-
"Z navrhovaných redakcí jsem žel bohu nehrál nic." - Jsme hrozné rádi, že to víme. Co z toho vyplývá? Že si sipeš popel na hlavu protože nás nemůžeš učarovat svou oduševnělostí?
-
Za mna:
1. Witcher 3 B&W
2. Dark Souls 3
3. Grim Dawn
RPG zanru som tento rok moc nedal, zo zoznamu redakcie mam v plane hrat este Tyranny. -
Řekl Slovák, co se snaží psát česky, protože dle něj jsme rasisti na Slováky. Říkám to správně?
-
Vyzkoušej i Victor Vran.. Sice trochu jednodušší než GM, ale také zabaví:)
-
Chápu, že vogoni nemají smysl pro literaturu a většinou jsou to jenom byrokraté, ale až tahle neteční? No to mi nedělej. A prosím, jak se projevují ty problémy se hrou? Že jsem chtěl prostě hrdinu s mečem velikostí dopravní značky? Ty jo, asi nesnáším i GW 2 například. Tam mám taky meč velký jako dopravní značku a dokonce měřím cca 3 metry jako Nord. Ta nenávist ze mě přímo stříká:)
P.S: Když se řekne FF, tak prostě se mi vybaví obrovské zbraně. Jenom ty v tom zase hledáš kraviny:) -
Nepřekvapuje mě, že máš problémy se hrou, jejíž hlavním tématem je kamarádství. Nezklamal jsi.
-
Jdi si fňukat jinam. Ty prostě chceš za každou cenu vyvolat hádku. Proč bych měl pomlouvat hru, co jsem nehrál a akorát mám rád FF filmy a staré FF hry a od čísla FF X to šlo zcela mimo mě. Ale jak říkám, tvá nutkavá potřeba za každou cenu vyvolat hádku či se snažit vyprovokovat reakci je až moc okatá, takže si zase hačni na píseček a rozbíjej si své bábovičky, protože to neudělá nikdo jiný za tebe:)
-
Za mne
Farming simulátor
Football manager 2017
The Sims 4 City Life -
Hehe, samo že XV. Lepší nepřemejšlet o jiných věcech ve chvíli psaní příspěvku .. *1*
-
Trošku mě překvapilo první místo. Ale souhlasím i na mne udělal FF 9 velký dojem. *5*
-
A rupla....
-
Doufal jsem aspoň v obrázek s mečem větším než dopravní značka. Zklamal jsi:(
-
https://www.youtube.com/watch?v=Z9eOjeHTmg4
-
1. Zaklínač 3: O víně a krvi
2. Deus Ex
3. The Dwarves
4. Grim Dawn
5. Ember
Z navrhovaných redakcí jsem žel bohu nehrál nic. FF jsem naposledy ještě hrál pomalu v "izometrii", DS není můj šálek (ale edice k 3. dílu vypadala skvěle), Tyranny se chystám během roku, Stardew Valley jde zcela mimo mě (raději Dont Starve např.) a Salt and Sanctuary je dle redakce 2D DS, takže takže jde mimo mě. -
Este dodam, ze tak ako v Diable, tak aj tu je super pocit z kazdej jednej rany a to aj vdaka zvukom, tie su v tejto hre proste uplne paradne! Kazdy uder si vychutnate :)
-
No, ja som dal sancu Grim Dawn a kto ma rad diablovky, tak si pride na svoje. Pribehovo, na to ze to je diablovka, tak je to celkom slusne. Kazde spustenie hry konci tym - este sundam par potvor a konec - takze hra sa podarila :) Za mna, urcite si zasluzi byt v nejakom tom rebricku a odporucam :)
-
Tady bude lidi nablito, to nechci vidět. Veskoslavovi rupne cévka...