Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Nejlepší DLC - datadisk
16.1.2016 | Redakce Games.cz
251 příspěvků
-
Nic proti Gothicu, ale ono ten svět tak otevřený zas není - on tak jen působí. Vždyť je tam spousta instancí do kterých se na nižších úrovních zkrátka nedostaneš.
-
Tak to bol uplne zufaly priklad, ako vazne toto bol ten quest W3 killer? Dufam, ze tam teda narazim na lepsie q ako kopanie do vola. ;-)
-
to mi právě přijde logické, že banditi maj tábory v lesích a ne 50 metrů od města
-
alespoň jednou s tebou můžu zcela souhlasit. Gothic 2 dělá správně všechno to, co se Witcherovi nepovedlo: svět je sice mnohem menší, ale mnohem detailnější, promyšlenější a konzistentnější. Jsou tam různé frakce, každá má jiný příběh a jiné questy a jakmile se člověk přidá k jedné, tak má do konce hry zakázáno ty další, čili je tam velká znovuhratelnost. Souboje jsou lepší a vyžadují skill, umístění každého skillpointu je sakra poznat, ale člověk si ty skillpointy musí tvrdě vydřít. Má to lepší příběh.
Gothic 2 je po designové stránce nejlepší RPG s otevřeným světem, jaké bylo dodnes uděláno. -
Gothic 2 > Witcher 3 > Dragon Age > Diablo III > Dark Souls > Bloodborne
-
David Supertrolla
-
Gothic 2 > Witcher 3
-
midnight superskilla *15*
-
Inu podle mě jsi ty dítě trolla a stejně se tu s tebou hádám...
-
podle mě jsi lhář *2*
-
Ne doporučuje se vstoupit do dlc minimálně na lvlu 50 nedělej chytrého. + narozdíl od tebe mám ve zvyku hrát hry rovnou na nejtěžší takže nevím... Pokud doporučujou pro dlc min lvl 70 na normal tak buď mají přehnané představy o svojí vlastní hře a nebo jsem na ni moc dobrej...
-
A to bych měl dělat proč xD Vzhledem k tomu že mě tvůj názor na moje hraní vůbec nezajímá...
-
jinak, co tak koukám, tak ten 53 level jsi si asi teď střelil, protože se doporučuje silně okolo lvl 70 pro normal obtížnost...
-
*15* ale prosím tebe. Banditi hrají hru na schovávanou v Zaklínači. Zdržují se jenom okolo otazníku :)
-
a rád mi pošleš steam, kde se můžu kouknout, co?
-
Tímto jsi úkazal že jsi to vůbec nehrál já se totiž držel cest protže na nich byla většina vedlejších úkolů a bandity se tam dalo potkat dost běžně a někteří navíc měli koně :-O...
-
hele zrovna treba to s těma prsama s tím souvisí a taky... dá se říct, že tím trpí všechny hry, které fyzikálně simulují nějakou část postavy, část oblečení nebo třeba ty oblíbené prsa... z hlavy mě teď okamžitě napadá třeba Bloodrayne, nebo Price of Persia: Warior Within, kde si pamatuju, že to také šlo velice dobře vidět...
Pokud totiž scriptem během střihu, prudce změní pozici postavy(aby dosáhli požadovaného záběru) třeba jen o pár centimetrů, pro fyziku je to skoková změna, na kterou nestačí reagovat, a pak to právě udělá ten poskakující efekt... Některé hry to mají ošetřené krátkodobým přerušením simulace fyziky v momentě kdy je to třeba, nebo je to zamaskované pohledem kamery někam kde to neni vidět...
Ale jak píšeš, vyřešit se to samozřejmě dá, ale při tom množství cutscén, které tam je, nemůžou být všechny vymazlené k dokonalosti... -
53 pokud to musíš vědět. Hraju to takhle dlouho jen proto že se mě tu fanbojové snažili přesvědčit jak je to úžasná hra a rpg desetiletí což, jak jsem po dohrání příběhu zjistil je kravina. Příběhem, hratelností ani detailností světa to nesahá Zaklínačovy ani po kotníky.
-
tak zoufalost herního desingu je to, že bandité čekají na oběti hluboko v lese u táboráku. V DD čekají na cestách, kde můžou někoho přepadnout. Tady si všímej, jak logika věci v Zaklínači nefunguje,
Vůll obvykle jde pomalu a ještě když veze tunovou bestii, tak nemůžeme čekat, že bude hopsat jako Geralt po bylinkách...