Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to rád slyším, protože si to chci zahrát a jen jsem čekal, až to hrát půjde. Jinak za mě největší zklamání roku spíše HoMaM 7 nebo kolikátej díl to je, tam bych řekl že to je víc o nedostatcích hry po obsahové stránce než po stránce optimalizace
  • nejsem si jistý na co se ptáš? (pozn. nejsem jediný tom, který zde píše...)
  • Možná u vás na madbrahmíně :D
  • Ještě tě to nepřestalo bavit?
  • Už s tím přestan
  • jeanczarny
    Jsem se ze zvědavosti koukl na to, kolik lidí to hraje a pohybuje se to sotva okolo 600. To je na rok starou hru docela fail...
  • Chápu, že to Batman asi musel dostat, ale upozorňuju, že Batmana právě teď hraju na 5 let starém PC a běží naprosto perfektně. Je to skvělá hra a výborné završení trilogie/tetralogie o Batmanovi. Takže ano, je to velká ostuda, ale dneska už to běží dobře a je to super hra.
  • ok PC principal
  • No jenomže to se furt motáme kolem technických problémů. Pro mě za mě, Batman do týto kategorie patří. Spíš mi jde o to, že se do tý první pětky neprobojovaly ty věci, co jsem zmínil. Od NfS mnoho fanoušků očekávalo restart série a návrat k Undergroundu. Místo toho je to Rivals posazený do města s absurdně nastaveným tuningem. Od Orderu, když už nic jiného, se určitě neočekávalo, že to bude trvat 4 hodiny. Battlefront uznávám, že je úspěšný, ale absolutní nedostatek obsahu zklamal všechny recenzenty...
  • proc nudny
  • heroes 7, nepocitam hry ktere mne nezklamali protoze jsem od nich ani nic necekal (cities xl)
  • fallanga
    S "vítězem" souhlasím. Tu optimalizaci opravdu podělali. Stejně jako 2014 bylo ve znamení špatné optimalizace AC Unity, tak 2015 je ve znamení Batmana. Dále mne hodně zklamal i Trine. Oproti téměř dokonalému druhému dílu přišel velmi slabý zážitek. Mohli by udělat nějaký další díl, který by napravil pověst série. No a do třetice, GoT od Telltale. Ta série nebyla ve skutečnosti nijak extrémně špatná. Bavila mne. Ale za prvé, je to pořád to samé. V Borderlands byla aspoň špetka inovace a navíc to bylo tak šílené, že to bavilo. Tady se nic takového nedostavilo. No a za druhé, mělo to obrovský potenciál. Být v čele rodu, uzavírat spojenectví, plánovat vraždy a podobné intriky. Čelit svým rozhodnutím. To vše tam mohlo být. Ale Telltale z toho udělalo dosti průměrnou adventuru. Ale jako film to bylo dobrý, to zas jo.
  • Aby si člověk mohl zahrát cokoliv, co chce, musí umět jeden z světových jazyků. Se stim smiř a jeden se nauč, ciwe ;)
  • vindalooo
    Pro mne asi tři základní věci
    1) opět nebyl oznámen HL3 nebo jiná pro mne zajímavá hra (Titanfall 2)
    2) online gaming drtí LOL, DOTA a jim podobné hry. Jiné žánry jsou zatlačovány do pozadí
    3) overwatch bude placený
  • Ani nejde tak o politickou korektnost jako o slepé zbožňování US Army a házení špíny na vše ruské. Takhle naivní jsem byl možná když mi bylo 10 roků.
  • nemám žádné zklamání roku. Ćekal jsem, že Zaklínač bude lepší než nakonec byl, a taky jsem se doufal, aby se povedl Fallout, ale tak nějak jsem nečekal, že se povede (přeci jen bethesda...)
  • mikezz
    Bál som sa, že to tu na Games dostane Fallout 4, ktorý si to podľa mňa fakt nezaslúži. Objektívne nemá na hru roku v židanom prípade ale od sklamana má aspoň pre mňa na míle ďaleko. PC Batman je správna voľba, dianie okolo portu nemá obdoby.
  • Kr.Pa
    Jen vyjadřuje svůj názor, to není blog o tvoření her!
  • Za mne asi Battlefront.... málo obsahu, nudný střelecký model, absence vesmírných bitev, souboje s meči a duely bych si na tento rok představoval rozhodně llepší, velká škoda, ale třeba se po všech DLCčkách dostanou k BF 2 (4) který bude lepší... i když vysoké prodeje prvního (3) battlefrontu jsou takové že asi není moc motivace. Battlefield 4 je i nadále nejlepší pokud mám chut na tento typ hry
  • Já HM2 nakonec se sebezapřením dohrál, ale ty pocity frustrace mi hru poměrně znechutily. A přestože si HM1 občas s chutí znovu zahraju, tak HM2 už nikdy více.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší