Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Nejlepší sportovní hra
13.1.2016 | Redakce Games.cz
115 příspěvků
-
Prosím. Je tolik nezvyklých a neobvyklých sportů jako už dokázal Top Gear s auty. Toto je prostě arkádový fotbal, kde se hraje na góly, kde člověk střílí góly a má svůj tým. Co se Vám na tom nelíbí? Že tam nelítaj nagelovaní buzíc*? Nebo nedej bože člověk hraje za auto místo za hráče? Jedná se o netypický sport. Ale když sportem může hokej pod vodou, Skijöring či šachy, nevidím důvod, proč by to nemohl být arkádový fotbalový simulátor nafetovaného autíčka. To jenom Mart si asi zapomněl vzít prášky na srdce:)
-
-
Šachy a sport, to mě vždy rozesměje. Ale neuděláš nic. Když se olympijský výbor rozhodne, že bude sportem třeba vytrvalostní sezení u TV a koukání na estrády (obojí velká zátěž na psychiku a fyzičku), tak se tomu pak bude, nebo spíš tomu někdo bude říkat sport. Já teda ne, ale to je na jinou debatu.
-
-
a co vrcholové trolení, které tu předvádíš posledních pár měsíců? To je sport?
-
-
dufam že to cenzor nezabudne zmazať - vulgarizmy, uražky a of topic
-
-
Tak zaprvé co máš sakra proti nagelovaným buzíkům? CR7 je King a může si gelovat palici jak chce, jeho úsilí bylo a je naprosto příkladné a dokázal to i bez hormonů(Messi)
Za druhé Rocket League je skvělá hra a titul si zaslouží, s tím souhlasím. -
-
to že mluví o Ronaldovi si poznal u toho nagelovaném , nebo až u toho buzíka?
-
-
Přesně vím, kam vy primitivní mindráčci míříte. Je mi absolutně jedno, kdo koho sexuje :) Nebudu mu o nic míň fandit, i kdyby byl gay. PS. Bulváru absolutně nevěřím :)
-
LoooL
-
-
-