Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Nejlepší DLC - datadisk
16.1.2016 | Redakce Games.cz
251 příspěvků
-
vydýchni si a přečti si jeho příspěvek ještě jednou.
-
Ano, tohle je dobře napsané. Myslím, že tuhle definici splňuje i The Assignment a The Consequence. Navíc The Assignment vrací opravdu survival horror do herního žánru po dlouhé době...
-
Pokud datadisk obsahuje dulezitou soucast pribehu, bez niz nelze tu hrat, jak uvadis. Tak to neni datadisk, ale svinarna vydavatele, ktery vyrizl cast hry a podojil hrace.
-
Srdce z kamene to vyhrálo zaslouženě. Za posledních 5 let jsem nehrál lepší datadisk.
-
Nemyslím si, že je to dobrá nominace a nemyslím si, že je to zasloužený vítěz, ale to je tak jediné, co s tím zmůžu :)
-
Jo, Srdce z Kamene jsou super. He smiles as the spring as towards himself he draws you.
-
Nevím, jak u vás, ale u mě je rozdíl mezi dobrým datadiskem a DOBRÝM Datadiskem. Dobrý datadisk nabídne to co hlavní hra, je to v podstatě takové prodloužení. Ale vážně DOBRÝ Datadisk rozšiřuje původní koncept hry, upravuje mechaniky a rozšiřuje hlavní příběh hry, a je tak dobrý, že si bez něj nedokážete tu hru hrát. Z nominovaných to splňuje jenom Taken King pro Destiny, který ze srajdy dělá oukej mmorpfps, a Old Hunters pro Bloodborne, který osvětluje důležitou část příběhu. Zbytek jsou dobré rozšíření, ale kdyby se mě někdo zeptal jestli jsou nutné, tak bych řekl že ne.
Ještě bych přihodil Trespasser pro DA:I, což je důležitý epilog pro hru. -
holt né každý je fanboy této vysušené obšehlé omalovánkové RTS bez nápadu...
-
Myslím, že nebudeš daleko od pravdy *1*
-
Já jsem asi úplně divnej, mě ten Zaklínač vůbec nebavil...
-
Pro SCII opakuji:
Archon mode? Nic.
co-op strategie v jednom base? Nic.
Editor s obrovskýma možnostma? nic.
Arcade? Nic.
Tohle všechno se rozhodně nerovná tvému tvrzení o 5 jednotkách. -
Archon mode? Nic.
co-op strategie v jednom base? Nic.
Editor s obrovskýma možnostma? nic.
Arcade? Nic.
To je skutečně málo změn... -
Zaklínač u měn vítězí. I když pro měn to je tím světem, který zbudovali knihy.
Druhé místo Starcraft
A třetí místo poslední update pro DF. -
Co s tim ma spolecny muj avatar?
Ve SC myslis tech 5 novych jednotek? Nebo dej, ktery je kopii z DA:O? Nebo ty uber super mege op finalni videa? Je to je prumerna za drahy peniz. SC2 LotV nic nepredvedl. -
nebreč... tak holt nemáš nejlepší bábovičku...
-
OH bylo hodně dobrý, ale tady v hardcore pc komunitě to asi určitě nevyhraje...
-
Celkově se mi nelíbí kamera. Nějak mi vadí navržená vzdálenost a úhly, možná FOV které zvolili. Možnost oddálení (stačí trochu) by bodla nejvíc.
-
W3 je prostě skvělá hra, jen jedné věci jsem si všiml, cutsceny nejsou zdaleka tak kvalitní jak by mohly být. Postavy občas udělají nějaký divný pohyb, fyzika blbne, motion capture jako by neexistoval a střih taky někdy vázne... a toto jsem pozoroval obzvlášť pečlivě a je to stejné na všech verzích...
Trochu SPOILER:
tak například některé bitky mezi witcherem a šéfy divokého honu, jsou radost pohledět, ale např. scéna, v niž Letho pokosí zabijáky co mu jdou po krku, nebo scéna v niž Geralt mlátí Juniora jsou prostě trochu směšný...
grafika sice top, ale prostě je vidět, že nestačí jen změnit uhel kamery a nějak krkolomě postavy rozpohybovat a já chápu, že u tak rozsáhle hry nemůže být každá cutscena vymazlené CGI, ale prostě vedle různých Japonských her co jsem hrál aj na old genu, jsou prostě tady ty cutsceny občas dostr strnulý, postavy maj divně vykroucenou hlavu atd...
EDIT: všechny ty prostě už se mě měnit nechce... -
DLC od Paradox Interactive nic??
-
Nevím proč ale vůbec se mi k němu nechce vracet, přitom jsem si ho nedávno koupil *10* Navíc jedna z mála her, které se dobře hrají na steam ovladači >_>