Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
10.2.2015 | Redakce Games.cz
334 příspěvků
-
Celkový počet lidí co hlasovali (obecně všech čtenářů) je mnohem větší, než těch pár "elitářů", co sem chodí diskutovat.
-
Nejhorší je, že od herního hlavního proudu dnes ani není možné očekávat to co u filmové tvorby.
Chodím také na hity jako Hobbit a je to klišé, hloupoučké atd... Ale vždy tam je ta nejlepší technická stránka, bez zásadních chyb, nejlepší herci, vhodná hudba atd...
Tohle u her neplatí. Grafika? Často zaseknutá na úrovní konzolí, o chybách ani nemluvím atd.
Pouze Poláci se snaží dát to her ten benchmark aby jsi mohl mít to nejlepší když na to máš...
V minulosti třeba Crysis na PC. -
Vlani to bolo dosť slabe...GTA V na PC nevyšlo...Wolf čista klasika, ale to už bolo dosť davno takže...Thief to iste, ten ma velmi prekvapil, lebo nie som harcore stealth hrač, asi preto že nebol tak hardcore...a stavil som na FC4 no teda a prečo sa vam to tak nepačilo ? moc mainstreem čo...??
Som rad že Dr. AGE Inq nesku*vili ako minule, ale toto nie je moja šalka kavy...moc filmečku kerym nerozumim, a pripada mi to ako Dungeon Siege kedysi a toho som sa trošku prežral...takže...nech žije KYRAT *14* -
Ostatní příčky potěší.
Ale ten rozdíl v počtu hlasů mezi prvním a druhým je zcela jasný...
Ono těžko se shodnou na něčem co nemá jasnou definici jako třeba fyzika. Dokonce ani není shoda na elementárních věcech u kterých by se to dalo čekat, protože nejsou tak zcela pocitové a obtížně uchopitelné jako třeba příběh.
Na chybách není shoda (někdo je zcela odpustí anebo přeskočí), na nesplněných slibech také není shoda (někdo to zcela přejde a je mu jedno co kdy nakecali atd) a lze pokračovat. Pak se logicky nedá dobře dohodnou a něco vymezit... I recenze jsou zcela různé. Někde se šije do chyb a jinde se to přejde apod.
Kdyby se takto posuzovala třeba vozidla to by dopadlo. Není možné požít topení a tedy ho nebudu používat. Namísto aby to bylo označeno za chyby a byl tlak na nápravu. -
Ale taky nezapomeň, že po vydání Watch Dogs bylo všude plno článků o tom, jaké je to zklamání.
Já Watch dogs viděl jen asi na deset minut u bratrance a nikdy jsem to sám nehrál, protože mě všechny články po vydání dost odradily.
Přesto po všech těch článcích "vím" o jaký šlo průšvih a asi bych pro něj jako pro zklamání roku hlasoval taky a ani by mě nenapadlo pro něj hlasovat v jakékoli jiné kategorii :)
Naopak Dragon Age jsem ještě ani neviděl, ale po všeobecné chvále plánuju rozbít prasátko a kdybych se zapojil do hlasování, tak bych mu i přesto ten bod šoupnul.
Na té reklamě asi vážně něco bude. -
Herní Troška vítězí.
-
nebyl..nemel by sanci..americani maj radsi Dragon Age...ale tady by vyhral urcite.
-
Ufff, hofna za totáče. Promiň, určitě to bude kvalitní joke, ale na mizernou českou produkci nemám chuť. Maso jim a jestli je pointa nějaká vegetariánská sr*ka, mám to těžce u prd*le.
-
nejsem prekvapený, už davno vím že čtenari games.cz jsou težky mainstream. Zklamany, možno. jeden by rekl že clovek co chodí číst o hrách by umel oddelit zrno od plev
-
Jistě, jak někdo nehlasuje podle tebe je ofce a tu*oň zmanipulovaný reklamou. *7* Možná, možná máš jen po*iči vkus a lidi maj rádi něco jinýho. *5*
-
přesně tak - jiný mainstream AAA RPG loni ni nevyšlo - paradoxně za úspěch DA:I může především CD Projekt s jejich odkladem 3. Zaklínače , kterej byl prakticky jeho jediná konkurence
-
Vzkaz pro Bioware: "N3poser to, nep0ser to, nepos3r to!" *5*
-
zaklinace odlozili prave kvůli uspechu DA:I, protože třeba v Americe by se klidne mohlo stat ze DA:I zaklinace dost zastini. Samo je to jen vareni z vody co pisu, ale ja bych se proti DA:I bal jit ve stejnou dobu:)
-
i blame CD Project
-
Dělám si srandu... až na DA s tím souhlasím... jen mě překvapuje, že to vyhrálo i čtenářské hodnocení *1* Pro mě prostě nejlepší hra byl South Park... dlouho jsem se takhle u hry nepobavil... a to je dle mě u her nejdůležitější *1*
-
mimochodem ti chytrejsi vedi, ze za odkladem zaklinace stoji megauspech Dragon Age..preci jen v Americe by to polakum nemuselo zrovna v tuhle dobu moc vyjit:)
-
http://pararational.com/wp-content/uploads/2013/07/reptilian-obama.jpg
*1* *1* *1*
Nebyla šance aby to dragon age nevyhrálo. Ještěři si musí pomáhat. -
Zkusme se spolu zamyslet nad RPG roku. Určitě se dá souhlasit, že prodává mainstream - konzole - casual - velké značky. To DA:I splňuje. Hype, potažmo celá mediální masáž, byl velký. Hra by musela být hodně zprasená, aby to dopadlo jinak.
A teď se podívejme na místa 2-4. Velmi těsné počty hlasů. D:OS - překvapení, návrat ke kořenům, indie, izometricke oldschool RPG v moderním kabátku. South Park - výborné RPG, ale spíše pro pokročilejší angličtináře, kteří dokážou ocenit vtip a narážky ve hře Dark Souls 2 - RPG s početnou základnou, ale spíše pro zkušené až hardcore hráče.
Nedělám z DA:I špatnou hru, ale když ji srovnám s těmi nahoře..tak to vůbec nedopadlo tak špatně, jak se některým může zdát. Na jedné straně tu máme 1400 hlasů pro (mediálně) největší RPG loňského roku a na druhé 1600+ hráčů, kteří dali přednost něčemu více... doplňte si sami. -
Vždyť jsem to říkal, že prosťáček zůstane prosťáčkem *1* 4% pc publika? To snad má být nízká narážka na "určitou" skupinu jinak sexuálně orientovaných?
-
Jo takhle..ty to myslis tak ze kdyby vysel třeba zaklinac nebo novy TES..jenze nevyslo..kdyby..kdyby..kdyby..