Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
10.2.2015 | Redakce Games.cz
334 příspěvků
-
Nemůžeš brát herní diskuze jako vzorek, který reprezentuje názory většiny hráčů...za což jsem dost rád...
-
jasně hlasovala celá naše dívčí skupina *1*
-
O Vánocích jsem zase hrál SWTOR. Což takhle jednou za rok nainstaluju a zahraju storylinku za classu, kterou jsem ještě nehrál. A přišlo mi až udivující o jak velikej kvalitativní rozdíl se jedná, co se postav/main story/side questů/apod. týče. Prostě regulérní mmo je na všech frontách daleko v předu a má víc příběhu než jeho pseudo-sp-bratranec DA:I.
Nevim co víc k tomu říct protože G3ronimo to dost vystihl. Já se taky považuji za fanouška DA série, Ale porád v sobě najdu (aspoň myslím) dost objektivního smýšlení abych si dokázal přiznat, že DA:I prostě není dobrá hra. -
S výsledky jsem celkem spokojen, ten DA:I nějak přežiju. Jenom nechápu, že na to, aby hra dostala ocenění strategie roku, tak stačí jen přeskinovat předchozí díl.
-
Však je to úplně stejný jak onehdá s Assassin's Creed III, kdy tu na to všichni nadávali a pak to byla čtenářská hra roku...
-
jen jestli jsi neukecela všechny kamosky at hlasujou..přiznej se!!!
PS: delam si srandu:) -
Škoda že nezvítězil zdravý rozum *1*
Si ten DA:I snad budu muset z vědeckých důvodů stáhnout abych se přesvědčil na vlastní myš a klávesnici. -
To nikde netvrdim, proste len staci pozriet na ten rebricek RPG, z TOP 5 vysla na next gen jedina..a to DA:I. Na PC vysli vsetky, na old gen 3. Proste hraci z next gen konzol nemali co zvolit, tak si dovolim tvrdit , ze volba casto kvoli tomu padla na DA.
-
nerekl bych ze v zanru rpg bylo sucho..
Ale jinak v tomhle pripade si budes muset počkat an vyhlasovani her desetileti, aby to nevyznelo vyjimecne:) -
to ne je to fajn hra ,ale při takovymhle suchu i fajnhra vyzní jako vyjimečná.
-
taka blbost si nezasluzi ani nominaciu...take babovresky v hernom priemysle
-
nevim, mozna proto ze to jako dat oskara troskovi za babovresky?
-
Nevěřím svým očím. Po takové antidragoniádě tady na fóru jsem to nečekala. Ale pravda a láska zvítězila! *1*
-
Je to excelentí simulátor, nicméně u nás to hraje maximálně stovky hráču, které možná ani anketa na Games.cz nezajímá. Ono když se za celý rok nenapíše o této hře jediný článek, radši se honí trika nad Forzami (což nemám za zlé), tak se není čemu divit.
-
proč nebyl mezi českými hrami Polda?
-
*7*
-
a to z ni dela spatnou hru?
-
nj..jestli to nebude tim ze to je dobra hra...to co pises zacina zavanet jako Area 51 :)
-
Pri DA:I si ale treba uvedomit, ze je to hra co vysla na najviac platforiem. A na niektorych , hlavne PS4 a Xone, to bolo jedno z mala pouzitelnych RPG co tam vobec vyslo za celu existenciu, takze ludia co hraju len na ne ani nemali velmi na vyber za co hlasovat.
-
antihype na DA:I nebude - jelikož DA:I berou herní novináři až na výjimky jako druhý zjevení RPG/SJW boha narozdíl od WD