Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ok takže to že se mužeš hrabat v ini souborech znamená že autorům odpustíme že vypustil nehratelnou věc ? ? V tom případě byl Dark Souls 1 nejlepším PC portem co kdy kdo udělal protože asi týden po vydání vyšlo 100 modu které ho upravovaly k lepšímu.
  • Ja nekolik a internet je jejich pestrou paletou plnej... Ten muj nejzasadnejsi hru rozbije pri vysledcich PSI testovani. Takze celou tuhle vetev hernich mechanik musim ozelet. Bezproblemove jsem pri vydani dohral ENEMY UNKNOWN, ale minulej mesic hranej WITHIN zkratka moc dobre neslape ani dnes.
  • Všechny hry z výběru mě minuly. Největším letošním zklamáním pro mě byl Satellite Reign, který si nezahraju ani na rok starém desktopu jak je náročný, náročnější než crysis, což je prostě marketingová blbost vývojářů.
  • neumíš číst a nebo trollíš? jedná se o PC port ne konzolovou verzi....
  • Jack1947
    Co tady tedda děláš ty jeden dědku když si jen zapšklej... a kopeš na všechny strany. *7*
  • Jack1947
    Vy jste taky zklamání roku *7*

Jasně zprasily to no ale chytří lidé už v den vydání přišli s fičurou která vás před ini. soubory zbavila většiny lagů, ze začátku a bez toho to hlavně v Batmobilu bylo dfost nepřijemné a za deště. Taky nic moc... ale poté parádní hladká a plynulá hra. *4*
  • Batmana jsem hrál hned jak vyšel na PS4 a žádné problémy jsem nezaznamenal...
  • Az nepujde spustit, tak muzes rict ze nefunguje. Do te doby je slovo "nefunguje" mysleno naprosto obrazne a slabsim masovejm knedlickum (1994+ nebo starsi regulerni dementor kterych je tu vetsina jelikoz uroven iq populace cele planety rapidne klesla vcetne tech kteri neustale usmevne odstranuji normalni prispevky o kterych si mysli ze jsou nevhodne (ooo vsichni se ted z toho po*ereme, nevhodny prispevek, ktery obsahuje sprosta slova, pane boze to je hruuuuuuuza)) prerusta pres hlavu a meni se spatne v ono prave nefunguje.
  • Když hra nefunguje, tak obsah rovná se nula. *3*
  • wenceslaus
    Heroes of Might & Magic
  • ale já nechci typovat, já si to chci přečíst *3*
  • gesto
    https://www.youtube.com/watch?v=-_ACdmeSblI&index=35&list=FLnn930zHG64D3F5zUmeCO1Q
  • Batman není žádný propadák.Hodnotíme obsah ne technickou nedodělanost.Games evidentně chce vyždímat pár nikláků z reklamy.
  • SalemCZ
    tak když je to už sedmí díl tak to bude nějaká zaběhlá série, tak co by mohlo být HoMaM, většinou malý písmena znamenají předložku nebo spojku, tak si zkus typnout
  • k tomu sa pripojim , klesajúca úroveň obsahu, cenzúra nezávadných príspevkov, reklama, to bolo najväčšie sklamanie
  • del0
    "Vždyť každý musel vědět, jaká katastrofa to bude..."

Každý až na zástupy sonyboys...
  • why games, why? *9*
  • Nektere skratky bys mel znat
  • Za me pristup redakce.Od toho ze jim nefunguje system hlasovani viz zdejsi diskuze a co tak sleduji, tak to neni nova zalezitost az po obcasne naprosto tragicke konektory, zoufaleho cenzora a radobyvtipne redaktory. Hlavne ze na me z galerie vyskoci z 10 snimku dvakrat reklama. Addblock opet zapnuty..
  • Co je to HoMaM 7 ? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit