby to nepusobilo jako lacine mmo.
-
To vypadá strašně ošklivě :D
-
.
-
Takhle to má kua vypadat... Ale nééé, lůza si zvolí partičku voskovejch figurek...
-
To máš pravdu, že DA:I není pro každého, bohužel pro tebe to ale (nejen) já chápu v jiném významu :-D
-
Na konzole. Poněvač hráčská komunita se dosti odlišuje podle platforem. Věkově i kategoriemi her, pro ně určené. A DA:I zkrátka konzolovka je. (to není hejt, nemám v RPG favorita)
-
7