-
Tak ono v porovnáním s jejich předchozími téměř dokonalými díly to zklamaní musí být ne? Co jsem četl, tak to nedosáhlo na 1. a 2. díl ani náhodou.
-
Vlastním jí také a jede skvěle,možná ale v nějakých starších titulech už tolik ne,tam je zvláštní že GTX 770 jela daleko lépe.Nevím čím to je.
-
Naprostý souhlas
-
Mě vůbec nepřišlo že Zaklínač byl přehypovaný..ta hra je nejvíc za minulý rok a to bez debat
-
To je podle hodnocení lidi a nebo hodnotí sama redakce?Mě např.teď po updatech funguje Batman už parádně.Zapracovali na tom a je to znát.Zklamání to tedy rozhodně pro mě není.Kolik vyjde her a optimalizaci nemají taky zrovna nic extra.Já např.hrál toho Batmana i tenkrát a zas tak hrozné to nebylo.Asi jsem měl holt štěstí.Ale ne všem to fungovalo špatně co vím.Za mě to zklamání rozhodně není.Je to skvělá hra+DLC co jsem si k tomu ještě pořídil,prodlužujou ještě skvěle hrací dobu
-
jediný zabugovaný XCOM bol ten pôvodný kde sa nedala dohrať záverečná misia a mapy mimozemských základní boli celé rozmazané ale v novom xcome som žiadny závažnýbugg nemal
-
Vždyť neříká nic, co by si nemysleli všichni. Nebo jako člověk nemá právo na názor k dosavadní absurditě některých věcí?
-
Já bych dal ještě jako zklamání roku Heroes of Might nad Magic 7 nebo spíš Might and Magig Heroes 7, tolik zabugovaná hra, že ještě stále vydávaj a budou nadále vydávat opravné patche to je příšerný, ale stím Batmanem naprosto souhlasím *1*
-
Chudák a to som ťa chcel pochváliť, že si už konečne začal riešiť svoje psychické problémy, no ale tak sa mi zdá, že nikam si sa nepohol, asi si zase vysadil prášky a blúzniš.
-
o čo ide? nemám tvárovú knižku takže neviem vôbec o čo sa jedná
-
A slovenský Maťo. Nemysli si, že jsem zapomněl na tvůj trapas s účty, kdy si pak i narychlo tvořil nové účty;)
http://i.imgur.com/vMoJM9D.png -
A mě vždycky fascinuje, jak je nejhlasitější skupina právě ta, která ty hry nemá ráda a má neustálou potřebu řešit, proč to vyhrálo zrovna tyhle hry. Co třeba kdyby byly prostě a jednoduše dobré? Ale to by nebylo vončo a konspirace o 90% herní obci ovcí a podplacených idiotů z řad recenzentů by pak nešlo tak moc kritizovat...Mimoto pro autora navrchu. Sapkowski sám nikdy nevytvořil něco tak důležitého jako ucelený mapový podklad pro svůj svět a poslední knížky? Vyloženě tragédie, kdy se na něm už podepisuje těžký alkoholismus.
-
Je to bohužel tak. Ale zajímavé je, že takové Dragon Age: I má 130 GOTY ocenění, Zaklinač 160, Skyrim 230. Otázka je proč všechny velké high- fantasy hry jsou tak hypované a zmedializované. Jako stádo ovcí.
-
Pro mě je zklamání roku Dan Vávra a jeho komentáře na FB. Myslel jsem, že někdo, kdo se podílel na tak skvělých hrách, má aspoň trochu rozumu.
-
Evolve si môže podať ruku s Titanfall, tiež multiplayer chobotina kde prvotný zámer bolo žmýkať zákazníkov na DLC, aspoň, že ich potom vydali zadara na PC, alebo ako to bolo....
-
Problém Evolve je, že jej ještě pomalu před vydáním představili jako DLC platformu. Tenhle typ přístupu prostě u multiplayerových her nefunguje. Ve chvíli, kdy se začne hráčská základna tříštit z důvodů XYZ různých verzí/dlc (nemluvě o nákladovosti pro nové hráče) tak je zle. Dlouhá čekání na zápasy jsou pak finálním hřebíčkem do rakve.
Pro srovnání v ME3 nabídli všechny multiplayerové DLC ZDARMA, protože věděli, že tento model by lidi od multipalyeru odehnal.
Až bude Evolve na Steamu za 10 éček se všemi DLC, tak jedině pak bych zvážil koupi. -
Ja som ale vyrastal na Fallout 1 a najmä 2 a F4 mi neuveritelne sadla, a teď babo raď.
Príbeh je pútavý aj keď tak troška predvídatelný, to súhlasím, ale, že by ma to nemotivovalo pokračovať ďalej tak to nehrozí. Grafiku má hra parádnu, neviem čo máš na mysli pod súbojovým systémom, takže tam ti nepomôžem, steam ukazuje, že mám nahratých cez 173 hodín a zatial som nevidel ani jeden väčší bug a to som ešte nepreskúmal celú mapu. -
Technická stránka nekulhá jen málo vývojově drahým hrám... Zklamáním v tomhle směru pak může být i takový (byť fantastická hra) XCOM. Ten totiž fatální bugy kouzlí i roky po vydání. A technická podpora mlčí. Jinak je hra ale SUPER (!). Co je zklamáním tutově je práce uvniř velkého studia–nedoporučuju.
-
Zaklínač. Protože se podřídil masám a ne knižnímu univesru. Za to že dal přednost open worldu před propracovaným level desingem. Za to, že už z toho necitím Zaklínače ale renesační, barevnou blbinku ala Dragon Age:I...
-
Samozřejmě, že nemusíš, ale je pak zbytečný si stěžovat, že hře nerozumím. Český herní trh si, až na vyjímky, nevydělá ani na tu lokalizaci. Stává se z toho jen záležitost pár fanoušků, které překládání baví.