Přejít na výpis diskuzí
Beta DayZ vyjde příští rok, to samé platí o plné verzi na PC i konzolích
4.12.2017 | Patrik Hajda
69 příspěvků
-
*4 roky *11*
-
Jojo, proto teď několik let dělali v BI na novym enginu na kterým teď DayZ běží :-)
Nestoji za nic, jen je prostě moderni na DayZ plivat a nadavat (nerikam ze si to nezaslouzi, jen to jsou casto kecy od lidí co tu hru ani nehrali nebo vůbec nesledují co se okolo vyvoje deje a proč se to deje), to je všechno. -
takze v alphe je to 4 roky ale buduci rok vydaju betu aj full release a dokonca aj xbox verziu :D lol
-
*1* To asi těžko. Optimalizace je v pohodě, jelikož nabízí jednu z nejhezčích grafik současnosti v otevřeném světě, tak je jasné, že to nepojede ideálně na starších grafikách. To, že vypadá hůř je lež... spíš si myslím, že si to vůbec nehrál a nebo si to teda "zkusil" tak na hodinu.
Je to právě naopak - Dayz běží na zastaralém enginu a grafika dnes nenadchne.
Jj hry podobné Dayz nestojí za nic, hlavně že skoro všechny lidi lépe hodnotí. *1* -
Za ty 3 piva to stojí
-
Hru, která je daleko hůř optimalizovana, vypadá hůř, system střelby je k smichu,...zkusil jsem a nedá se to vůbec srovnavat. Celkově všechny tyhle kopie nestojej za nic, uz jen kvůli tomu ze system zranění a strelby co má DayZ/Arma jen tak někdo nepřekoná.
-
Vidíš, a ja to mam právě naopak. Ta hra má hodně chyb a vyvoj se fakt vleče, ale nebojim se říct že pro me je to nejlepší hra jakou jsem kdy hrál. Prostě mi sedla a těším se, až bude možnost hru modovat. Do té doby si dávám pauzu.
-
Chápu že se vývoj táhne a lidi to štve. Ale i v současný podobě toho hra nabízí dost a za těch 20 EUR (nebo kolik to tehdy stálo) jsem si užil hodně zábavy. Pokud to někdy dotáhnou do konce, rád se k tomu vrátím.
-
holt to není lineární tunel a nemá to silný príbeh jako wolfenstein, takže to není pro každeho
-
Je to posek.. Tez sem to kupil, hral a je jasne ze to nevydane budou drzet co nejdele.
-
Skoda. Tim, ze to bylo v alfe to bylo vyjmecny ... stacilo tam jen prihodit " : Forever Alfa" a bylo to v pohode.
-
Pokud to bude víc o přežití a craftingu, tak jako majitel od roku 2016 se těším. Upřímně už čekám surviver takže bylinky, udržování teploty atd... škoda, že nemoci teprve přidají, ale hlavně, aby to přestalo být walking simulator s battle zony v Chernorusku atd.
-
Prodavat betu, predbezna koupe, season pass, zvyhodnena cena pro dalsi dlc, vse se da pochopit ale 6 let je proste moc. Chtel jsem kdysi koupit a diky bohu jsemto neudelal. Smutny pribech ale velky potencial to melo. Dnes uz jen zoufala snaha nalakat dalsi na koupi........pozde.
-
Jasne, protoze na hre se podili i kamaradka Baty, tak je treba propagovat a pak dat v recenzi hodne bodu navic (hodnoceni pod 7-8 nepujde). Kdo vi jak dlouho bude v beta verzi, tipuju stejne dlouho.
Navic je dana hra predrazena, za to co nenabizi (treba nektere chyby nejsou stale opravene i po nekolika letech) a dnes je spousta jinych a zajimavejsich her (napr hry vytvorene jednim vyvojarem je videt vetsi pokrok). -
Vyjde to skôr ako star citizen alebo klingon come?
-
nakup dayz patri mezi mou nejhorsi herni investici
-
Že já v*l to před x lety kupoval
-
Čím to je, že jim nevěřím...