Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Samotná hratelnost je odlišná ... Ale ty základní stavební kameny jsou stejné ... u AC3 a FC3 to zmírňuje to že FC3 je FPS, ale porovnej si AC3 a Watchdogs. Mě to prostě přišlo jako kopie s tím, že upravili některé herní prvky.

Ale i u toho Fc3 mě to přišlo ... to otevírání mapy, to ničení základen, celá ta příběhová linka. Prostě to samé potkáš i v AC.
  • FC4 si zřejmě pořídím, z podzimní nabídky FPS na PC působí nejstravitelněji. Uvidí se co nám v nasledujících měsících tvůrci odhalí a zda bude hra pestřejší nebo upadne do ubíjejíciho stereotypu jako předchozí díl? Nesmyslů typu zabij žraloka nožem bych rád zůstal ušetřen. Také by někdo mohl vývojářům vysvětlit že v přirodě to nefunguje jako v zoo kde na padesáti metrem narazíte na několik druhů šelem atd atd. FC3 sem měl dohranou na cca. 70% a víc bych prostě nedal. Po přechodu na druhý ostrov sem se prakticky jen hnal za příběhem a jediné co mě zdrželo byla snaha sesbírat všechny trofejní zbraně, což zpětně hodnotím jako zbytečnou snahu.
  • Vrook
    Ale o tom to vůbec neni. Spíš bych řekl, že je to o tom, jestli si někdo představuje rozmanitou volbu taktizování tak, že v jednom ze dvou kempů může roztstřelit klec se zvířetem a v jednom ze tří kempů se může svézt po laně. Já třeba ne..
  • Far cry 4:Tak mě třeba to "geniální" ježdění na slonovi přišlo hrozný....a ničím jiným....možná krom "sympatického" záporňáka..mě to nenadchlo.

Zaklínač: *14* a pak to nomansky a taky Dragon age....DA2 jem nehrál pač na to byl Hate šílenej...podlehl jsem mase. třeba bude na summer sale za 2 éčka tak to zkusim

*1*
  • Herne Genialni Far Cry 3 mi prisel opravdu hodne slabej.
  • walltar
    No já nevím, ale zrovna u FC3 mě přišlo, že tam prostě nebylo co dělat ... nebo spíš se vyjádřím jinak ... oni se tu repetivnost nepokusili nijak zakrýt. Tam kde máš v normálním RPG nějkou omáčku kolem questu, kde děláš pokaždé to samý, nějakej rozhovor, tak vf FC3 si přišel pokaždé ke stejný tabuli, nebo si ani žádnej quest nepotkal.

Ve skyrimu sem s tím problém neměl ... ale v FC3 sem prostě neměl co dělat. Chyběl mě tam ten loot, ty rozhovory, a věci kolem ... prostě to celý nefungovalo (aspoň pro mě) a změnilo se to ze sandboxu (což jsou hry, který mám rád) na úmornou repetivní záležitost, kterou si dělal kvůli tomu aby se ti otevřel novej gear.

Prostě celý to bylo na sandbox hrozně nalinkovaný ...
  • Hral jsem AC2 a FC3 a stejne mi to neprislo. Sice to ma nektere stejne herni prvky jało postupne odkryvani mapy, ale to je jen takovy zakladni ramec. Vlastni hratelnosti se to pak silne lisi. Jako mohli to odkryvani mapy v FC3 udelat napaditeji nez lozenim na stozary, ale tak to beru jako ubisofti rukopis.
  • Asi jsi stereotypni hrac. Jak jsem psal vyse, jaky si to udelas, takove to mas, tahle hra te do zadneho stereotypniho hrani nenutila, bohuzel pro nektere je nenutila ani do rozmanitosti. Zkus nejakou predskriptovanou linearni akci, sice to bude instantni zazitek, ale aspon nejaky.
  • Za mě Batman Arkham Knight a Zaklínač 3...jinak jsem rád že brzo bude i nová Lara *4*
  • deridon
    já bych do něj stejně nestřílel.. do lidí si střelím rád *16*
  • Je to od Ubisoftu, tak dokud to jde spustit a alespoň nějak to běží, tak je to geniální.
  • Keyz
    Proto to otázka co napsal Max je namístě *15*

- Souhlas je to zoufalé, když to je pořád dokola to samé a navíc vyloženě tupé, že ty hlouposti vidí snad i opice.
  • hold nekdo potrebuje vest za ručičku, skus cod
  • Kupodivu je nezaujal ani nastupce darksouls, coz me osobne prislo jako to nejzajimavejsi, co se chysta.
  • Je to v podstate sandbox a tak plati, ze jaky si to udelas, takovy to mas. Ja jsem si to docela uzil.
  • walltar
    ... naštěstí Bethesda nevydává nové TES každý rok. *1*

Ve skyrimu sem měl podobný pocit u toho stálého přepadávání pevností ... ale tam naštěstí bylo hodně dalšího obsahu, kterej mě až tak nenudil. Tenhle styl hraní se ale asi líp přenáší do RPG, kde si člověk může vždycky pokecat, nebo dělat něco jinýho.
  • Prečo tam neni Splatoon?? *8*
  • tak na 99% by mu to česky nerozumněli, ale mohl by si taky dost ošklivě naběhnout :)
  • Ta samá džungle byla ovšem promptně recyklovaná do AC4. Když už ji mají, bylo by samozřejmě plýtvání ji pořádně nevyužít, pak si člověk u AC4 pořád říká "sakra, tenhle strom/bednu už jsem někde viděl"
  • walltar
    To vážně nevím, protože o ní nemám dost informací ... ale je to jiný typ hry, takže je možnost, že to rak nebude. Protože to by se asi tak dobře nepřenášelo do kooperativního prostředí. Jak si ji zahraju, tak budu hodnotit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit