Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Já a ohavný chyták? Nikoliv. *1*

Nápověda: https://www.youtube.com/watch?v=B9xvZ1jiB3Y (ale musíš vydržet až do konce).

A pokud to pochopíš, tak budeš znát i odpovědi na své další otázky.
  • prudislav
    Za spěchém DA:I stojí především masivní reklama, hlad po AAA západním RPG a odklad Zaklínače 3 mnohem víc než samotná kvalita hry
  • Luckiller
    To myslíš Reptilians? *3*
  • Dogkiller
    Až po tobě, pokémone. *3*
  • prudislav
    no vždyť říkam budgetový RPG s desetinovym budgetem co měl jen marketing DA:I, port aRPG, Gauntlet-like hra s podezdřelym názvem a Dark Souls má krapet jinou cílovku. Možná tak LoTF bych uznal.
  • *12*
  • septicflesh
    Fakt se musím smát. Po tom, co jsem tady pročítal u článku o hře roku, kdy se tady někteří málem upalovali na protest. A teď to sami čtenáři zpečetili. Člověk se stává dospělým teprve když se smíří se subjektivním hodnocením ostatních. Já osobně jsem tedy dospěl :-)
  • přestaň ty sexisto *16* *16* *16* *16* *16* SJW
  • Myslel som samozrejme user hodnotenia pre nechapavcov...zabudam ze na hernej stranke musi clovek vsetko pisat doslovne a polopate ako v pomocnej mongolskej skolke
  • očekávám nějaký ohavný chyták, proto to zůstane bez odpovědi.
    Kdo je podle tebe ten se zdravým rozumem? Ten kdo má stejný názor jako ty?
    To mě totiž vždy zajímalo, u lidí co se ohánějí zdravým rozumem.
  • To je otázka vkusu a založení. Rozumím. Ale já to mám tak třeba s GTA, prostě vím, že je to dobrá hra, spoustě lidí se líbí. Ale mě to přijde nuda a nikdy bych se nepřinutila se ji hrát. A podle mě je stejně povrchní, jen není o klaďácích, ale o gaunerech.
    K tomu pohledu, já třeba moc nemusím first person pohled, dávám přednost 3rd. Originalita u mě třeba nehraje zvlášť velkou roli, pro mě je důležitá zábavnost a najít si tam věci, co mám ráda.
  • Vidím to minimálně na Žido-americkou konspiraci, řízenou Obamou a Mossadem s podporou illuminátů, zelených a bilderbergu, natajno podporovanou Kremlem a Kimovou babičkou.
  • Jack1947
    Ještě že po minulém roce už mně hlasování moc nebere... tedy minulý rok to bylo možná trochu lepší ,no letos *7* Budu to brát sportovně a není to nic vážného takže se pěkně nadechnu a zasměju se. Hahaha *1* tak to by jsme měli. Bohudík konečně zasebou (nebo bohužel, žel bohu... ??)

Konečně! Ty kecy o podplaceném hlasování si už nechte... ( i když... )

Aspon že ten Wolf uhájil akční hru ale Far cry 4 na 4. místě? lol GTAV (hra minulého roku v nextgen na 2) a Wolf zase na 3. Tak mohlo to dopadnout snad i hůř. *3*
  • Chim
    Jíš maso?
  • kdopak určuje, co je zdravý rozum? Ty?
  • To musí být zmanipulované,podplacené nebo za to může Kalousek! *1*
  • doufám, že prdel*ču alespoň víš co over 9000 znamená a jen to jak tupoň nepapouškuješ
  • chtěl bys, ale rodiče nekoupí co? Tak musíš kysnout u šitózních p2w moba sra*ek.
  • ajajaja, tady někteří lidi dostávaj rapla. *1* *1*
    Jak není po jejich tak brečí. LoL Jak malý děcka. Dobrá práce dragon age.
  • Tak pokud budeme používat analogie s jídlem, tak DAI je na první pohled štavnatý steak a až do něj kousneš, zjistíš že je vyrobeny z masokostni moučky :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit