Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    Bohuzel Tales of serie mi moc nevoni, par dilu jsem hral , ale je to uz pro me ,,slevova,, zalezitost. A Berseria vysla na zapade pro ps4 a pc az ted v lednu, v japonsku minuly rok, takze se nepocita:)

A pro pikachu - vcera jsem lhal
    *3*
  • Veskoslav
    Jako každý rok. Kdyby to vyhrála Indie hra, tak napíše, že zase Indie a že to přestává sledovat *1*
  • Veskoslav
    Se divím, že ty takový "Japonofil" tam nemá podle mě skvělou hru Tales of Berseria:) A ta vyšla v roce 2016 na PS4 a v lednu 2017 i na pc:) Pokud Tě to neurazí, doporučuji si pořídit. Myslím, že je to tvůj herní šálek, pokud Tě to minulo.
  • h0p3
    Nepsal jsi včera pod strategie, že další vyhlašování už nesleduješ?
  • Jj, hrál jsem to právě v uplynulých měsících, proto ten šotek..
  • Veskoslav
    Je hodně v akcích a dá se sehnat za levno. Není to špica mezi ARPG hrami, ale hraje se příjemně, dohraje se za 5-6 hodin a za cenu do 10 euro to podle mě stojí.
  • Veskoslav
    Tak mě třeba více bavil a to mám HR dojeté dvakrát. Ale asi jsem spíše v té menšině, co jej řadí před HR. Nevíš, jak to je s DLC pro posledního Deus? Stojí za to?
  • flash789
    1. Final fantasy XV
    2. Dragons Dogma Dark Arisen (PC verze)
    3. Stranger of Sword City ( PC verze)

Mimo to vysla dalsi zajimava jrpg jako World of Final Fantasy, Star Ocean IoF, Exist Archive nebo treba Tokyo Mirage Session, vetsina z nich zdejsi redakci totalne ignorovana. Tim vitezstvim FF XV si to u me nevyzehlite, bidaci:)
    Ze zapadni produkce mi udelal radost remaster Skyrimu a Titan Questu, na Blood and Wine jsem jeste nenasel silu:)
    PS: malem bych zapomel na Dark Souls 3 (ta hra proste nejak zapadla) taky slusny:)
  • funza
    Deus Ex zbonuju ale ten poslední to byla hrůza oproti Human Revolution.
  • díky za tip, vôbec to nevyzerá zle :)
  • Vogon
    No jo bábovičky, z těch já teču. *3*
  • flash789
    koukam ze Vogon tnul do ziveho *1*
  • Veskoslav
    Víš, chápu. Když už jsme přešli k osobním urážkám (což tě zklamu, přátel, tedy ne těch, co si přídám na FB a jednou za rok napíšu Ahoj a vše nejlepší, mám dostatek), tak skutečně děláš čest Vogonům. Chápu, že jsi JRPG hráč, proč ne. Jenom mě zajímá, proč se chováš jako tak, jak se chováš. Naprosto ničím jsem Tě nevyprovokoval, neurazil jsem ani žádnou hru. Jenom prostě v tom tvém videu je obyčejný obrázek a já chtěl něco navíc (klidně i to nové Audi by bylo lepší než to, co tam je). Ale jo, zanadával sis, urazil jsi mě. Takže si taky hačni na pískovitě s Baťou a AAA a můžete řvát a mlátit do těch báboviček při představě, že je to můj ksicht. Jestli to tvé dušičce uleví a budeš spokojený, bude to jenom dobře.
  • Vogon
    Podobně jako tebe charakterizuje to, že nemáš kamarády a máš rád velké meče?
  • Naopak, Bob se snazi maskovat za slovenstinu, zapomina vsak menit nick...
  • Vogon
    Tak FF9 taky vyšlo tento rok(minulý), pokud počítáš PC port, který bohužel moc dobrý dojem nedělá.
  • Veskoslav
    Jako promiň. Ale jakmile mi napíšeš, že mám něco proti FF, protože je to hra o kamarádství, či jak jsi to myslel, tak fakt nevím, co ti na to odpovědět. Že se zbytečně urážíš jak malá holka. FF je prostě známé emo účesy, gigantickými zbraněmi. Je to samé jako říct, že detektivní práce v Zaklínači 3 jsou rudé stopy a nic víc. Oboje charakterizuje hru, jenom ty jsi do toho musel začít tahat kraviny o nějakém kamarádství.
  • Veskoslav
    No já bych si s"y"pal být tebou popel za zcela něco jiného:) Chápu, že prostě ty a AAA za každou cenu proti mě chcete něco napsat:) Takže si můžeš taky hačnout na píseček a můžete si ty bábovičky rozmlátit navzájem:)
  • Vogon
    No jo, vesko, tvoje reputace tě předchází.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit