-
kvalita a zabava neni definovana, kazdy to ma jinak, globalizovat dle neciho nazoru je nesmysl. nevyresis, budes se tocit v kruhu argumentu a protiargumentu, ztrata casu, proto nevim co chces resit.
-
Cože? Která z těch her je isometrická?
-
Nic jineho by nas ani nenapadlo, Inquisitore :)
-
to mozna i vic, kdyby melo bejt takovy jaky to chteli asi mit...
-
vždyť jo, ale rok tomu ještě chybí, to všichni víme, že ano?
-
Pro mě je to letos Underail.
-
10 let bylo od oznameni, ne ze na tom 10 let pracovali, byla tam mnoholeta pauza kdy se nedelo vubec nic, takze vyvoj toho co vyslo se scvrkne treba na nejakych 5-6 let od prvnich navrhu versus verze.. Skutecna prace na te podobe hry co ted je budou treba 3-4 roky.
-
lidi hrají i Dotu, přece dle toho nebudu řešit kvalitu...
-
Hmm. Jedno nedodělané JRPG, dvě mlátičky, pixel art z roku razdva a izo RPG ušité horkou jehlou. Celkem slabota tenhle rok...
-
lidi to hrajou a libi se jim to? Nevim co resis..
-
@skaven: Slovenčina je v češtině slovenština.
-
Kde se pořád bere ten hype na Zaklínače? Tohle DLC je extrémně špatné, je to nejhorší práce od CDP, souhlasím s Rocket Paper Shotgun, že to jedna z nejhorších věcí od CDP, tohle žije jen velkému obsahu a hypu, předchozí DLC bylo mnohem lepší a to nemluvím o dvojce a jedničce.
-
Na FFXV je dobré čekat dle ohlašených DLC a updatů, pak to bude 9 záležitost, je trošku smutné, že to vydali po 10 letech nedodělané, ale tak aspoň, že to vydali...
-
Tož bohužel nic zásadního jako Bloodborne nevyšlo, takže to FFXV není špatná volba...
-
No výborně - Final Fantasy XV není vůbec špatná volba, příběh jsem dohrál před třemi dny. Problém té hry je, že je ukrutně nedodělaná a je vidět, že ji hodně přepisovali a předělávali. Ale otevřený svět je krásný a když si zvyknete na MMO fetch questy, zjistíte, že v systému hry je celkem zábavné je dělat.
A příběh FF15 je krátký, ale podle mě velmi povedený. Vlastně se mi líbil asi nejvíc z posledních dílů. Jen škoda, že se nevykašlali na otevřený svět a neudělali radši 40 hodinový příběh, pokud možno v původních intencích Versus - co jsem slyšel, mohl to být ještě lepší příběh, než jsme dostali.
Ale celkově dobrá volba! -
slovenčina
-
Victora jsem teď koupil v humble bundle za dolar, super hra, 19 hodin na dokončení, asi jsem si to užíval *1*
-
Strašná škoda, že v tom pc portu nepoužili pozadí s vysokým rozlišením, ale použili nějaké divné rozmazané verze, takhle mi to zničilo nostalgické brýle, a pak když na ty pozadí ještě postavili postavy ve vysokém rozlišení, tak došlo k nepěknému kontrastu. Obzvláště zarážející to je, protože ty pozadí byly původně v dost vysokém rozlišení.
Pro srovnání:
PC/Android/iOS verze: https://lh3.googleusercontent.com/HuP0SrA4T8nBf9jgnafTUvnqFuYjA2ukiHzP3RqOXDnGbtFUbcIhfeaW4oiHV_tBnw=h900
Původní artwork pozadí: http://i.imgur.com/aErJRKN.jpg -
samozrejme, boj proti indie moru je dost zasadni:)
-
double post..sakra..blbne me mys a klika vickrat nebo se to sere nejak tady, uz se me to stalo asi 10x..