Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to samiozřejmě vim, ale 5x? :/
  • Tady je vidět, že jsi Nier:Automata vůbec nehrál a mluvíš o věcech, kterým nerozumíš.

Kdyby to tak bylo, tak by jsi Nier vůbec neposuzoval podle některých (starších) primitivních her, kde hráč po dohrání dostal jinou postavu, která měla prakticky jenom jiný skin a trochu jiné útoky, ale hratelnost zůstala stejná!!
    V Nier:A s jinou postavu budeš prožívat i jiný příběh!!
  • To je pravda. Persona 5 byla fakt skvělá, až na ten zdlouhavý grind.
    Bohužel ta nuda v polovině a na konci ubrala nějaké to výsledné skóre a proto to není bezkonkurenční hra roku.
    Kdyby ubrali na délce hry aspoň 30hod, tak by to hře jenom prospělo.
  • samozřejmě, tohle se dělalo u starejch Konami a Capcom her, jako Resident Evil nebo Silent Hill někdy před 20 lety, že se ti po dohrání odemkly verze s dalšíma postavama, aby se nafoukla délka hratelnosti a už tenkrát mi to přišlo pitomý, ale teď je rok 2018 Japonci, budíčeeek!

ptal ses, dostal jsi na svou otázku odpověď, nemáš zač
  • kde udělali soudruzi z Tiscali chybu? *1*
  • Jack1947
    Tak si zaspal dobu no, ale myslel NO *7*
  • VladanD
    Jen jsem napsal svou zkušenost a postěžoval si na firefox, toť vše.
  • Je samozřejmě fajn, že se ti Persona 5 líbila, ale je to hodně subjektivní. Já jsem ji dohrál až do konce a bavil mě v podstatě jenom Kamoshidův palác. Pak se opakovalo pořád stejné schéma až do konce s výjimkou pár hodin, kde jsou dějové zvraty (a tam to bylo zase fajn). A pak zase do konce totéž. Příběh mě ničím nezaujal a vlastně jsem ho celý znal už po cca 10 hodinách z těch 100, co hra měla.
  • ono sa to uplne nevylucuje. Aj ked - cim viac ludi hra danu hru, tym je .. no,, viac ludi ju hra. To samozrejme neznamena, ze je najlepsia. Je to velmi vazny, ludstvom akceptovany, argument. Nastastie niekto povedal vety typu : 100 ludi 100 chuti.. Proti gustu ziaden disputant.. atd. (samozrejme kulinarske odvetvie). A mozno aj preto stale existujeme. Ok, sorry vsetci za keci, dnes som pochoval sestru. Citam Vas rad Tiscali Games aj celu tu Komunitu.
  • Sarcasmus?
  • Mít každý 3 hlasy, tak se tahle anketa "nejlepší hra roku" zvrhne v "3 hry, které jsem za poslední rok hrál".
  • Problém nefunkčnosti scriptů na Firefoxu nevyřeší jiná IP.
  • Kravicka
    hm jsem vypsal nejlepsi hru do jine a chtel to jakoze potvrdit, ale odeslal jsem cely dotaznik :D
  • Tyhlety ankety spíše odpovídají formátu "hra, kterou hrálo nejvíce lidí" než "skutečně nejlepší hra".
  • Jednička už je přes dvacet let stará...
  • Jack1947
    Nejde odeslat ani s vyplí adblockem talk naslat vážení *16* *12*

Tak nic ted už to jde... zajímavé.
  • jasne. moze za to firefox :D
  • medvidek88
    Hm: Chrome: - response z ajaxu

403 Forbidden

403 Forbidden

nginx

• @tunak
    Mám to stejně. :D
  • Souhlas. Stejně jako třeba když tě hra nutí opakovat lokace a je udělaná tak, že vždycky umřeš nějakým wtf momentem. Prostě zastaralý gamedesign...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit