Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Nejlepší DLC - datadisk
16.1.2016 | Redakce Games.cz
251 příspěvků
-
Ok tak tohle mi staci - ty vis o me co sem kdy delal a cem sem kdy vedel *15*
A co je pro vas za super soubojovej system, kdyz tohle jsou teda odpadky pane progamer, co se radi s lidma z jůtůbu ? *3* -
Jo a zapoměl jsi zmínit fakt že tvoje kopance ubližují tomu volovy víc než tvůj meč ubližuje nepřátelům, ale hlavně že je dokážeš jedním úderem jednoručním mečem hodit deset metrů do vzduchu...
-
hral jsem to na pochod smrti při prvním průchodu, protože jsem se předtím dočetl, že jakákoliv nižší obtížnost je nudná. Do cca 15-tého levelu to bylo docela těžká (asi na urovni Dark Souls), jenže jak jsem vypracoval Igni na max uroveň, tak jsem prostě všechno spálit a hra se stala snadnou. Z toho důvodu jsem si udělal respec a vytvořit si čistě melee build, se kterým jsem hrál na pochod smrti až do konce. I tak to bylo docela lehké. Docela těžcí byli asi jen 2 bossové, zejména ten co se náhodně teleportoval. To bylo taky asi tak na urovni Dark Souls. Oproti Dark souls jsou ty melee souboje o dost horší, je tam mnohem méně typů nepřátel, není třeba zvláštní strategii na každý typ nepřítele atd. Dark Souls je pokud jde o melee mnohem víc propracované.
-
neříkám, že je to smysluplné. Je to hloupé kopaní do vola, co veze povoz, jenom říkám, že je to lepší herní mechanika než desítky hodin hledaní červených stop.
-
Jo mas pravdu neco s lektvarem to tam bylo, ale mam pocit ze to fixnuli hnetka dalsim patchem. Myslim, ze kdyz si ho dopil tak si ho snat musel polozit na zem a pak zase sebrat.
S tema hernima mechanikama je to slozity kort v otevrenym svete, me prislo ze to zvladli vcelku dobre. Co si predstavujes pod optimalnim lootem ? ze najdes 5veci a z toho jednu si dycky das do vybavy protoze je lepsi nez to co mas zrovna? Tady je loot hlavne pro ziskavani prachu, protoze zaklinacsky vybaveni jako takovy je dost specificka zalezitost. Od toho clovek chodil po sidequestech, ktery se zamerovaly na vybaveni. Jestli isi te dobre pamatuju tak tys byl hodne nadsenej z POE vit ? Ty se mi taky moc libily, ale nevim proc to nekdo vubec porovnava s W3 kdyz kazdy je uplne jina super hra. To je jako porovnavat Armu a Call of Juares s tim ze to sou obe dve fps.
Jinak hral si ten datac na POE ? Je dobrej ? -
co sem cpeš knihy, já je poprvé četl někdy před 15 lety nebo kdy, to jsi ještě ani o Zaklínači beztak nevěděl.
Combat je prostě tak nudnej, že nejlepší řešení je ho hrát na easy, radí to i spoustu lidí na youtube apod, že nejlepší je tohle hrát na easy, jelikož combat je prostě garbage... -
Aha, to je strašně smysluplné. Jinak pochybuju, žes W3 hrál pořádně. Každopádně proti gustu...
-
Vedlejší úkoly Dragons Dogma? Běž a zabíj 45 králíků protože ohrožují ponorkovou dopravu nad mexickým zálivem... Ano přesně takovej smysl tam veškeré úkoly dávají...
-
Nemám jednu, nejvíc ve mně zanechal bioshock: infinite, half life 2, a právě witcher 3. Pokud málem brečím, když hru dohraju a vůbec se mi z toho světa nechce, má to svoje místo na vrcholu. Pak jsou hry, co mě bavily neskutečně, a strávil jsem u nich stovky hodin - quake 2, diablo 1,2, dragon age: origins, left for dead 1,2. Žádné slepé uznávání jedné modly se nekoná, jsem hráč.
-
Jj presne tak - dovolil sem si precit vsechny knizky a zahrat si to dvakrat (protoze me zajimaly pribehove alternativy) a sem fanticky fanda *15*
Co tisice, ale statisice bugu !!! Miliony vit ? *3*
Takze si asi cekal Dark Souls kdyz si zacinal hrat na pochod smrti a pak si to schodil na nejlehci protoze to byla nuda? Proc prosimte hrajes nejakou hru kdyz te od zacatku nudi ? Abys pak moch mudrovat jak stoji ta hra za prd ocividne. *7* -
Jinak teď jsem se chvíli dostal do Dragon's Dogma(poprvé jako PC hráč) a asi po dvou hoďkách je tam quest, jak máš chránit povoz a můžeš přitom kopat do vola, co veze ten povoz. Tohle mě připadalo inovativnější, originálnější než všechny questy ve W3, což je docela smutné. Uvidíme, jak se DD bude dál vyvíjet, mám tam zatím málo hodin, ale jak říkám kopaní do vola se mi dostalo do hlavy více než jakýkoliv řešení qeustů ve W3...
-
Dark Souls ta hra, která vyhrála o 221 méně GOTY než Skyrim a teď všichni se předhánějí v žebřících, že je to nejlepší hra historie? Ano, tady vidíme pokrytectví herní scény. Dark Souls je samozřejmě top hra a ani nepotřebuje hype a GOTY.
-
Přesně hra co si rád zahraju...
-
tohle je taky nejlepší argument. Já jsem nahrál 1000 hodin a ani jeden bug. Ty tisíce bugů a glitchů na youtube jsou zcela vymyšlené, jelikož já jsem neměl nic a jsem fanatický fanda. Hotovo. Jinak hře jsem dal tak 60 hodin, za což jsem stihl dohrát hlavní kampaň, chvíli jsem zkusil endgame a žádný tam nebyl. Hru jsem dohrával na nejlehčí, začínal jsem na nejtěžší, jelikož to bylo tak nudné a bylo jenom o tom déle sekat, tak sem switchnul někdy po Baronovi na easy a zjistil jsem, že ten combat je prostě dělaný na easy, na této úrovni se ta nuda ještě dala překonat...
-
hrál jsem to asi měsíc po vydání a hra byla odladěná dobře, žádné velké bugy tam nebyly. Jsem si vědom jen jednoho - byl tam nějaký problém s lektvarama nebo přísadama z příšer, že se nějak nechtěli hromadit na sebe, takžes je musel upustit na zem a pak znovu sebrat.
Kde byla ale hra plná chyb jsou nepříliš funkční a nevyvážené herní mechaniky. Většina lootu byl trash k ničemu, některé buildy byla straně OP atd. -
nevím jestli byl komplexnější, ale 1) měl mnohem lepší a temnější atmosféru 2) měl mnohem lepší a tajemnější příběh (kdo ukradl ty lektvary jsme se dozvědli až v posledním aktu) 3) bavil mě mnohem víc.
Zaklínači prostě otevřený svět nesvědčí, lépe pár menších izolovaných lokací, z nichž každá má zcela jinou atmosféru, než jeden velký otevřený svět vyplněný nudou, co vypadá všude na jedno brdo. -
Pro me je Dark Souls nejvyraznejsi hrou desetileti. Jaka je ta tvoje / vase (do diskuze obecne). A byt Vas nechci nutit dlouze premejslet (nebot si vsimam, ze to spoustu lidi fyzicky boli)—zkuste neodpovidat okamzite nejakou trendovou, aktualni, v pameti cerstvou hrou a trochu si zabalancujte smerem do sebe.
-
Zvlastni.. nahral sem 210h a ze celiu dobu mi jednou hra spadla a jednou se mi podelaly modely postav, takze sem musel nahrat posledni save.
Nerikej ze bys hral tak strasne spatnou a rozbitou hru jako popisujes ?! -
Gothic 2, KOTOR 1, Planescape Torment, BG2, NWN2, Wizardry 8, Might and Magic 6, Xenogears, Mass Effect, Diablo 2, Albion, Ultima Underworld 2, Arx Fatalis. A pokud to chceš počítat k RPG, tak i Deus Ex nebo System Shock 2
-
No jednu vlastnost jsi popsal, ta mi chybí v Open worldu taky. Kdyby to bylo na mě, dal bych pryč navigaci, která vede hráče za ručičku až úkolu (postavě, tlačítku, předmětu), kde nějaká svítící ikona tancuje jak pominutá a přidal jen zevrubný popis (běž na sever od ... atd.). Dále úprava mapy - žádné nasvícené detaily, jako focené z letadla, ale prostý obr. Za další ten průběh hry - proč z bodu A do B? Chybí alternativy z A do M, z M do B, prostě proč jít např. za kouzelníkem do chatrče pro další stopu, když by šlo zajít za zlodějem, který mu před tím šmejdil v domě a našel tam třeba dopis, který tu stopu obsahoval. Tohle je věc, která je pro open world jako stvořená, bohužel vývojářům se nechce myslet a tak je dějová linie stejná, jako byla před 20 lety, kdy open world byl vlhkým snem a ten prostor, který teď mají k dispozici raději vyplní balastem a otazníky s nesmysly.