Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    Doufam ze ne, pri predstave ze by vsechny hry byli graficky podobne DD se mi jezi vlasy hruzou na hlave. ja nevim ze mate tak nizke preference, vzdyt jde udelat hra ktera je originalni a zabavna v pekne grafice, proc mate porad predstavu ze originalni a dobra hra by mela mit indie grafiku? Kdyby tvurci tehle hry meli penize nikdy by to takhle graficky nedelali, pouzili by moderni engine. Kdy pochopite ze to neni featura ale z nouze cnost?
  • ano, stydím se, že jsem občas Čech, když vidím, že lidi volí Babiše a Zemana, to je snad pochopitelné, ne? Tak stejně se stydím, že může Doom či Overwatch vyhrávat GOTY. Neříkám, že kvůli tomu nemůžu usnout, ale mírně trapné to je...
  • Branit svou oblibenou hracku na internetu proti "zlym haterum" muze taky jenom ten kdo to zere jako by to byl boj o zivot.
  • Veskoslav
    Fakt se to nesnaž okecat. Stydět se za anketu redakce může vážně jenom někdo, kdo to žere jako by to byl boj o život. Ty se vždycky nejspíš schoulíš do klubíčka a kaješ se za celou hříšnou hráčskou obec, když někdo vystřílí školu a řeknou, že hrál GTA.
  • proč by to měla být kravina, tak člověk se může stydět za komunitu, může se stydět i za národnost. Samozřejmě když vidím, že taková slabomyslná zábava může bodovat, tak se mírně stydím, to je pochopitelné.
  • Nebo muzes nadavat vsem do hlupaku, jako velke decko. *15*
  • Veskoslav
    Prostě ty za každou cenu jedeš ty svoje bláboly. Smiř se s tím, že prostě se ty hry dostaly do výběru a můžeš se těšit na další rok, kdy třeba vyhraje tvůj favorit. Nebo tu kňučet a řvát jako malé děcko, že se stydíš, že jsi hráč. Což je mimochodem zatím asi tady největší kravina, co kdo letos napsal.
  • "? Hratelnost, technické zpracování, délka hry, skvělé narážky, naprosto brutální sountrack."

Tak hratelnost je typická fráze, technické zpracovaní - průměr, špatné textury, ani nijak výrazný styl, délka hry není měřítko nějaké kvality, soundtrack nedělá dobrou hru, takže jsi nevymyslel nic, proč by měl být Doom Goty..

Podobné nesmysly píšeš i o Overwatch.

Sám ani nevíš...
  • Proc by hra hra roku nutne mela nabizet nejakej presah? Podle me tu hry mame predevsim proto, aby bavily..
  • Veskoslav
    Někdo, kdo tvrdí, že se stydí, že je hráč jenom proto, že je to v nějaké anketě na jednom z tisíců webů...To je fakt už solidní kravina. A proč by měl mít Doom Goty? Hratelnost, technické zpracování, délka hry, skvělé narážky, naprosto brutální sountrack. A Overwatch? Kompletní servis, veškerý přidaný obsah zdarma, zpracování, technické kvality hry, oživení žánru arénových akčních her. A jak jsem psal níž, bylo více her, co jsem letos hrál a považuji je za skvělé, takže nevidím důvod mezi nimi volit. Každá mi nabídla něco jiného a každá se liší a nepovyšuje se nad ostatní. Jenom ty nebo tvoje ego nemůže překousnout fakt, že někoho může bavit Doom či Overwatch a považují je za nejlepší hru roku 2016. Pak tu píšeš bláboly, jak se stydíš a podobné sra*ky.
  • Když tak nahoď nějaký argumenty, takhle je to o ničem.
  • Má přesně stejný pocit, ale problém je, že Uncharted 4 se líbí i leckterým hardcore hráčům, což mi tu mojí teorii malinko narušuje. Jinak, já na Uncharted 1-3 taky nevidím nic zajímavého a čtyřku budu hrát spíš ze zvědavosti, jestli je stejně slabá, jako předchozí tři díly.
  • ty se vlastně nesnažíš ani diskutovat, tak nechápu, proč na mě tedy reaguješ. Mohl bys mi třeba vysvětlil, proč by měl Overwatch či Doom získat GOTY...
  • Veskoslav
    Jak říkám, fakt blbé bláboly a ta poslední věta to jenom podtrhla *7*
  • Ale prosím tebe, hra roku kde vezmeš brokovnici a střílíš démony z pekla? To racionální člověk může považovat za GOTY? Nebo Overwatch, kde naběhne pár divných postaviček do arény a střílí po sobě? Mně jsou ty hry u paty, jen mi to připadá smutné, nízké a možná i trapné, že něco takové může bojovat o hru roku a tak trochu se stydím, že jsem hráč.
  • Veskoslav
    Tak to prostě řekni rovnou, že máš averzi na Dooma a nesnaž se to zabalit do těch keců okolo, které jsou fakt jenom bláboly.
  • Ale prosím tě, Max aspoň nabízí myšlenku nějaké utopistické budoucnosti, kde existuje lidská společnost na úrovni zvířat. Člověk může aspoň přemýšlet, kam až lidská společnost může klesnout. Navíc Oscary získal za technické věci... Doom přemýšlení zabíjí stejně jako Strážci Galaxie...
  • Ja bych volil Darkest Dungeon. Prinesl originalitu/replayabilitu, ktere na hernim poli uz peknych par let chybi a ostatnim studiim by to hodilo signal, ze grafika/filmovost neni vsechno.
  • Veskoslav
    No a já bych zase Dooma přirovnal k Mad Max a ten vyhrál 6 oskarů. A pokud se člověk podívá, co vyhrál za film roku například v roce 2014 Birdman, tak dle tvé logiky by to letos měla dostat hra The Division např.
  • Vysvětlím ti to ještě jinak, Oscary jsou taky čím dál větší fraška, ale pořád Oscara nemůže získat film Strážci Galaxie, tak nějak mám pocit, že Overwatch je trošku herní ekvivalent Strážců Galaxie. Takže aspoň špetku nějaké úrovně bych ocenil u GOTY.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit