Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
10.2.2015 | Redakce Games.cz
334 příspěvků
-
Pise borec co hraje s osekanym obrazem v nizkym rozliseni a 30FPS :-D
-
QQ level over 9000
-
byla zmanipulovana..myslim to je to co jsi chtěl slyset..a muzes jit v klidu spat:)
-
Trochu schyza ako zvycajne nie? Ludom v redakcii veris ale metacritics nie. Metacritics su totiz spriemerovane recenzie od ludi co tie hry hrali..samozrejme user hondotenia tam ignorovat to je len o hate.
-
Hlavne krokovaci dungeon je 100 rokov za opicami pre 4% pc publika. Krokovacky boli kvoli hw obmedzeniu teraz uz nemaju zmysel rovnako ako nemy film
-
Grimmrock je bezva..a DA:I se mi libila taky..ze bych nezapadal do te tve ,,uzasne,, rovnice?:)
-
Dragon Age: Inquisition? Pffff, to určitě. Kdoví jak to s tou čtenářskou best of vlastně doopravdy bylo... *6*
-
To už je taková tradice.
-
Já ti nevím. Sice jsi o tom na jiném místě psala pěkně a nemám důvod ti nevěřit že sis tuhle hru užila ale... já když vidím ty letsplay videa... To je tak strašně povrchní, nudné, neoriginální... navíc pro mě nepochopitelný 3rd person pohled (proč proboha???) a "údajně" dost zmršený port na PC. Asi jsem divný ale fakt nevím co na tom vidíte *7*
-
Risen 3, Bound by Flame, Diablo 3, Dark Souls 2, Sacred 3 a plus k tomu asi deset japonských rpg..myslim ze zas takovy sucho na konzolich nebylo..ovšem je jasne ze všechny DA:I prevysuje ( krome tech jeaponskejch, tam to je jinak:)..proto ostatne vyhrala hru roku:)
-
Jinak to ani dopadnout nemohlo. Jak je známo, většinu vždy tvoří manipulovatelný "plebs" a proto takové stylové kousky jako LOG II nemohou být na výsluní "většiny"...
-
Dragon Age Inquisition vyhralo hru roka podla redakcie a preto sa v diskusii strhol hate voci vyberu.. Nasledovne nadislo hlasovanie citatelov a za hru roka vybrali Dragon Age Inquisiton *15* *15* komédia
-
Ah, přesně dle očekávání.
-
Člověk by si myslel, že to spíše bude tím, že mi ve skutečnosti žádnou platbu za hlas neslíbili, ale budiž...
-
no v žánru západních RPG na konzolích rozhodně sucho bylo.
Pro mě je DA:I má dost prblémů na to abych ho považoval byť jen za skvělou hru (jmenovitě MMO design questů a mrtvej svět, nepoužitelnej taktickej režim,PC ovládání, zlobící AI společníků, nezajímavý hetero romance, poslední patch ví rozbil než spravil) - což jsou pro mě dost velký problémy , přestože hra má výbornou grafiku, některý super lokace a skvělý příběhový questy a questy společníků -
Rofl aspon vidno ako je ctenarske hlasovanie niche a nezmyselne. 1000 hlasov pre Keep, Forzu Horizon 2 a podobne bludy. Ludia hlasuju na zaklade toho co im reklama hype nahovori. Je to presne ako ked tu 99 warez pc deti hodnoti konzolove exkluzivity z youtube. Tu je jasny dokaz. 100x radsej dam na erudovany nazor ludi z redakcie co tie hry i skutocne hrali ako taketo vymyslene bludy. Presne prw toto je i metacritic nulove kriterium.
-
Kde je srdce, rozum nic nezmůže *1*
To by jsi v každým případě měl prověřit, pak pochopíš *3* -
Tisi lidi. tisíc chuti..ale to ze nekomu nechutna svickova neznamena ze je spatna:)
-
To bude tiez taky ten vysledok "nehral som ani jednu tak tam prasknem jedinu co poznam".
-
Pravděpodobně proto, že dnešním hráčům to už nic neřiká a řada těch, co tu sérii zažila v dobách největší slávy, z toho třeba už vyrostla.