-
Já nevim, co tu blbnete s Falloutem 4. Bethesda nám naservírovala přesně to, co vždycky. Kdo od Falloutu čekal něco jinýho, je buď hňup, nebo nevyléčitelnej optimista.
-
*15* Zaklínač boys strikes back
-
zing.cz
-
A co ty příšerný NFS? To jako bylo oká? Proti nim jsem bojoval snad uplně všude kde se dalo.Totální kekel.
-
Tak to pro Vás mám ke koupi auto; má sice jen dvě kola, motor má neuvěřitelnou spotřebu a brzdy brzdí jen občas ale karoserie a interiér jsou půjčené z Corvety Stingray to si tu...ehm...jizdu ...poradně užijete
Ale co motor pořád spustit jde (tak ze 70% procent pokusů) takže nemůžete přece říct že to nefunguje, dokud motor spustit jde tak je slovo "nefunguje" myšleno obrazně, tak by Vám to nemělo vadit, že? *3* -
Batman AK mě původní PC verzí skutečně naštval, nicméně nyni, po cca pul roce, mi připadá az na drobounke bugy typu obcasne vypadnutí zvuku, již perfektně odladeny a rychlý - 60fps při plných detailech a opravdu fantastické grafice.
Subjektivně co se pribehu a hratelnosti tyce mi připadá přinejmenším na stejné úrovni jako asylum i city takže ve výsledku mohu s klidným svědomím doporučit. Doufám ovsem, ze se podobná situace jiz nebude opakovat. -
Uz to zacina byt dost trapne, sorry
-
ty jsi hooodně vybíravej typ člověka, pak se nediv že ti polovina her příjde rozbitá zatím co ostatní lidé si je vychvalují, viz AC Syndicate..:D Navíc je AC Syndicate spíše překvapením roku po minulém zklamání s AC: Fixity
-
ted si vyjmenoval plusové body této hry, a preste duvody proc se lisi od ostatních a je tak dobrá
-
Games.cz
-
dobrá napíšu to znova a jinak... zaklínač 3 pro mě zklamání není, pač sem od začatku tušil jaká to bude nuda. Ale od Dragon Age jsem čekal malinko víc, a mnohem méně skákání
-
bratrovi to jede na 560ti, sice na nejmenší detaily ale jede to krásně, ale jedna věc - naprosto nevěřím tomu, že to je poslední díl série a i kdyby, tak můžou udělat prequelů kolik chtějí, minimálně na konzole se to prodá. Nejsem fanoušek série, mám jenom jedničku, zbytek jsem nehrál, ale nový batman vypadá i na slabší kartě na nejnižší nastavení krásně
-
Za mě Bloodborne, zastaralá gameplay, zastaralá grafika, absence smysluplného přiběhu, repetitivnost monster, prostředí i gearu, nulová AI, ignorace herního vývoje posledních 20 let, zkrátka jsem čekal víc
-
V propadlišti dějin
-
Na druhou stranu SDK packy jsou to jediný co bethesda v posledních letech umí fakt dobře.
-
Omg ty budeš asi velký mistr logiky, když byla hra na PC stažena z prodeje kvůli technickym problémům, asi jí lidi těžko mohli spustit, když nešla ani koupit, použij trochu mozek tvl
-
http://lmgtfy.com/?q=homam+7
-
Kde je Fallout 4?
-
Paní učitelka češtiny tě ve slohu asi musela milovat. Příště to chce závorku v závorce co už je v dalších 5 závorkách a vloženou větu co je 10x delší jak ta původní. Potom se ty kecy čtou ještě líp :)
-
o dva řádky níž si měl pěknou nápovědu