-
Napsal jsem je, takže zbabělý nejsem a je to irelevantní, protože nemůže být horší koncept her než nabízí Doom nebo Overwatch. S takovou hru roku můžou vyhrávat katričky nebo i DOTA 2.
-
Ne, není to irelevantní. Ty na jednu stranu nadáváš na tu "tupost", na druhou jsi natolik zbabělý, že nechceš nadhodit svou hru roku, protože by se nakonec zjistilo, že fandíš pro změnu jinému druhu kraviny.
-
To je ale naprosto irelevantní, ať si to vyhraje třeba Inside, The Witness, Deus Ex, Dishonored 2 nebo i klidně Uncharted, všude je toho více, než je tupé střílení.
-
Ptám se znova. A co mělo vyhrát tu hru roku?
-
aspoň něco kde je trošinku přesahu? Ne, vzít brokovnici a tupě střílet a pak být nejlepší hrou roku...
-
A co teda mělo vyhrát tu Goty?
-
podle mě Overwatch může být dobrá hra jak, chce, ale v GOTY to nemá co dělat. Možná to zní jako rozporuplná věta, ale dle mého je to tak. Jde vidět, že herní scéna je i po 30 letech pořád v plenkách, proto by hry jako Doom, Overwatch či BF1 nemohli vyhrávat GOTY.
-
Jiste, 22 fps je vic jak 60, protoze konzole je cerna a jde dat pod televizi.
-
Uncharted je série, která vsadila na grafiku a PS exkluzivitu. Kdyby jedno z toho nebylo, tak se dneska o Uncharted nemluví. Pravdou je, že kdo hledá zajímavou hratelnost nebo dobrý příběh (ve smyslu propracovaná zápletka, ne jenom rychlé tempo), ten nebude z Uncharted nadšený, poněvadž tyto prvky tam chybí. Jsem přesvědčený, že podobný názor má i mnoho konzolistů, ne jen PC hráči, jak někteří tvrdí, jen nejsou moc vidět, protože PS exkluzivity se obecně berou za vybroušené diamanty.
Jsem rád, že se tu objevila inteligentní debata a kritičtější pohled na Uncharted, který sdílí nemalá část hráčů, ne jenom "nelíbí se PC master race, protože ji vlastně tajně závidí PS hráčům". -
to je logika. Koupíš si hru která do značné míry stavěla na prezentaci o 10 let později než vyšla a čekáš zázraky. Uncharted 4 samozřejmě nabízí mnohem více než trilogie, má to otevřenější levely, stealth, lepší A.I, lepší střelbu. Sám Poláček říkal, že je to nejlepší díl, byl z toho nadšený, recenze je tu myslím za 9/10, takže současná ignorace hry je do nebe volající. Stejně jako Ratchet & Clank který chybí v remake kategorii. Buď se přejmenujte na PC.Games.cz nebo začnete to dělat pořádně, protože tohle je fiasko...
-
Za mne the division. Klíč byl jednoduchý : fps a vytizeni procesoru
-
tak uncharted bol jeden z dôvodov, prečo som nedávno kúpil PS3. venoval som mu hodne drahocenného času a som dosť... rozpačitý. sklamaný nie, ale očakával som WOW efekt a ono je to tuctová hra, akých som už v živote hral fúru. neviem, možno je to tým, že je už dávno po vydaní a hra zostarla, možno som na základe PS fanboys klubu očakával viac, ako hra samotná je schopná ponúknuť, možno len mne nesadla. rovnako ako pri novom TB alebo FC3 mám príjemný pocit z hry, bavila ma, ale nič viac. na hru roka strašne málo = môj názor, moje preferencie. čím vám vôbec nechcem brať nadšenie z tých hier, kto si ju užil viac, plus pre neho.
ale tak redakcia games je na tom zrejme podobne ako ja. hra neočarila, tak má smolu, nedostala sa do výberu. + gamesáci na tie konzoly vo všeobecnosti veľmi netiahnu :) na tom nevidím nič zlé.
P.S.: bavíme sa o PS3 dieloch, ale od 4-ky neočakávam kvalitatívny skok hore. -
Jednoznacne The Witness.
Dalsi Indide a kouzelna Ori. -
Díky za ten jeden souhlas *3*
-
když vezmu trojku DS, tak je to úplně na stejno, když budeš ignorovat story u obou her, o nic nepřijdeš...
-
souhlasím, toho obsahu je tam extrémně hodně na DLC a vlastně i na AAA hru, ale tak mám pocit, že se i díky tomu zapomnělo řešit kvalitu toho obsahu. O kvalitě obsahu už ovšem souhlasit nemůžu, tu kvalitu obsahu bych přirovnal k DA:I. Gameplayově je to navíc pořád úplně mimo a s RPG systém si nemůžou poradit od druhého dílu a je to už trapné, že tvoří RPG a neumí vytvořit funkční RPG systém. +- jim fungoval v jedničce, od dvojky to byla hrůza...
Bavit se o nějaké GOTY v tomhle případě je naprosto ale naprosto mimo... -
Jop, navíc "pořád lepší story než Dark Souls" *1*
-
Redakce volí velice dobře, super práce!
-
To je možný, žádný korejský mmorpg neznam, tak se k tomu nebudu vyjadřovat. Ale na druhou stranu za ty prachy tohle dlc nabízí víc a kvalitnějšího obsahu, než leckterá AAA hra za plnou cenu.
-
Jeden z nejhorších výběr kandidátů na hru roku skrz všechny weby.