Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: Hlasujte a vyberte nejlepší hry roku 2017
26.1.2018 | Redakce Games.cz
82 příspěvků
-
A co ti brání vepsat do řádku SVOU hru, kterou jsi hrál???
-
Já z firefoxu hlasoval naprosto v pohodě... Po odeslání formuláře mi to napsalo: " Best of 2017 - čtenářské hlasování. Děkujeme za Váš hlas." Takže úplně v pohodě.
-
Zjisti si, co je:
1)gamedesing
2)zastaralý
3)zahraj si Nier:Automata
4) nauč se pracovat s Googlem, když už jsi hru nehrál, tak pokud se naučíš elementárně pracovat s Googlem, nebudeš tu za vola
5) Možná vůbec nediskutuj, bude to pro svět lepší. -
Na tvůj dotaz ohledně Nieru, nutit hráče, aby dohrál hru 5x aby viděl celý příběh je zastaralý gamedesign, například.
-
jeste stale nejde hlasovat z mozilly? zrejme je dulezitejsi banovat nez fungovat
-
Pokud se necítíš být kompetentní k hlasování, tak nehlasuj.
-
Ako mozeme rozhodovat o nieco, co sme neskusili? Najde sa tu aspoň jeden jediný člověk který vyskusal vsetky nominované hry?
-
Odešli víc hlasu z více IP adres, treba neco projde.
-
Všude máš řádek pro svýho favorita. Že vyplňovat to bude mít pramalej vliv na výsledky, jelikož to většina hlasujících profajfkuje přes obrázky, je daný. O to víc, když jako já, až na nezávislý vyjímky, hraješ věci s výrazným časovým odstupem od vydání. Pro mě je tudíž rok 2017 herně definovanej kousky z let minulých. A těma naplňuju řádky, který si nejspíš nepřečte ani redakce. Jedinej českej herní web kam zavítávám, a radost z toho, že stádo běží jinudy než já, je jedinej důvod, proč to vůbec vyplňuju ))
-
Horizon je typická současná hra ze západu. Prázdná, naleštěná skořápka. Tfuj.
-
naopak to mám já, hry v současnosti z Ameriky a Evropy považuji za nesnesitelné. Bez nápadu, bez invence. Hloupé, stereotypní předražené, naleštěné prázdné skořápky.
-
" Best of 2017 - čtenářské hlasování
Děkujeme za Váš hlas."
Mě to funguje... Nepřeskočili jste kategorii? Vámi vybraná hra se také smaže, pokud kliknete do políčka pro vepsání vlastní hry. Potom to možná neregistruje jako kompletně vyplněný formulář... *5* -
Ja se k persone jeste nedostal, ale verim, ze bude skvela. Zato Horizon me zatim moc nebavi.
-
Tezko muzu hlasovat o hre roku, kdyz jsem nehral nic na Nintendu Switch. Mohla by mi ho redakce laskave zapujcit? Dekuji
-
Jak poznam ze jsem odeslal halsovani... kdyz kliknu na tlacitko, nic se nedeje....
-
Na firefoxu to fakt nejde odeslat. V chromu jo. Firefox je opruz, hlavně že furt vymýšlí nový a nový blbosti, jako třeba žhavení panelů, ale aby prohlížeč fungoval jak má, tak to ne-e.
-
"Pritom ma dle mnohych nejlepsi pribeh v historii videoher."
lol... -
Docela zuzeny vyber, mozna me napada MGS 5, i kdyz jsem ho nehral, DMC 4, nejake ty nedavne porty od Platinum Games. Ale zas tezko rici, jestli to beres do toho vyberu pro pocitacove hry, kdyz jsou delany primarne pro konzole.
-
Nejlepší příběh v historii videoher? *8*
Jistě, ve světě, kde je možné hodnotit, který příběh je nejlepší (sic!), je taky klidně možné nominovat schématickou teenage kravinu, typicky japonsky utrženou ze řetězu. (A vyčítat jiné hře, že je postavená na nesmyslných klišé. *1* )
(Je fakt zarážející, že země Mizogučiho, Ozua, Kurosawy... et al. nebyla doposud schopná vyprodukovat snad jedinou - mainstreamovou - počítačovou hru, která by nebyla absolutně nesnesitelná. No dobře, kromě Pac Mana. A možná kromě Xenogears, to si ještě rozmyslím.)
Ber to jako alternativní pohled, nikoliv hate. *5*