Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    ale pleteš... Failout 4, to jsi chtěl napsat..
  • Ne, nepletu.
  • TheGGG
    ano, protože DS, BB i W3 jsou mnohem lepší, než jakýkoliv omalovánkový hnus co kdy blizzard vyprodukoval...
  • TheGGG
    rád si poslechnu o hře, kde jsou zajímavější vztahy mezi postavami... je očividné, že nemáš ponětí o čem mluvíš... vztahy a chemie mezi charaktery, stejně jako emoce jsou naprosto perfektní a nepřekonatelné... to je prostě fakt. Rozhodně lepší než v nějakém Life is Straight teenagerském lesbickém patosu... *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Nepleteš si to s Fallout 4? *1*
  • tohle může udělat jenom Witcher fanboy *3*
  • TheGGG
    Diablo III je garbage a dát ho před DS a BB může jen blizzardí neckbeard fanboj, kterýmu se vyvětral všechen dobrý vkus...
  • neříkej, že tě nebaví Esmeralda? Telenovela jako telenovela... Nejdramatičtější to bylo na konci, jak Ciri na základě tří rad zachraňuje svět, to jsem si poplival monitor.
  • TheGGG
    ahaha, ty jsi hodně vtipný chlapec... doufám, že tento bleh "joke" jsi vymýšlel se svou crew alespoň 5 hodin... a jinak nevím, proč mi sem dáváš odkaz na svůj oblíbený seriál, to není nijak k tématu...
  • napěchovaný emocemi? *15* http://www.csfd.cz/film/91515-esmeralda/prehled/

Doporučuji *3*
  • TheGGG
    DD je sice dost dobrý, ale vedle W3... pfff W3 má naprosto úžasný questy a často napěchovaný emocema a fakt zajímavejma postavama, což se o DD říct nedá...
  • TheGGG
    zajímavý, ono asi v takovém mass effektu, kde všichni maj krátký vlasy a brnění, se podobný věci moc nedějí... nebo ve hrách, co mají cutsceny CGI předrenderovaný... jako mě to zážitek z W3 nijak moc nekazí, ale tak je to do budoucna prostě prostor pro zlepšení...
  • Zaklínač je jedna z nejhorších her, co jsem letos hrál. Vyhypovaná, povrchní blbina s mizerným gameplayem. 6/10 jestli vůbec. Ještě větší zklamaní než Skyrim
  • TheGGG
    většina lootu byl trash? Že tys ani nemýchal lektvary a nic nevyráběl...? já využil skoro vše co jsem našel, kromě nějakých kůží, nebo seker atd...
  • TheGGG
    hahahahaha....
    .
    .
    .
    NE...
  • Lukyz
    Tohle řešení se mi na Gothicu právě líbilo snad nejvíc ze všeho!
    Teoreticky se člověk mohl dostat kamkoli, ale překážkou byli silný monstra, který šlo občas proběhnout nebo nějak je např. odlákat k NPC, ale hlavně šlo opravdu o silnou příšeru jako třeba Golem a ne Topivec, kterých jsem zabil destítky, ale tohle je najednou Topivec na 60 lvl, takže přes něj prostě neprojdu *7*

Zaklínač mě bavil, užil jsem si ho, dám ho min. ještě jednou a samozřejmě měl i slušnou porci chyb, ale za největší považuju právě tenhle systém různých levelů monster a equipu.
    Naštěstí na to existuje už nejeden mód, takže druhý zahrání bude trochu víc podle mého gusta *2*
  • Ja nevim, ale MM1-5 mely ten otevreny svet take pekne udelany.
  • Might and Magic 6+7+8
  • Nejlepší otevreny svet mel Morrowind, a nevim proč mi to smazali *7*
  • Já teda nevím, ale zdá se mi, že Trespasser pro Inquisition jsem musel dokonce dopisovat vlastnoručně.

Může mi někdo říct, proč? Že by EA narozdíl od CDPR tentokrát vsadila na kvalitu, a ne koupi ocenění?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší