Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    A nejlepsi argument ze vsech je, ze W1 byl "komplexnejsi" to me fakt dycky dostane :-D
  • MARTASLJ19
    Súhlasím a preto tam podľa mňa Srdce z kamene nemá co delat.
  • pár chybek? *15* Jenom desítky chyb přinese každý patch a to nemluvíme o hratelnosti, lootingu, armoringu, animaci, řešení questů atd...
  • Zaklínač není open - world. Je to linearní přiběhovka na velké mapě s prostinkým příběh. Vedlejší questy se z 95% dotýkají hledaní červených stop, na to navazuje zápach a pak nějaká custcéna. Na to se posune NPC z A do B. Na tom není nic zazračného. Tohle už měl v daleko větší míře Zaklínač 2, jen neměl obří mapu. Obří mapa děla GOTY.
  • Hacendado: Poprosím o vysvětlení, jak by dle tebe měl open world fungovat? Přeci každá příběhová linie začíná na bodě A a pokračuje přes B, C, D atd...proto to je příběhová linie :) Do open world RPG hry o záchraně světa bych příště přidal ještě časovou kontinuitu - pokud nejedeš hlavně dějovou linii, svět by se okolo tebe měnil k horšímu. Na podobných hrách mi vadí, že všichni mluví o tom, že jde o život a o smrt a že na tebe počkají v přístavu, ty tam přijdeš za herních dní a oni se chovají jako by se nechumelilo. Klidně ať to skončí neúspěchem a zkázol světa (nutnost nového rozehrání). To je jediné co mi na Zaklínači ohledně příběhu vadilo.
  • TheGGG
    nejde jen o toto, i střih je divný, se klidně podívej na scénu v niž SPOILER geralt mlátí juniora...
    já W3 mám fakt rád, ale prostě jsem hrál už moře her, kde v cutscenách nebyl žádný problém... ale tak beru, že toto je gigantický open world a udělat všechny cutsceny perfektní ani nejde... prostě ale je třeba vtipný, když je střih na ženskou postavu a teď se jí v cutscené jen tak rozhoupou prsa, i když se jinak nehýbé, nebo když postava divně vykroutí hlavu... v jiných hrách jsem si podobných věcí tolik nevšiml... o to divnější, že na cutscenách ve finálních bojích s Honem si dali fakt hodně záležet...
  • Zaklínače 1, 2 i 3 mám dohranou. Jednička byla skvělá syrovým příběhem a neotřelími příšerami (ikdyž klišé v podobě vlků, vlkodlaků atd. se objevilo). 2 mě uhranula záporákem, změnou soubojového systému a ještě větší dávkou (rasismu). Trojka tohle vše povýšila na další level - viz. první příjezd do Novigradu. 3 vs 1 - jak píše uživatel nade mnou - open world, tudíž nebylo nutné plnit vše. Zaklínač přidal hrozně moc detailů (různé Zaklínačské školy, morální dobro a zlo - ne vždy jednoznačné).
  • A jeho význam byl prosím jaký? Hlavní dějová linie stejně vedla hráče po předem dané trase a jestli hráč odbočil zabít potvoru za 3 kopce dál oproti prvnímu dílu, kde to bylo za jedním kopcem ohraničeným danou lokací je v podstatě jedno. Hlavně, že tam byly otazníky s "pokladem", neboli trashem.
  • TheGGG
    a už jsou tu... anonymci s jejích nekonečným argumentem: "máš rád AAA hru víc než indie hru? jsi ofce..." W3 má pár chybek, ale je to jinak skvělá hra a prostě je strašně vtipný, jak se i na takovou hru dříve či později na games vytvoří banda haterů a fanatiků... hádám, že hra která by si tady na games nevytvořila hatery ani neexistuje... a co máte rádi vy nesnáším já a Justin...
  • Dobře tak tvůj nejlepší RPG zážitek života?:) Rád vyslechnu jiný názor...:)
  • TheGGG
    a to oni přesně říkají... i kdyby do FPS hry přidali v DLCčku prodej zmrzliny, stejně ti hateři budou tvrdit, že to byla důležitá část původní hry a že už to tam mělo být v základu... nechce se jim platit za nic a o všem řeknou, že už to mělo být v původní hře a že ty jsi ovce...
  • open world třeba? pro začátek *1*
  • Nechci být šťoura, ale to, co popisujete obsahoval už Zaklínač 1. Co přidala trojka? Kotrmelce, vodění za ručičku, fleky a sem tam se mihla prsa. *1*
  • to je očividně subjektivní. Podle mně o nějaké hloubce příběhu nelze prakticky mluvit a herní mechaniky byly nic moc. Byl tam v podstatě jen Geralt ani v jeho případě nedokázali tvůrci pořádně vyvážit hratelnost - znamení byla totálně OP, většina lootu byla garbage atd.
    Já neříkám, že ta hra je špatná (dal bych 8.5/10), ale v žádném případě bych nemluvil o "nejlepším RPG zážitku mého života", protože to do toho to má hodně daleko.
  • Přijde mi, že tento rok zde byly hry, které měli větší hype, než zmíněný Zaklínač. Pro mě osobně to byl jeden z nejlepších zážitků za můj herní život. Každé RPG je skvělé v něčem jiném, Zaklínač spojil nadstandart ve všech směrech do jedné hry (hloubka příběhu, dialogy, volby vs. ovlivnění herního světa, souboje, vizuál a hlavně VEDLEJŠÍ questy), Jediné dva zápory jsou červené čmouhy a pak bedny v moři. Ty bedny chápu, bylo to vyplnění herního světa, čmouhy mohli udělat jinak (co škola, to jiný přístup k hledání - kočka akrobacie, medvěd souboje atd. Za mě by však hra dostala absolutní hodnocení právě za komplexnost.
  • Blue.Shark
    Ona má také redakce jednu hezkou věc, které se říká volný čas. A ve svém volném čase lidé co? Nepracují. Nemusí tu být recenze na hry, které se redakci líbí. Tvrdit, že redakce DLC nehrála je asi na stejné úrovni jako "měsíc je dutý". Sám nejsi schopen to prokázat a ostatním budeš říkat, že jsou ovce, nebo tak něco. Radši si počkej na čtenářský žebříček a nemontuj se redakci do jejího vkusu. Prostě: "se stim smiř" *3*
  • Kdo maže, ten jede. A CD projekt namazal pořádně, co si budeme povídat. Ještě čekejme ankety "Nejlepší polská hra" (vyhraje Zaklínač 3), "Nejlepší hra na motivy Zaklínače" (vyhraje Zaklínač 3), "Nejlepší hra s Geraltem v hlavní roli" (vyhraje Zaklínač 3), "Nejlepší hra o hledání červených fleků" (vyhraje Zaklínač 3). Prostě toho hype do vás, milé děti navalí tolik, že to budete ještě za 10 let vydechovat, potit, zvracet a vylučovat. *1*
  • Vogon
    Podle této logiky můžu říct něco na způsob " Všechny rozšíření jsou sviňárna vydavatele, přece už to mělo být v základní hře, to jako za něco takového má hráč platit.".
  • Ta zaklínačská bublina ještě nesplaskla? Kdy se budeme konečně zase starat o gameplay a až pak o hype, PR, marketing a filmečky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit