Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    Jo, euforicky jsme prochazel prazdne levely bez potvor, pocit z dobre odvedene prace:)
  • flash789
    nevim me proste globalne prijde ze dva predchozi dily byli daleko protezovanejsi..
  • zaty
    A to si vezmi, že dokonce jeden člen redakce používá přezdívku Overwatch déle, než to bylo cool. To ti asi praskne žilka :)
  • Mne mrzi ze se do uzsiho vyberu nedostal tw warhammer. Na te hre je znat ze do toho dali srdce a vyhrali si s detaily
  • flash789
    Nejsi jedinej, ja hral Demon Souls nekdy na prelomu roku 2009/10. japonska krabicka ale hra byla anglicky. Ukazoval jsme ji kamaradovi a ten rikal ze to nejaka divna japosnka hra ktera se jen snazi vypadat zapadne. (pak hral dark souls stovky hodin:) Platinu jsem nemel :)
    Ja mam DS 2 nejradsi, teda Scholars edici, tezko rict proc, ale ta mechanika ze muzu vytlouct potvory a uz se neobjevi me nejakym uchylnym zpusobem uchvacuje (jednou tu hru vycistim celou, nekdy..hmm)
  • Overwatch nemá pay2win mechaniky ani free to play části, trochu mimo
  • Hnisavec
    Mal...v irelevantných technických kategóriach....celé zle. Keby dostal film roka alebo aspon réžiu potom oka.
  • zaty
    Za mě loni
    Salt and Sacntuary - vynahradilo mi částečné zklamání z DS3
    Dark Souls 3 - i když pro mě nejhorší ze Souls her, tak stále o parník před většinou AAA produkce
    The Witness - tahle hra mě nehorázně chytla a po dohraní vyplivla do prázdnoty :)
  • Overwatch hra roku ?!? *8* Tak to jsem asi pořádně divnej, když jsem ji hrál asi 30 - 45 minut a přišlo mi to hrozný, vypnul a odinstaloval jse to... *9*
  • Femto
    tys zažíval nějaké euforické pocity u dvojky? Já jsem do toho šel, že prostě nejde, aby vznikl další masterpiece jako Bloodborne, to prostě nebylo možné a také se nestalo, v globále je to výborná hra, i když má své problémy a nedrží si kvalitu po celou dobu hraní...
  • Mad max měl 7 oskarů.. co to zase meleš?
  • Hnisavec
    diskusie k hre tvorí možno 1% hráčov...ostatní na to dlabú, kúpia hru a hrajú a evidentne podla predajov aj podla Metacritic je Dark Souls v top 10 hier 2016 oprávnene. A myslím si to aj ja, čo som mal z Demona platinu skôr ako to začalo byť cool a dakto to tu vobec poznal. Za to že Dobrovský nonstop točí s Alešom, že ich to nebavilo a majú už dost tej série, neznamená že to je pravda. Podla mna je DS3 to pravé pokračovanie DS1 a 3x lepšia hra ako DS2
  • Femto
    Nioh je výborná alternativa a je dobře, že ta hra vznikla, těžko něco mohla položit na lopatky, když minimálně tři hry od FS jsou lepší než Nioh. Jestli Dark Souls 3 zapadlo? Nemyslím si. Je to nejvíce oceňované RPG roku spolu s FFXV, i když to samozřejmě nic neznamená, tak určitě minimálně v tomhle směru nebyla zapomenuta, aréna na PS je hodně aktivní, takže ani v tomhle směru není zapomenuta.
  • Jj ze je v levlu recenze na horizon a tady ne, to mne taky poradne nastvalo.
  • flash789
    Ale jo, me se to libilo, ale zdaleka jsem u toho nezazival stejny euforicky pocity jako u hrani jednicky nebo dvojky...si to priznej, ze ty taky ne:)
  • flash789
    Tak trhala, ale uz o ni nikdo moc nemluvi...kdyz si vzpomenes jak dlouho byla po ruznu okecavana jednicka i dvojka..proste ty tri dily stacily..
  • flash789
    Tak v redakci nemaji k hodne hram co poradneho rict. jako ja jim fandim, ale nejsou na tom dobre, pomalu ale jiste se zajem ctenaru zacina presunovat na hrej.cz, tam je mlada krev, jsou aktualni a docela je videt ze ty hry hrajou. mozna si kluci v games.cz mysli ze kdyz maji ty aktualni recenze ( Horizon atd) v Levelu ze to staci, ale nemyslim si..
  • Ristoro
    Dejme tomu, že tě DS III nechytl. To s tím Nioh budu prostě ignorovat.
  • Hnisavec
    lol netrep, šak tá hra trhala rekordy série predajmi: http://nerdist.com/dark-souls-3-is-breaking-all-sorts-of-sales-records/
  • ringmancz
    když se v podcastech bavíte o Overwatch, tak půlka redakce k tomu nemá co říct (resp. to komentují jenom Aleš, Adam, Vašek). to je potom zvláštní, když vyhraje hru roku

i když to vlastně dává smysl, pokud se oni shodli na jedné hře a zbytek vybral jinou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit