Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tahovky mam rad a uz jsem o ni parkrat uvazoval, asi ji zkusim, i kdyz mam radsi kulky a naftu, nez laser a warp *5*
  • reakce na hoi4 (uz si konce opravte ty reakce, mila redakce)
  • strategic command 3 prejede naky srdicka jak nic *5*

mi to prijde uz moc prekomplikovany, ja mam radsi grand strategie kombinovany s taktickym bojem, spis nez tabulkovy simulatory
  • Supreme commander, nekorunovaný král strategií. Ktorý ak príde reč o strategicko-taktických možnostiach, spôsoboch ako hrať sú istú hru, hravo strčí do vrecka všetký ostatné a stále mu v nom ostane dosť miesta aby si tam prirpavil obrovskú bazuku, ktorou odpáli hráčov volný čas do zabudnutia.
  • ano, má to dobrou, hardcore hratelnost. Sice to není nejlepší díl v sérii, ale rozhodně to je pořád hra, která si minimálně zaslouží zmínit.
  • zalez do díry ty bezmozku
  • Denne hram Starcraft 2, čiže vylepšenu Dune 2...že, ale za najlepšiu RTS považujem Word in Confilc.
  • kdyz ty hry neumite roztridit do kategorii, radsi je netridte...
  • má to tak dobrou hratelnost? graficky to vypadá naprosto odpudivě
  • Možno by mohli byť nominovaní aj Sorcerer King, Age of Wonders 3: Eternal Lords alebo Worlds of Magic :)
  • Kazda jednotka by mela mit svou vlastni AI a chovat se na bojisti podle nastavitelnych parametru, rezimu, mpralky (blizkost velitelskych jednotek). Jednotky by se mely dat ovladat primarne prez velitelskou jednotku (at nehonime posledniho pidizvika. Ocenim taltiku jednotek nad zbytecnym managementem vystavby zakladny a vyroby jednotek (ground control).
  • eStar
    Taky se na to moc těším. Škoda těch neustálých odkladů. *9*
  • Chybi tam veci, jako combat mission (posledni dil z Ukrajiny). Starcraft... ale anketa je jen nazor redakce a tak je to potreba brat.
  • Zrovna tenhle úryvek mi přijde jako pěkná blbost. Proč by za každou cenu něco vymýšleli do základů funkčního žánru? Stěžuje si někdo u střílečky, že "už se zase kormidluje myší a zlouni běhají, nebo se schovávají, někdo by měl přijít s něčím novým"? Vtip je v tom, že poslední SimCity (no vlastně posledních několik) stálo za starou bačkoru - a tihle šikulové to opravili. Takže super. Plus nových systémů tam je hromady (hlavně ty, související s dopravou, hádejte proč)...

Což teda nic nemění na tom, že si nakonec nemyslím, že by Cities Skylines byla taková bomba, respektive ona je, ale docela rychle se vyčerpá, a pak už je to fakt jenom na "hračičkování".
  • Pre MNA he jeden z najlepsich RTS konceptov Sins of Solar Empire.
  • Magister_Peditum
    Docela bída. Už aby vyšly Hearts of Iron IV.
  • TheGGG
    hlavně aby se jednotky produkovaly po četách a né samostatně ala trapný starprank...
    stavba základny je dnes totálně zbytečná věc... buď to chce něco ala Company nebo DoW, kke můžeš dobře řídit jednotlivé jednotky, posílat je do krytu atd, nebo něco ve stylu wargame, s obrovským bojištěm a úžasnou kamerou... stavba základny pffff, to radši ani ne...
  • Přesně nevím čemu ses divíš, když nejvíce fanatických PCRetardRace je právě ze Slovenska. Tyhle chudáci proudí i na české weby. Myslím, že bys měl být spíše potěšen, jak malí jsou PC hráči. Takový Battlefront před Bloodborne mě spíše potěší a ujistí mě to, že PC hráči jsou jeden velkej mindrák...
  • u mě Disgaea 5. Je mi jasné, že jsem to hrál jenom já na games.cz, takže si ani nestěžuji, že to není ani v nominaci...
  • Blue.Shark
    Starý Red Alert 2 dle mého názoru měl ten správný poměr obou složek. Mohl by tě zajímat mod Mental Omega. Ještě není vydaný v plné verzi, ale přidává spoustu nového včetně 70 brutálně těžkých misí. Třeba se ti to bude líbit :) Dík za názor :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit