Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechny animace pro lidi vychází z dat z Motion Capturu, ale do finálního pohybu ve hře zasahuje ještě Engine pomocí Inverzní Kinematiky, která modifikuje nahranou animaci tak, aby například nohy seděli na terénu, nebo na schodech, nebo hlava koukala na požadované místo a podobně...

Dále se také používá retargeting animací, protože postavy mají jiné proporce kostry, a neni možné Capturovat celou sadu animací pro každou postavu zvlášt(většinou se jedná o stovky animací)...

A když si všechno tohle složíš dohromady, tak vysledný mix ve spoustě situací vypadá více - či méně nepřirozeně... Ale to takhle funguje většina moderních her...
  • TheGGG
    a já to chápu moc dobře a jsem rád, že jsou zde exklusivní hry... alespoň některé arogantní skupiny hráčů nedostanou svoje pirácké pracky na všechno... xone a ps4 mám, wiiu mě nezajímá a hrát si tak mohu co chci...
  • Tilwaen
    Vývojáři také nedělají exkluzivní hry proto, aby vyhrávali ankety.
  • nebral bych si to s tím Starcraftem tak osobně, Starcraft je boží, ale teprve v momeně kdy začneš víc pařit MP, sledovat profíky a učit se od nich... většina lidí proletí kampaň, která popravdě zas tak užásná neni(mě se nejvíc asi líbila WOL) a tím pro ně Starcraft končí...

prostě aby člověk Starcraft dokázal docenit, tak se ho musí nejdříve naučit trochu rozumně hrát a to přichází po pár desítkách hodin v Mulťáku a pak může následovat pár tisíc dalších hodin :D
  • zase ten simulátor lovu utopenců?
  • Ještě můžeš začít urážet všechny, kterým se to líbí a fašisticky propagovat bloodborne a dark souls. To je dnes docela v módě *3*
  • snorgrind
    no pro me to bylo dost zklamani, prisel me o dost slabsi nez puvodni hra
  • Pro mě jedině Wolfenstein: The Old Blood *4* Sice příběh nebyl to nejpodstatnější, ale je to střílečka, tak co...
  • Zasloužený vítěz. Nedát to Srdci z kamene by byl hřích. Je to poctivý datadisk a do puntíku souhlasím se vším, co o něm redakce napsala. U jiných studií by tomu nasadili vyšší číslo za název hry a vydali jako novou hru ( Assassini, Far Cry) Tady to vyšlo jako samostatný příběh, který byl vsunut do základní příběhové kostry a tím jak to bylo sevřené, zážitek z hraní byl velmi intenzivní a posunuje hru ještě výš. Poláci uvádí, že zabere cca 10 hodin hraní. Já jsem hrála i všechny vedlejší questy a s těmi mi to vyšlo na 20 hodin, což za poměrně nízkou cenu opravdu potěší. Už se nemůžu dočkat až vyjde O víně a krvi, nepochybuju nejlepší datadisk 2016:).
  • Sr_Lobo
    Svata pravda, ale v tomhle pripade je to fak neco jako starej dobrej datadisk a ne jenom dva vedlejsi questy a nahradni vizual postavy.
  • Kr.Pa
    Ah!
    Archon mod je mi fakt novinka, sdileni ovladani jedneho hrace (kdyz si dali stejnu barvu) ma uz hodne her, takze nic noveho..
    Coop je fakt smesny, 3 mise totalne podobne, to lepsi Coop mel Red Alert 3.
    Editor? Sak tam zadna zmena od prvniho dilu SC2 nebyla *1*
    Arcade? Tam jsou mapy hracu, to je jen nahrada za ofline LAN.
  • Nejvíc nechápu co dělají v nominaci hry, které nejsou na všechny platformy. Logicky nemaj šanci vyhrát takže nechápu tenhle debilní mor kterému se říká exkluzivita. Vývojáři si tím serou na svoji hlavu
  • Po tom psychopatickém hejtu, který tady neustále někdo plive bych to nečekal ale výhra zasloužená. Srdce z kamene je datadiskem, který předčí i příběh original hry a loni se mu absolutně nic nevyrovnalo. A to že se s tím neumí vyrovnat pár weeaboo děcek mě jenom o to víc těší *5*
  • vindalooo
    Zásadní změny v MP
  • vindalooo
    Tipuji, žes ji nehrál.
  • Tyhle podmínky jako jeden z mála splňuje Firaxis (Civ. 4 Beond the Sword, XCOM: Enemy Within, atd...) takže se za minulý rok sluší zmínit ještě datadisk Civilization Beyond Earth: Rising Tide, i když to skoro nikdo nehraje.
  • nejlepší DLC je žádné
  • arkana na zeuse je hroznej hnůj
  • Zrzzek
    Leda kdyby to bylo "tři v jednom" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit