Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To netvrdim, ale urcite je mezi top hrami letosniho roku vedle Zeldy, Nioh a Horizonu.

Ale fanboy rozhodne jsem, P5 me nadchla jak dlouho nic.
  • michaliuz18
    nejde odoslat ! inak kde je sklamani roku wolfenstein 2 ? takova kravina ktera jednicke nesaha ani po paty
  • here we go again *7*
  • 0011
    ?? Do textového pole můžeš napsat jakoukoliv hru, já třeba do rpg dal Xenoblade Chronicles 2, když nemáš problém napsat celé 2 odstavce stížností tak napsat do kolonky hry nebo rpg roku "Persona 5" by pro tebe taky neměl být problém *7*
  • Lol kámo to že seš fanboy neznamená, že to je fakt nej hra světa :D
  • Ignorace Persony 5, ktera vsude sbira nejvyssi pricky, je u games.cz fakt neskutecna. Ok, nevesla se vam do ankety o hru roku, chapu (i kdyz dva mariove? a Hellblade? ono by tam pro ni misto bylo).

Ale ze neni na vyber v kategorii nejlepsi pribeh? Pritom ma dle mnohych nejlepsi pribeh v historii videoher. Hlavne, ze tam jsou klisovite nesmysly typu Hellblade. A taky Horozon: Zero Dawn (ono to melo pribeh?)
  • Nejde odeslat. Co to zase je za bordel?
  • 0011
    Zkus ten edge mě fungoval
  • PC, Firefox a taky nejde. Všechno jsem vyplnil podle návodu. :/
  • sleepless
    Díky za info, pro jistotu se na to podíváme co nejdřív.
  • 0011
    Jediné kde mi to fungovalo je Edge, předtím jsem zkoušel firefox a chrome všechno jsem měl pokaždé vyplněné správně, je možné že to bylo nějakým doplňkem ale já mám u vaší stránky adblock deaktivovaný, každopádně fungoval až ten Edge z kterého píšu teď a v něm nemám nainstalované žádné doplňky
  • zaty
    Vybrat jen jednu hru roku je fakt těžký, u mě je to Zelda, Nioh a Divinity. U všech třech jsem se královsky bavil. Nakonec jsem to teda dal Zeldě, ale přístě by stálo za zvážení, zda by nemohl hráči vybrat 2 nebo 3 hry v kategorii hra roku. Běžně se to tak v různých anketách o "cokoliv roku" dělává.
  • v chrome to ide. vo firefoxe to neslo
  • PreidaQ
    Vyplněno. Ještě, že jsem si vzpomněl na Road Redemption, jinak bych závodní hru vyplňoval od boku.
  • sleepless
    Jak jsem psal výš, evidujeme spoustu přijatých hlasů. Pokud vám nejde anketa odeslat, bude to zřejmě nějaký specifický problém. Můžu se zeptat na zařízení (PC, tablet, mobil) a prohlížeč? A jen připomenu, že k odeslání ankety je třeba vyplnit alespoň kategorii Hra roku, a pak e-mail a jméno i příjmení.
  • sleepless
    Evidujeme řadu korektně odeslaných hlasů. Ještě jsem to prověřoval a všechno funguje, jak má. Jen je potřeba vyplnit alespoň volbu hry roku, a pak povinné údaje: mail a jméno.
  • samozrejme to nejde odoslat.

NMS chytlo nejaky druhy dech?:D a v redakcii zabudli ze vyslo GT sport?
  • sry jako
  • 0011
    Zatím nejde - vyplnil jsem pro jistotu všechno a pořád nic, nahlásil jsem jim to před chvílí, ale nevím jestli s tím takhle v noci ještě budou něco dělat
  • SalemCZ
    Jde vám to odeslat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit