Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
10.2.2015 | Redakce Games.cz
334 příspěvků
-
Měl to všechno vyhrát Wolfenstein. I závodní hru, nebo strategii roku. Pro mě nejlepší novodobá hra, stáhnul jsem si češtinu a hraju znovu. Je to 1. dobrá hra od San Andreas. V žánru od MoH: Allied Assault. Už jsem ani nemyslel, že se nějaká taková hra ještě vytvoří, skoro se to ani do dnešní debilní doby nehodí. Je to jako jediná kytička na louce, modrej flíček na zamračeným nebi, hříbek mezi muchomůrkama a tak všeljak podobně.
-
tohle se muze potvrdit maximalne az nastane antihype na DA:I..o cemz dost silne pochybuju..
-
Tento den se zapíše do dějin. Potvrdilo se, že diskuzi na Games.cz navštěvují pouze a jen velcí znalci her. Slavme a pomiňme alespoň dnes válku PC vs "konzole". SLAVME
-
no právě "vítězství" Watch_Dogs to tuplem potvrzuje - > masivní hype zničehonic vyměnil stále trvající mnohem masivnější anti-hype
-
a tady je vidět že reklama je důležitější než kvalita jak na vítězství DA:I tak na "vítězství W_D"
-
Neřekl bych, že je to normální, spíš je to smutné, že se z takového nadhodnoceného shitu dělá všude hra roku.
-
retaaarrrrrd
-
"Vaše hlasy se rozpustili" - tak to mi stačí.
-
jak jsme psal nize..Watch Dogs měli daleko vetsi reklamu, a jak dopadly..takze přisuzovat kvalitu hry a vitezstvi v hlasovani reklame je nesmysl. proste se DA:I plno lidem libi, a není třeba byt smutny z toho ze tobe zrovna ne..je to normalni:)
-
Naprostý souhlas. Tvojí spolukrajané kteří navštěvují tento web by se měli od tebe učit.
-
Jelikož jsem se na tu hru těšil a věřil jsem jí, tak jsem si to nekoupil? Co je to za bullshit? Když se na hru těším, tak si ji zákonitě koupím. A ne, nehrál jsem to u kámoše, hrál jsem to na mém Pc, v mém pokoji, v mém domě. Plácáš blbosti. Na první větu raději nebudu reagovat, protože já jsem se zde nezmiňoval o tom co chci a co nechci.
A btw... ano, chováš se hodně dětinsky. Tvůj názor, který spočíval v tom, že jsi mě nařkl z toho, že jsem to ani nehrál byl velmi, ale opravdu velmi dětinský. -
no nevim, watch dogs mělo daleko vetsi medialni masaz..a jak dopadlo..proste myslim ze nemas pravdu..sorry:)
-
Bohužiaľ sa opäť potvrdilo, že reklama je v dnešnej dobe oveľa dôležitejšia, ako samotná kvalita produktu. Čo k tomu dodať? Asi len toľko, že počet fanúšikov nie je zárukou kvality. Dragon Age - Inquisition je asi taká hra roku, ako je 50 Shades of Grey kniha roku a Twilight film roku.
Ešte kým ma niekto stihne označiť za hejtera tak by som rád povedal, že som fanúšikom DA série, ale nie som slepý, hluchý a ani som nestratil schopnosť (kriticky) myslieť. -
ja nevim jak někdo mohl pocitat s jinym vitezem nez z DA:I, me ani na vteřinu nenapadlo ze by to mohlo vyhrat něco jiného. Ta hra vyhrava hru roku všude kam se podivate. Osobne moc nepamatuju ze by nekdy panovala tak velka celosvetova shoda. Proste je to dobra a kvalitni hra která se lidem libi, Samo urvana menšina pusobi ze tomu tak není ale jak je videt opak je pravdou.
-
Hrál jsem ji. A i když to není pro mě hra roku, tak si to místo zaslouží.
-
ja ji hral...tyhle sebeutesujici příspěvky jsou smesne:)
-
Ale ty jsi asi aktivní hráč a navíc lezeš do debat pod články. Tedy patříš do menšiny která navštěvují web.
Jasně, že to neznamená to -> hra bude automaticky líbit. Ale více lidí o tom slyší, více lidí to hrálo, více lidí to hraje a více lidí pro to ve výsledku hlasuje. Negativně i pozitivně.
Reklama je navíc klasicky pozitivní a ne každý prokoukne nějaké neduhy anebo to daným lidem (kteří tvoří většinu) dokonce nevadí, protože od hry toho krom nějaké lehce pochopytelné zábavy nečekají. Tedy mají zcela jiné priority a to je pochopitelné. Také mám jiné priority od rybářských potřeb a určitě tam nepoznám problémy. -
Nejlepsi zavodni hra a oni tam ani nenominuji Assetto Corsa? WTF?
-
Já bych řekl, že to udělala většina hlasujících pro DA protože jinak by to nevyhrálo *3*