Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Nejlepší DLC - datadisk
16.1.2016 | Redakce Games.cz
251 příspěvků
-
podobná zoufalost jako kopat vola aby běžel rychleji, protože jde tak pomalu že to víc ani nejde? Nebo podobná zoufalost jako obnovující se nepřátelé jen abys je mohl ignorovat a po 150 proběhnout kolem?
Jo máš pravdu to je vrchol herního designu a ne jen násilné prodloužení hratelnosti... -
datač jsem nehrál, recenze nebyly nic moc a nemám tolik času. Nejspíš už se k té hře nevrátím, protože vyjde tolik nových, že budu rád, když si je všechny stihnu zahrát - Kingdome Come, Mass effect andromeda, Numenera ...
-
kolik máš level holčičko v DD. Sry nevšiml jsem si avataru...
-
Co si představuju pod lepším lootem? 1) loot je vzácný, a ne že v každé truhle najdeš 10 generického haraburdí 2) loot je skutečně k něčemu dobrý, tj máš radost, když ho najdeš. velice dobře to dělaly první 2 Gothicy, loot nebyl náhodně generovaný, ale pečlivě promyšlený a obsah každé truhly byl navržený člověkem, ne algoritmem.
-
Zaprvé neoslovuj mě chlapečku ty puberťačko a zadruhé ta hra je nudná lineární grindovačka =mmojrpg a je jedno jestli to má akční combat nebo je na tahy. Podmínky to splňuje... Nesnaž se mě přesvědčit o opaku, už hraju dlc a nenašel jsem jedinou zábavnou mechaniku a příběh je naprosto o ničem. Ani ty souboje nejsou žádnej zázrak, když totiž už po 150 bojujete s chymérou, tak to najednou přestane bejt takovej zázrak...
-
Kdo si je schopnej vydefinovat tu jednu je slepej proc? Za tech minulejch deset tu bylo fantastickejch her pochopitelne tuna. V moji hlave nad nimi vsemi Dark Souls. Byla to moje prvni hra co si hrala se mnou jako s hracem, co nastavila zrcadlo navykum her hranych pred ni. A skrze svoje tajemstvi me nechala stat se jeji soucasti. Jednoduse receno—proslapana cesta s pruvodcem, jasnym startem, cilem a zpusobem jeho dosazeni se ty trnity, s nejednoznacnym jak, kam i proc nemuze rovnat.
Coz se da rict i nejak takhle — https://www.youtube.com/watch?v=TGxQzbCuh2M -
jak to píše Drizzt jsem to chtěl napsat, tam není více možností. Když už je to prý nejlepší hra historie, tak bych takové věci jako očekával, navíc nemusí použít ani Axie, stačilo by, kdyby vytáhl meč :)
-
klid *3* Jen upozorňuji, že questy jsou jak přes kopírák a v 95% hledáš červené stopy, červené obrazce apod. Třeba hledaní té magické lampy, hledáš červené obrazce koně. Pokaždé něco hledáš.
-
Axii byla další totální kravina v této hře, co vůbec nefungovala. Na někoho to použít šlo, na jiného nešlo. Nechápu proč Geralt nepoužil Axii na barona a nevymámil z něj, kam odešla ciri. Baron byl troska s vůlí oslabenou chlastem a nebyl by problém ho zvládnout. Geralt místo toho běhal po bažinách, lovil tam utopence a hledal jeho dceru a pak musel běhal za létajícím potratem o půlnoci.
Staré klasické RPGčka měly statistiku zvanou charisma a ta v dialozích určovala, zda se objeví nové konverzace/možnosti přesvědčení. Třeba Fallout nebo PoE jsou typické příklady, kde obsah konverzace závisel od Int a Char. -
jrpg= tahové RPG. DD je zapadní RPG vytvořené v Japonsku. Nepleť si pojmy chlapečku...
-
Jak jsem psal, jsi jen obyčejný hater, diskuze s tebou je jak mlátit hlavou do zdi.
-
To je jako plus že volovi vezmeš kopancem víc životů než skřetovy mečem? Jrpg mentalita... radši budu 5 minut sledovat červenou stopu a pak se utkám s upírem, než půl hodiny sledovat pomalu jdoucího vola abych dostal nicneříkající rozhovor jako vystřiženej z mmo...
-
axie je to normální herní mechanika, na tom není nic extra, to uděláš během hraní několikrát, navíc tam kde by měl jít, aby to šlo proti role-playingu, tak tam nejde. Jenže kopaní do vola je jen pro tento quest(zatím, co jsem hrál), takže si vymysleli herní mechaniku, jen pro tento quest.
-
Ale vidím, že tady nemá žádná diskuze smysl. Když sleduju tvoje příspěvky, tak jsi jen obyčejný hater.
-
Napsal jsi, že je to lepší, než všechny questy ve W3 a já píšu, že jsi v tom případě W3 hrál hodně málo. Když jsem šel s baronem zakopat potracenku před práh jeho domu, tak na nás taky cestou útočily mrchy a občas jsi potracenku musel uklidnit kouzlem, aby baronovi neukousla palici. Je to to samé, jak to kopání do vola, ale úplně někde jinde. Ale to je jen můj pocit.
-
naprostá zoufalost herní desingu.
-
Drizzt: jj mas pravdu takhle jak to popisujes tak sem to hral na druhej pruchod a ze zacatku sem dostaval slusne hubu, dokonce mi prijde ze s tim jak pridali Srdce z kamene tak se vseobecne souboje ztizily. Ale ja nesem DS nadsenec, hral sem Demons Souls (cca tak do 80procent, pak me to uz nejak prestalo bavit - mozna protoze sem dostaval na rit az moc *15*), ale dalsi dily uz me nechytly.
-
vidíš, to je taky plus. Díky. Na to jsem zapomněl, ta interakce s volem je na takové úrovni, že mu kopance ubírají hp, samozřejmě i na vola funguje healovaní, takže se může healovat, když mu dojdou síly, tak si vůll prostě lehne. V tomhle questu je více herních mechanik, než v celém Witcherovi.
-
Externi hype, goty, zebricky, vsechny "ty co se predhaneji" jsou jak moc dulezity pro vnitrni ukazani prstem na hru, ktera ve tvoji hlave uvizla nejvic za posledni dekadu? Ze by se nenasla zadna? Nebo je k tomu potreba patricne dlouhej nostalgickej odstup?
-
ty červené stopy byl fakt totální fail - a bylo to prakticky v každém questu