-
Jelikož jsem viděl pouze film a akorát jsem si to ošahal v jednom pražském obchodě cca 10 minut a není to můj šálek (poslední FF bylo MMORPG), tak tam není. Stejně jako chybí i DS3 či Xbox One/PS4 tituly:)
-
Bez FF 15 to mas takove nekompletni, nejak..nevim :)
-
Mě teda Overwatch taky neláká, ale pokud o ní slyšíš poprvé, tak asi žiješ někde pod kamenem. *4*
-
Jasně, Inkognito nula schovaná za svým dalším potrhlým pseudonickem:)
-
Letos byl skvělý rok. Osobně bych asi nevybral žádnou jako tu "nejlepší 2016". Byl to rok, co podle mě nabídl každému to, co chtěl:)
Hry, co mě zaujaly, hrál jsem a za sebe i doporučím za vyzkoušení:
Overwatch, Doom, Dishonored 2, Titanfall 2, Deus Ex Mankind Divided, Total War: Warhammer, XCom 2, Civilizace VI, Hitman, Inside, Darkest Dungeon, The Banner Saga 2, Tyranny, Supershot, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider 20th edition, Inside, Grim Dawn, Samorost 3, Shadow Warrior 2 či Stellaris.
Nejvíce mám nahrané Overwatch, T2 a TW: W, všechny jsem vyzkoušel (Hitman 2 "mapy") či dohrál. Užil jsem si ale nejvíce Dooma. Ale nevím, jestli bych řekl, že je to nejlepší hra 2016:) Ale Collectorka je bomba. -
tunak, fyi: Veskoslav je fanboy Blizzardu a timto argumentacnim faulem si sam pred sebou obhajuje, ze nemas pravdu s kvalitou her od B...
-
A o vyjmenovaných slovech po L jsi už slyšel?
-
Díky, přidal jsem si do wishlistu, protože jsem si konečně pořídil PS4 a jedu Bloodborne a k tomu si rozehraju Nioh, což mi sežere veškerý čas na hraní.
-
Slyším
-
* pardon, "jsou pro mne nezajímavý".
-
Ještě jsem od Blizzardu nehrál hru, kterou bych mohl s klidným svědomím označit za dobrou / zdařilou. (Možná u Starcraftu bych jedno oko přimhouřil, možná.) Asi holt nejsem cílovka a výtvory téhle firmy mne nezajímavý, takže o Overwatch sliším poprvé. No, asi i naposled. Ale redakci palec nahoru za odvahu. *5*
-
Overwatch i hra roku v DICE Awards (plus další 3 ceny)
http://www.interactive.org/awards/20th_annual_dice_awards_results.asp -
pro někoho možná jo, ale mně je většina lidí z hrej nesympatická. navíc za sebou nic nemají, takže je pro mě horší je uznávat jako autoritu
-
Doporučuji vyzkoušet Momodora: Reverie Under the Moonlight a právě vydaného Hollow Knight, dost dobré 2D Souls klony.
-
Mne na DS 3 vadilo par veci, Nesli vylepsovat armory, fan service z jednicky nebo treba taky to ze mi prisla o dost lehci nez predchozi dily. Bossove taky nic moc, vetsinou jsem je dal na dva nebo tri pokusy. Nejtezsi boss pro me byl Aldrich, tam sem zhebl asi 15x, ale jinak to bylo na ty dva az tri pokusy, treba Sulyvahna jsem dal na prvni pokus, a to kazdej strasil jak je hroznej:)
-
Výborná volba. Overwatch je hra, která bude hýbat světem ještě dlouho.
Za mě osobně: Darkest Dungeon, Firewatch, Momodora: Reverie Under the Moonlight, FFXV a Banner Saga 2. -
Já ti nevím, ale jenom Irithyll of the Boreal Valley je lepší než celá dvojka *3*
-
Je potřeba říct, že zrovna vyhlášení her roku Hrej vyhrálo na celé čáře. Jak načasováním, tak zveřejněnou diskusí o volbě jednotlivých kategorií. Ani nehodnotím samotný výběr.
-
Viz předchozí komentář. Hrál jste vůbec tu hru...? ^^; A co se týče grafické stylizace - jde zkrátka o designové rozhodnutí, které se někomu líbí a někomu ne. Což ostatně celá hra. Přijde mi spíše infantilní a dětinské takto plakat, že se velkému množství lidí po celém světě líbí hra, která se vám nelíbí (a navíc si k ní vymýšlet výtky, které nejsou pravdivé, že...). Stačilo by napsat, že s výběrem nesouhlasíte, a bylo by... Běžte si radši místo psaní podobných komentářů zahrát něco, co vás baví. ;)
-
Asi má pořádnou tlačenku :-D