-
jsem zklamán, že největším zklamáním neni Fallout 4, který mě zklamal :D
ps. dělám si srandu, je mi to jedno(zklamaní to sice bylo, ale nejhořší hra to taky neni...) :) -
To je ale věc distributora, ne Bethesdy, ta český lokalizace nikdy nepodporovala.
-
takže v 19 století měli všichni umět německy? Jelikož všude bylo Rakousko-Uhersko? Anglicky pořád umět nemusíš neni to národní jazyk tak proč bych se ho měl učit, žiji v ČR, nežiji v Anglii
-
proc zmetek to mi nejak uniklo
-
Tak protoze ze to s falloutem ma spolcny leda tak jmeno, jestli si miloval 1 a 2 tak bys to asi videl podobne. Me od toho odpudil absolutne nezajimavej pribeh, ktery me vubec nemotivuje pokracovat dal, potom nehezka grafika, soubojovej system a ranec bugu. Spis to vypada ze Bethesda ted bude uz jenom vydavat SDK packy, kery se budou jenom lisit prednastavenejma texturama a hraci at si s tim holt delaj co chtej.
Ale chapu, ze to nekdo vidi jinak, hlavne kdyz stary Fallouty nehral treba. -
mám dve a nestažujem sa :)
-
Žijeme v 21. století. Co kdyby ses naučil anglicky.
-
Vykašlala? Spíš si spočítali, kolik prachů by z toho místní distributor měl. Ono když ti PCčkáři z části tu hru zwarezí, z části nakoupí klíče někde od rusáků, z části ji koupí po 5 letech za 50 kaček a 5 lidí koupí krabicovku od distributora (tedy v tomto případě distributor dostává prachy), je jasný, že by se to nevyplatilo, a obzvlášť u takhle rozsáhlé hry.
Ono jakákoliv firma nemůže dělat charitu, že ano? -
Naše nejhlasitější 10% skupina dorazila. Ještě Drizz a Flash a můžete si tu rozjet debatu o Zaklínači, jak je to zklamání atd.:) Hlavně proklikat, to je důležitost! Na to nezapomeň:)
-
to je dobře(že tu bude hodně her jako je zaklínač)
-
Největší zklamaní je pro mě nVidia a jejich 970GTX... Strašný zmetek.
-
Tak tak, u mňa tiež 173 hours and counting
-
dík a ešte by som pridal podpora od vývojárov.
-
Zprasený PC port, mikrotransakce
-
Zaklínač typická GOTY záležitost ala Dragon Age: I, Skyrim. Takových her tu ještě bude...
-
Fallout 4 tu chybí.
-
Bat For Speed: Arkham's Most Wanted
-
V čem byl MK X špatný, kromě toho 2. kombat packu?
-
proto je dobre pockat si na steam vyprodeje :D
-
U me na disku, jako zatim nejhranejsi hra letosnáho roku.