Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar
    Moba je specifický žánr, se strategiemi to nemá nic společného.
  • nekromant33
    Dát +/- na games je jako dát like pod obrázek dítěte s rakovinou. Nic to nestojí, ale zachráníš tím život!
  • Mám rád strategie, kde je ta herní doba a rychlost vyvážená. CoH je celkem pomalý a starcraft je moc rychlá hra.
  • Do jake kategorie takova Moba patri? Ma mit kategorii moba her? Nebo jeste neco jineho?
  • Blue.Shark
    Mrknu na to, děkuju :)
  • No super někdy píšeš i něco rozumného :)
  • zkusil bych třeba Ultimate Apocalypse, tam jsou i meba bitvy, ale jde to poštelovat v nastavení že hraješ i bitvy v normálním měřítku a jsou tam snad všechny jednotky od prcků až po Titány

a taky super zbraně (Impérium má atomovku) *1*
  • eStar
    No a? Je to Moba.V téhle kategorii to nemá co dělat.
  • Sector je propagandistický web Microsoftu, kde se inzerují jeho produkty a plive na jeho konkurenci. To je známá věc a tak je potřeba ho vnímat.
  • Blue.Shark
    Mohu se zeptat na název modu s novými jednotkami? To mě poněkud zaujalo.
  • hrál jsme jen původní Earth 2140, pokračování mi nějak uniklo, tak dík za tip

mrzí mě, že se takové hry nedělají i dneska
  • Blue.Shark
    Jasně, obojí znám, ale úplně jsem se nedokopal k tomu, abych se jimi více zabýval. Ale vím, že jsou to strategie poněkud většího měřítka a pějí se na ně ódy. Jednou se na ně určitě mrknu :)
  • Blue.Shark
    On je s AI všeobecně problém a dle mého názoru ještě dost dlouho nějakou slušnou, která by se vyrovnala lidskému protivníkovi, neuvidíme. Co si pamatuji, tak AI ve Warcraft 3 uměla slušně zavařit. to ale může být můj subjektivní výklad, protože jsem v něm nikdy nijak neexceloval. Dík za názor :)
  • Blue.Shark
    Nevím, jestli nenosím dříví do lesa, ale můj oblíbený Earth 2150 tohle všechno obsahoval. Šlo upravovat terén příkopy a valy, dalo se stavět podzemní tunely a hráč si musel designovat vlastní jednotky z podvozku a spousty zbraní a doplňků, které během hry zkoumal. Měnila se denní doba a jednotky dokonce mohly rozsvěcet a zhasínat světla z důvodu krytí. Jestli Earth neznáš a nevadí ti starší grafika, vsadím se, že se zasekneš na hodně dlouhou dobu, z části také kvůli poetickému cíli kampaně: shromáždit do, tuším, 360 dní milion kreditů na stavbu obří evakuační lodi. Dík za reakci :)
  • Galactic Civilizations II - sice to není RTS, ale je to jedna z mála strategií se soldní AI.
  • jinak zkousel jsi sins of solar empire, nebo complex mod pro homeworld 2?
  • vsichni tu uvadej jen samy nepodstatny detaily, ja bych rad videl konecne nejakou strategii s funkcni AI *6*
  • souhlas, s modem na zoom a dodání zbytku jednotek z 40k portfolia jedna z nejlepšíc RTS
  • jeste bych dodal ze se mi libi i rts v mensim meritku kde je dokonalym zastupcem dawn of war 1 nebo company of heroes 1 (z tech co jsem hral). dow1 chybel k dokonalosti imo jen vetsi zoom, ale to poresil mod
  • tak třeba dobře udělané deformace terénu, pamatuji si, že v C&C Tiberium Sun jsi mohl měnit terén střelbou z artilerie, nebo orbitálního děla, to už jsem pak v mod dalších RTS neviděl, bylo by fajn, kdyby to v nějaké hře dotáhli a mohl si stavět třeba obranné valy a tak

pak třeba měnění dne a noci, kdy v noci máš menší dohled, ale třeba to mění vlastnosti některých jednotek, jako Night Elfové ve Warctaft 3

designování vlastních jednotek - to mě v rts vždycky bavilo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit