Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    kvalita a zabava neni definovana, kazdy to ma jinak, globalizovat dle neciho nazoru je nesmysl. nevyresis, budes se tocit v kruhu argumentu a protiargumentu, ztrata casu, proto nevim co chces resit.
  • Chim
    Cože? Která z těch her je isometrická?
  • flash789
    Nic jineho by nas ani nenapadlo, Inquisitore :)
  • flash789
    to mozna i vic, kdyby melo bejt takovy jaky to chteli asi mit...
  • vždyť jo, ale rok tomu ještě chybí, to všichni víme, že ano?
  • Inquisitor
    Pro mě je to letos Underail.
  • flash789
    10 let bylo od oznameni, ne ze na tom 10 let pracovali, byla tam mnoholeta pauza kdy se nedelo vubec nic, takze vyvoj toho co vyslo se scvrkne treba na nejakych 5-6 let od prvnich navrhu versus verze.. Skutecna prace na te podobe hry co ted je budou treba 3-4 roky.
  • lidi hrají i Dotu, přece dle toho nebudu řešit kvalitu...
  • Hmm. Jedno nedodělané JRPG, dvě mlátičky, pixel art z roku razdva a izo RPG ušité horkou jehlou. Celkem slabota tenhle rok...
  • flash789
    lidi to hrajou a libi se jim to? Nevim co resis..
  • Tilwaen
    @skaven: Slovenčina je v češtině slovenština.
  • Kde se pořád bere ten hype na Zaklínače? Tohle DLC je extrémně špatné, je to nejhorší práce od CDP, souhlasím s Rocket Paper Shotgun, že to jedna z nejhorších věcí od CDP, tohle žije jen velkému obsahu a hypu, předchozí DLC bylo mnohem lepší a to nemluvím o dvojce a jedničce.
  • Na FFXV je dobré čekat dle ohlašených DLC a updatů, pak to bude 9 záležitost, je trošku smutné, že to vydali po 10 letech nedodělané, ale tak aspoň, že to vydali...
  • Tož bohužel nic zásadního jako Bloodborne nevyšlo, takže to FFXV není špatná volba...
  • No výborně - Final Fantasy XV není vůbec špatná volba, příběh jsem dohrál před třemi dny. Problém té hry je, že je ukrutně nedodělaná a je vidět, že ji hodně přepisovali a předělávali. Ale otevřený svět je krásný a když si zvyknete na MMO fetch questy, zjistíte, že v systému hry je celkem zábavné je dělat.

A příběh FF15 je krátký, ale podle mě velmi povedený. Vlastně se mi líbil asi nejvíc z posledních dílů. Jen škoda, že se nevykašlali na otevřený svět a neudělali radši 40 hodinový příběh, pokud možno v původních intencích Versus - co jsem slyšel, mohl to být ještě lepší příběh, než jsme dostali.

Ale celkově dobrá volba!
  • slovenčina
  • Victora jsem teď koupil v humble bundle za dolar, super hra, 19 hodin na dokončení, asi jsem si to užíval *1*
  • Vogon
    Strašná škoda, že v tom pc portu nepoužili pozadí s vysokým rozlišením, ale použili nějaké divné rozmazané verze, takhle mi to zničilo nostalgické brýle, a pak když na ty pozadí ještě postavili postavy ve vysokém rozlišení, tak došlo k nepěknému kontrastu. Obzvláště zarážející to je, protože ty pozadí byly původně v dost vysokém rozlišení.

Pro srovnání:

PC/Android/iOS verze: https://lh3.googleusercontent.com/HuP0SrA4T8nBf9jgnafTUvnqFuYjA2ukiHzP3RqOXDnGbtFUbcIhfeaW4oiHV_tBnw=h900

Původní artwork pozadí: http://i.imgur.com/aErJRKN.jpg
  • flash789
    samozrejme, boj proti indie moru je dost zasadni:)
  • flash789
    double post..sakra..blbne me mys a klika vickrat nebo se to sere nejak tady, uz se me to stalo asi 10x..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit