Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lenny
    kdybys nebyl jelito, tak si v nastaveni navolis, ze ti mireni skrz miridla zustane i pri pristim stisknuti pravyho tlacitka. ja tedy s ovladanim nemel sebemensi problem, ani co se navyku tyce. co mi naopak vadi, je jista ztrata snakova charismatu. kdyz se objevi v nejaky animaci, tak drzi hubu, jen kouka jak se okolnosti hybou, neprojevuje zajem. ten hoch je nejaky pasivni, rekl by pedagog. oproti predchozim dilum, kdy i jeho jednoducha replika delala z chlapu latentni homosexualy a fandy az za hrob, je tohle mirne zklamani.
  • michaliuz18
    Az moc precenovana hra, zasluzi si sice pozornost aj rozne ocenenia ale uplnou hrou roku urcite nie, do top 5 by som ju ale zaradil, no na prve miesto nikoliv. Tam patri jedine zaklinac. MGS 5 proste slaby
  • neřeš, on to nehrál, tak musel naplivat na konkurenci. To už tak bývá. Já hrál všechno, takže s čistým štítem můžu kritizovat...
  • kennyB
    A soubojový systém v Zaklínači 3 je geniální nebo originální???
  • souhlas, všechnu čest Zaklínači, ale pokud mi letos něco přišlo jako next-gen, byl to MGS
  • Taky mam pocit ze je moda Zaklinace 3 kritizovat.
  • hlavní příběh se děje na pozadí, když Venom je na bojišti, proto musíš dělat pár vedlejších misí, pak ti zavolá Kaz, že se něco stalo a hlavní příběh pokračuje. *7*
  • bohužel já tam absolutně nevidím žádný přesah jako třeba v Somě, MGS, Bloodborne. Sry ale mně to připadá infantilní až na půdu. Od jedničky recyklují pořád ty samé témata. Jestli to bereš za dospělé fantasy, tak budiž, já jsem si tam nenašel ani kousek přesahu.
  • Vsichni tady MGS 5 vychvaluji, tak ja se naopak postavim na tu opacnou, temnou stranu.
    V MGS 5 mam nahrano 59 hodin, zustal jsem viset v bode, kdy se mi o hlavnim pribehu dlouho nic neukazalo, porad jen same vedlejsi mise, ktere jsou porad to same dokola, az me to prestalo bavit. A to je podle me minus tehle hry - hlavni pribeh se ukaze znenadani jak vyrazka a i tak se tam dela to same co v misich vedlejsich. Vedlejsi mise jsou vsechny to stejne dokola a jeste maji tu drzost vam nabizet si zopakovat tu splnenou nudu znova. Pravda velke plus je umela inteligence a pocet moznosti jak je zabijet. Ale to nejvetsi minus hry je podle me to debilni ovladani prizpusobene na 4 stupidni konzolove tlacitka u kterych pokazde vyskoci nejake menu. Same vyskakovaci tabulky, podtabulky a listovani dalsich tabulek.
    Stezuju si na to, protoze jsem si rek, ze po par mesicich tu hru dohraju. Pri spusteni jsem zjistil ze jsem uplne v prdeli. Misto abych hral tak jsem zkousel, co ktere tlacitko dela a az po hodine jsem zjistil ze mireni je pri drzeni praveho tlacika mysli a k tomu jeste zmacnuti tlacitka F... podle me by ovladani slo udelat lip.

MGS V:
    - mise se opakuji a jsou stale o tom samem
    - ovladani, hledani v tabulkach
    + umela inteligence

Naopak jsem priznivec Zaklinace, ten je dobry v tom, kde MGS V pokulhava. Je ale pravda ze ty hry jsou kazda o necem jinem a zalezi na cloveku, kterou si vybere.
  • Morraw
    Každý vidí jen to, co chce vidět.
  • Za mě bloodborne (tam je dlouhá cesta než se to lidé naučí dokonale) / witcher 3.

Kdybych vyhodil velké hry, tak pillars of eternity.
  • Fallout 4, tam jse snad jen z důvodu toho, že to dělala velká známá firma. Mad max by to kvalitou v klidu nahradil.

Zase fallout 4 je hit na youtube, díky tolika blbostem co tam jsou. *1*
  • ta hra je dospělá jenom nadávkami a rádoby sexem a nahými scény... Naprostý souhlas...
  • Smazali tě z důvodu trollingu či mentální retardace. Napsal jsi a teď tě cituji, že Zaklínač je hra desetiletí a pokud si to někdo nemyslí, tak si lže do kapsy.

Děkuji pěkně, ale Zaklínač není ani hra května a rozhodně si do kapsy nelžu .)
  • *8* *1*
  • Zdegenerovaly - myslíš to, že se zbavily hloupých, nudných herních mechanik, kde si byl nucen opakovat jednu pasáž dokola a bylo to vydáváno za herní obsah? No, očividně máme naprosto jiný pohled na herní průmysl. Hry se vyvíjejí a to k lepšímu - naprostá majorita.
  • nightborne
    Při utíkání před rozbouřenou vodou jsem zahodil ovladač. Třikrát.
  • pokracuji ve vlakne, ktere bylo smazano, nebot jsem si dovolil obhajovat zaklinace 3 a to se dnes nenosi... To jsou nesmysly ze zaujate mysli. Pribeh je naprosto v poradku, skvele propojena hlavni dejova linka s vedlejsimi questy, vyborne zpracovane postavy, atmosfera z knih naprosto zachována,vynikajici stylizace a zpracovani priser, bugu v porovnani s jinymi hrami naproste minimum. Framerate je na gtx970 vynikajici (stabilnich 60fps), a po poslednich patchich i s hairworks. Dragons dogma mam odehrane na ps3 stejne tak demons/dark souls serii (krome dvojky), a zatim asi 70 hodin v bloodborne. Nejsou to špatné, ale soubojovy system v nich neni kdovijak genialni nebo originalni. Veskera hratelnost DS/BB je postavena na zpocatku absurdni obtížnosti dane jednak prave spoustou bugu, frustraci z opakovani a z ni pramenici nervozity a hlavne nevybavenosti postavy. pote uz ve hrach vyjma solidniho lore nic moc neni. Atmosfera neni spatna ,ale je to takové pozlatko. Dragons dogma je nudna slatanina o nicem, kdy japoncici delaji jakoby zapadni rpg, je to zkratka nuda. naproti tomu zaklinac je po vsech strankach vypiplaný, vyvojari se trapne neschovavaji za obtiznost/stylizaci/lore. Je to poctivy produkt po vsech strankach, jaký uz tady dlouho nebyl. Momentalni witcher hate je jen trapnou pozou.kdyz je to tak super, budu to hejtovat, at jsem na netu za borecka. Tak prosim..
  • Morraw
    Zajímavé,. Ale víš jak to je. Oba jsme se těšili, mě to baví, tebe ne. Tak kdo vyhrál.
    Do 15 let ? V tom věku bych max ocenil grafiku a souboje, ale už bych nedokázal ocenit komplexní questy jako "Familly Matters" a už vůbec bych si nečetl ty rozhovory.
    Ty vidíš patetickou hříčku, já vidím kus práce.

A za rok si rozhodně plno lidí vzpomene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit