Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2014 aneb nejlepší hry výstavy podle Games.cz
23.6.2014 | Redakce Games.cz
87 příspěvků
-
podobný pocit mám při hraní RPG od Bethesdy, aneb jestli bych měl popáté za sebou (jedno jestli v dalším Falloutu nebo Elder Scrolls) prolézat ty samé jeskyněm otvírat ty samé truhly tim samým lockpick systémem a hrabat se v tom samém menu, tak se na to radši už vybodnu
-
Už to říkali. Na výstavě byl jenom trailer.
-
"herně geniální Far Cry 3"
no já nevim. teď jsem to koupil a akorát mi to každou chvíli leze krkem. Je to AssCreed bez města a parkouru, zato z džunglí a střílením. Třeba se to zlepší, až to budu hrát další 3 hodiny, ale přestávám doufat. -
Myslis ze tim trpi i The Division? Grafiku stranou...
-
Kde je no mans sky ? :O
-
ja mam redši mene textu ale aby to bylo vetvene, cili že te ruzne možnosti dialogu privedou k ruznym koncum jak to bylo ve falloutu 2
-
to by byla sranda kdyby napr. dobrovsky na tiskovce ubisoftu se zeptal: "hele, a nejste vy nahodou debilové?"
-
Vidim to uplně stejně. Nechci prvoplánově hanit hry jenom proto, že jsou od nějakýho studia, ale to stejný stereotypní naladění z těch ubisoftích her přímo sálá. A je to v podstatě furt stejnej systém odhalování mapy, skrz mapu nakopírovaný stejný vedlejší úkoly a pak kampaň propletená v nějakym pro mě většinou docela špatnym příběhu. Oni maj zkrátka, jak píšeš, nejspíš jenom jakejsi mustr, do kterýho vymejšlej sem tam jiný zasazení a příběh. No a když už nějakou značku rozjedou, tak její nastavování dalšíma dílama je už jednoduchý..
-
Call of Duty: Spacey je evidentně neohromilo
-
Byla tam i nějaká hra, která vaše "best of" nedostala? *1*
Takže co teda bylo nejlepší z celé výstavy? -
Ačkoliv jsem COD už pár let nemusel, nové Advanced Warfare překvapilo a už nemám ten neodbytný pocit, že to bude sh*t, takže tady bych spíš dal Překvapení E3 než Best of. Jinak Sunset Overdrive vypadá hezky a zajímavě, takže XOne je jistá koupě. Překvapivě se mě i nejvíc líbila konfernece Microsoftu, takže jen tak dál. *14*
-
Nejhorší na tom je, že to je další z Ubisoftích her, které jsou prakticky stejné. AC, WD, FC3 ... ve všech je ta samá stejně blbá a repetivní mechanika. Mě tak začíná připadat, že oni už nejsou ani schopní vymyslet nic jinýho. Jen pokaždý veznou nějakej základní prefabrikát a navlíknou na to jinou grafiku a trošku jiné zpracování.
Ne že bych byl z lidí, který vyžaduje inovaci za každou cenu ... Třeba takový FC3 bylo trošku oživením, protože člověk aspoň hrál z první osoby (jen to podělal ten záprtek, kterýmu tam říkali hlavní hrdina). Ale pořád to bylo furt to samý dokola ... Jak si dělám srandu ze Singleplayeru COD, tak tahle hra už mě zase přišla mučivě dlouhá. -
Snad to zdejší Ježíš Kristus ještě zvrátí. Jestli tohle má být nirvána...
-
mám takový dojem, že to taktizování při útoku na kemp ukazovali už na předvaděčkách k FC2 *3*
-
Asi za to může slon. Nová možnost taktiky je zničení kempu slonem anebo na tom vrtulníku nebo co to je.
Přitom to musíš udělat 20x aby jsi opět získal celou mapu.
To je blbý, že nikdo z redakce nepoložil dotaz anebo námitku. "A není to vlastně debilita?" Otázka hodí, protože to ukazují jako FPS která není hloupá a nemá to být parodie. U far cry blood dragon by tohle nebylo na místě. Tam to tak bylo prezentováno. -
FC 4 jako best of E3 nechápu, ale beru.. Co ale nepobírám, je to vysvětlení: "..obsah Far Cry 3 v novém prostředí a doplněný o nové možnosti svobodného taktizování v soubojích je dost atraktivní a v rámci otevřených akcí neobvyklý na to, aby si naší nálepku zasloužil.."
Už při předváděčkách na FC3 tam ubisofťáci vypínali hrudě a představovali tam tu skvělou inovativní možnost volně taktizovat, která pak dopadla tak jak dopadla.. stereotypní vybíjení kemp za kempem. Takže nechápu - redakce games na to prostě a jednoduše skočila znovu, nebo jenom trpí nějakou formou amnézie? -
tak hlavně že půjde střílet Číňany
-
A plus Division. Myslím, že se blížíme herní nirváně.
-
Hmm tak pár zajímavých her se tam našlo ... Když nepočítám Elite, tak hlavně na Pillars of Eternity si už brousím zuby. Už by to mohli vydat. Takové klasické isometrické RPG s horama textu ... už se fakt těším.
-
Jako FC 4... Někdo ve FC říkal, že to je jako FC 3 + navíc komický slon. To snad nestačí...
Z těch velkých byl dal Zaklínače, protože s každým dílem se hra dost mění a snaží se vždy o větší pokrok. (když to srovná s AC, kde se mění kulisy...).