Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    akože ak by som išiel ad absurdum, tak ak mohol vyhrat Overwatch hru roka, tak kludne mohol vyhrat aj Clash Royale. Obe sú najpredávanejšie a najhranejšie, dokonca Clash Royale ešte ovela viac. Obe obsahujú zopár mapiek na PvP hranie. Obe majú základ z F2P hier. Overwatch by mohol byt kludne kedykolvek f2p hrou a Royale je dokonca zadarmo. Obe nonstop firmy nerfujú aby nedošlo náhodou k výhode iných hráčov. Obe neponúkajú žiadnu inú pridanú hodnotu navyše len vybrúsenú hratelnost voci druhým hráčom. Obe motivujú hráča odomykaním truhličiek a zbieraním vecí. Obe majú infantilnú detinskú grafiku. Obe nonstop hráči dokolečka grindujú a opakujú rovnaké taktiky na výhru. Takže asi tolko k Overwatch. Nebyt to hra od Blizzardu a masívneho hype, tak potom ani pes neštekne. A áno hral som to, ale podla mna to je totálna nuda a poznám XY zábavnejších multákov. Plus tá grafika a štylizácia je ozaj 12+ max. A SuperCell tiež na čo siahol premenil na zlato.
  • flash789
    reaguju proto ze s blbci clovek musi mit nekonecnou trpelivost a neustale jim rikat jak se veci maji, Jim to treba nepomuze ale jejich deti by na tom mohli byt lepe.
  • flash789
    DS 3 totalne zapadla, dobre ze uz nebude dalsi, From mel pravdu ze dalsi dil by byla hloupost delat.
    Nioh pekne polozil serii DS kytku na hrobecek a budeme se tesit co dalsiho From vymysli.
  • z indie her na příští rok mě celkem zaujaly EITR, Death's Gambit, Ghost Song ... Hyper Light Drifter vypadá taky zajímavě.
  • Ristoro
    Overwatch hra roku a Dark Souls III ani v čestném uznání. Respektuji názory druhých, ale všechno má své meze.
  • No a? Přeci nebudu utrácet peníze za takové propadáky, to bych byl padlý na hlavu, zvlášť když mají ještě napálené ceny pro konzolový trh, gameplay videa brakovitost těchto titulů jasně dokazují, možná až vyjde nějaký remake pro PC, na vyblité lowres textury a trhající se 30 fps už jsem trochu moc zmlsaný
  • 2016 byl dle mého na hry celkem slabý rok. Z té spousty titulů mě zaujalo je pár her - Tyranny, Stellaris, Darkest Dungeon, Shadow Tactics, Salt and Sanctuary, Dark Souls 3. To není seznam her co jsem hrál, jako spíš které bych si ev. zahrál. Ale nejspíš žádná z nich "must play"
  • Femto
    proč na něho reaguješ? Vždyť nehrál ani jednu z těch her, několikrát se k tomu tady přiznal :)
  • Na to že je Overwatch FPS a není to CSko, tak sem u ní vydržel docela dlouho :) A jelikož jsem se z CSka a FPS obecně vyléčil už před lety, tak bych taky asi volil jinou hru...
  • Hnisavec
    Best of Games 2016 mi strašne pripomína Oskary posledných rokov...tiež som žiadnu tú ocenenú hipsta srač..ku už pár rokov nevidel a absolútne ani netuším ako dačé také može byt vobec v užšom výbere... *15* *15* *14*

Úplne nepochopitelná absencia Inside, Uncharted 4,,,,,,,prítomnost pofidérnosti ako Hitman, Total War, Dark Train. Za mna asi ozaj len ten Dark Souls 3 alebo Witcher Vínko. Obe vybrúsený diamant v královskom RPG žánri. A na obranu Last Guardianu ..za prvé Olejníkov blábol je úplne ale úplne mimo, po patchi ani jeden lag, žiadne problémy s kamerou a keď sa človek o Trica stará, vždy urobí čo má po pár sekundách,,,za to že je niekto mimon a nepochopil základný princíp hry Ueda ozaj nemože. Kto miluje Uedove hry (ako ja) a hral to ako človek nie ako pras3 , tak je to u neho určite artová hra roka.
  • Melu pravdu
  • mikezz
    Ešte sa nikdy nestalo, aby som mal 0% záujem zahrať si hru roku vyhlásenú Games.cz. Holt všetko musí byť po prvé.
  • flash789
    nemel blbosti..
  • Final Fantasy byl dobrej fail, skoro takový průšvih jako Last Guardian
  • Femto
    Takový indie/hipster web a ani neumíte ocenit nejlepší indie roku. Hyper Light Drifter jedna z nejlepších her roku a nemá ani čestné uznání. Smutné. Jinak vyšlo spousty zajimavých titulů jako Dark Souls/FFXV, Inside. Samozřejmě nejlepší hra roku The Last Guardian a pak až ti další. Overwatch snad ani nemá cenu moc komentovat...
  • flash789
    Svym zpusobem to hra roku je, akorat z druhe strany. Takovym popraskem se zadna hra jen tak chlubit nemuze. I kdyz me uplne spatna neprisla.
  • The Division - čestné uznání
  • Chtěl si říci že to adam "pushnul" ne?
  • Kdysi zhruba před půl rokem jsem ještě věřil, že by tady mohl stát No man's sky jako hra roku... nikdy jsem se nemýlil víc.
  • Overwatch je uspesny fenomen a proto si to zaslouzi. Nazor redakce i fanousku respektuju. Nenavist nekterych vuci Blizzardu vyplyva z kontextu megakycovych mainstreamovych her, ktere Blizzard v posledni dobe dela (Starcraft 2, Diablo 3, smer kterym se ubira Wowko, Heartstone atd). A Overwatch do tohoto kontextu megakycu skvele zapada.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit