Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lost Vikings byli náhodou boží.
  • Zase takovy rozdil to neni. Komu nesedka dvojka, nesedne mu ani ctyrka. Mne to taky nebavi, presne kvuli vyse zminovanym duvodum. Ale chapu, ze to nekoho zaujme, je to udealni hra pro casualy. Porad se tam neco deje, dej odsypa a nemusi se u toho moc premyslet (ani jedno z toho nezminuju jako vytku).
  • To co nabízí to DLC za prachy, nabízí každé korejské mmorpg zadarmo, možná tam dostaneš i zajímavější story, škoda že pořád nepochopili, že kvalita>kvantita...
  • kubi-wan
    In the first age, in the first battle, when the shadows first lengthened, one stood. Burned by the embers of Armageddon, his soul blistered by the fires of Hell and tainted beyond ascension, he chose the path of perpetual torment. In his ravenous hatred he found no peace; and with boiling blood he scoured the Umbral Plains seeking vengeance against the dark lords who had wronged him. He wore the crown of the Night Sentinels, and those that tasted the bite of his sword named him... the Doom Slayer.
  • Ve skutecnosti je z tech PS3 skvostna jen dvojka. Ale 4 je jina liga celkove.
  • Mart9
    1) NHL 17
    2) Ratchet & Clank
    3) Unravel
  • jsem PC hráč, Uncharted se mi nelíbí. Brácha mi to ukazoval na PS3. Nelíbí se mi gameplay - naprosto přepálené neustálé lezení po autobusech padajících ze srázu, uskakování na poslední chvíli, podivné šplhání popírajíc zákony gravitace, nudné přestřelky. Je to naprostá lineární koridorovka. A ten vychvalovaný příběh? Nic moc, vykradený Indiana Jones a Lara Croft, která je taky vykradený Indiana Jones.
  • PanS
    Ne.
  • ...
  • Overwatch mě stal jenom 200kc
  • smajdal
    ....nesouhlasím
  • vonTossis
    Uncharted 4 za mě jednoznačně. Škoda, že v článku není ani zmínka. Co mě obecně u Uncharted překvapuje, je to opovrhování ze strany PC hráčů - že to prý není hra. A přitom je to hra v tom pravém slova smyslu, kde různá videa a animace slouží jen k dokreslení příběhu a nesuplují hru samotnou. Na nejtěžší obtížnost jde i o solidní výzvu. Grafika, level design, AI, příběh - všechno na top úrovni. Proto za mě určitě číslo jedna.
  • Původní hra fajn i první DLC je fajn, ale tohle DLC je nejhorší práce od CDP, to snad musíš vidět, ne? Tohle už zavání silným fanboyem, ale což tvoje volba...
  • Pro mě je nejlepší hra roku 2016 Dishonored 2, v těsném závěsu pak Deus Ex: Mankind Divided. Ale já jsem na ty thiefovky vysazenej. :) To jsou hry, které můžu hrát jako tichošlápek, postupně ze stínu zlikvidovat všechny nepřátele a potom jen procházet level a užívat si atmosféru, architekturu, číst si záznamy atd. To mám rád.

Co mě zklamalo byl Doom. V zásadě té hře nemám vůbec co vytknout, dává hráči přesně to, co inzeruje, ale mně to prostě z nějakýho důvodu vůbec nechytlo a nedohrál jsem to. Přitom první dva DOOMy mám projeté mockrát. Nevím. Chyba je každopádně na přijímači, objektivně je ta hra dobrá.
  • flash789
    jasne ze zatahnu, protoze obvzlast tady na games je japonska herni osveta potreba jako sul..
  • flash789
    Blbe. Neurazej se jen to jen pratelske osloveni. Bavime se o From ne? Tak co sem tahas Ultimu. zamotal ses do toho sam, ze bys dosel az k pongu, ty chytrej. A to jen proto ze za kazdou cenu musis oponovat. navic to ze ti ty dve hry prijdou podobne vubec nemusi znamenat ze se tim from inspirovali, mozna jo mozna ne, kdezto inspirace DS Kings Fieldem je zcela evidentni, a to hlavne proto ze to je od stejnych tvurcu, a o tom se celou dobu bavim.
    Armored Core zadny zanr vytvaret nepotrebuje, tach 5 dilu a asi 3 spinoffy bohate staci k tomu aby si vystacila sama o sobe.. A kdybys chtel hledat podobnou hru na zapade, tak ti usetrim praci prolezani internetu, Heavy Gear.
  • Jako ne *15* To už raději Overwatch
  • Už by měl CD Projekt makat na Zaklínači 4, ať má tyhle ankety kdo vyhrávat *4*
  • Hra roku: Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi. První místo Overwatch nemůžu posoudit - nehrál jsem a ani se k tomu nechystám... *5*
  • Blood and Wine... a pak asi Final Fantasy 15.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší