Přejít na výpis diskuzí
Betatest Star Wars: The Old Republic startuje už v pátek
29.8.2011 | levis
99 příspěvků
-
Presne o tom ale slovickareni je. Opravujete me v jednom slove, i kdyz z kontextu muselo byt jasne o cem jsem mluvil.
O tom jestli se da na grafiku WoW koukat by se dalo dlouho polemizovat. Podle me se na ni da koukat stejne dobre/spatne jako na jine hry z toho obdobi. Navic proslo nekolika grafickym "overhauly". Ale temi si po urcite dobe projde kazde MMO bez zavislosti na stylu grafiky. Tudiz stylizovana grafika s tim nema co delat.
O hre ctu vicemene kazdou novinku, sleduji kazde video. Z toho co jsem mel zatim moznost videt se jedna o klasicky lock-on target a set skillu na 1, 2, 3, 4... Do puntiku to stejne asi nebude, ale zakladni koncept me prijde ten stejny. Mozna se mylim, rad se necham poucit. -
joo? :D a odkad by to asi tak měli sebírat? z obchodů?
-
S tím blizzardem se mi zdá, že to dávali dost jinak, páč poslední prohlášení co v téhle souvislosti dávali bylo, že naopak přejí SW velký úspěch aby bylo na scéně více MMORPG a větší konkurence *8*
-
Konstruktivni kritiku cte malokdo :). Muj nazor na Kotor u vetsiny clanku se prezentuje stale ve stejnem duchu od te doby, co to z puvodniho celkem zajimaveho konceptu, ktery me lakal, zacali tvurci (dost mozna pod tlakem manazeru) ohybat smerem k WOW konceptu jak graficky, tak i hernim systemem. A vzdy je muj post rekordmanem v minus bodech tak jsem si na zaver tentokrat neodpustil rypnuti. Nebudu popirat ze to, kam se ta puvodni myslenka postupne vyvinula mne proste mrzi. Karpyshyn v KOTORu I odvedl obrovsky kus prace. Ale ve dvojce uz zapracoval management Bioware. Aby se stihl termin, urizli to ve 2/3 hry. Sami tvurci priznavaji ze to bylo nedodelany, ze jim na to nedali cas co potrebovali. SW Tor je extremne vyhypovany.
Nemyslim si ze by Karpyshyn dostal natolik volnou ruku od papalasu, aby mu to nechali vypracovat do urovne, kterou by si ten svet zaslouzil.
Propadak roku to nebude. V tomhle zanru (SF MMO) proste ten vyber neni takovy, aby si lidi misto toho koupili neco kvalitnejsiho. Kdyz jste na pousti a umirate zizni a nekdo vam nabidne smradlavou zatuchlou vodu proste se napijete, protoze nemate na vyber. SW Galaxies umrely, vyber v tomhle zanru prakticky neni. Sve klienty si to najde. A jak jsem psal, memu 7 letemu synovi se ta graficka stylizace libi. Z meho pohledu na trhu chybi MMO SF pro generaci 25+ (pominu-li EVE ktere ne kazdemu sedne). Nejaka, ktera se snazi o aspon trochu realne zpracovani jak vizualni tak konceptem. A SW TOR to evidentne zas nebude. Treba se nase generace do duchodu jeste nejake MMO SF dozije :P. Mozna Mass Effect MMO? -
Myslel jsem stahne-jako sebere *7* Nevím asi sem to blbě napsal.Nebo jsem doufal že to lidi pochopej
-
Ty ses vymaz kamo *1* prej stahnou,lol musis zadat klic abys to vubec hral vole.
-
Není to slovíčkaření, komiksová vypadá jinak. Stejně jako auto není autobus.
Není to hloupost, grafika neuvěřitelně rychle stárne. Když jsem hrál KOTOR, připadal mi perfektní. Dnes je to hrůza. Když jsem hrál Oblivion, připadal mi nádherný, dnes je to hrůza atd. Takto stylizovaná grafika tak rychle prostě nestárne. to je také důvod, proč se dá ještě dnes na WoW koukat.
Herní mechanismy nejsou stejné jako ve WoWku, zjisti si o tom více. Že máš lištu se schopnostmi podobnou WoW opravdu o ničem nesvědčí. -
i kdyby stáhli bude jim to na 2 věci...nemaj "Activation Account Access Key" a kvůli pár lidem se Freečka dělat nebudou, jelikož by na tom dost prodělali když stačí hru koupit a hrát FREE...
-
super videiko ! uz aby to bylo hned nabiham do kramu :)
-
100 lidí 100 chutí-přesně.Jak jinak měřit kvalitu mmo hry než počtem spokejených hráčů?To že si wow pořad uchováva svůj počet platících je jasnej důkaz kvality *1* .GW bude parádní hra, určitě pár lidí stáhne ale nebude to tak horké.
-
Před každou operací (raidy) si zvolíš obtížnost. To vyvrací spekulace o tom, že to bude moc "easy". Mimochodem, od zvolené obtížnosti se odvíjí kvalita gearu.
-
Prekona v cem? V poctu hracu? To je mozne,ale to nic nevypovida o kvalite. Naopak-ty nejmasovejsi veci byvaji casto ty nejbrakovejsi. A MMORPG lepsi nez wow uz existuji davno (i kdyz samozrejme plati sto lidi-sto chuti)
-
EDIT: Pardón, překlik. Smazáno.
-
Grafická stylizace je čistě subjektivní, nechme ji stranou. Příběh dvojky podle mě kvalit jedničky nedosáhl, navíc byl brutálně překombinovaný. KOTORy jsou také od dvanácti let *3* , což je důkaz, že číslíčko na krabici má často pramalý význam. Bezduché a krvelačné hovadiny, které mají na krabici osmnáctku, jsou zase velmi často cílené na mentálně zaostalé... Ze samotného příběhu jsi neviděl vůbec nic, ale už víš, že se to tomu ani nepřiblíží. To radši ponechám bez komentáře.
Důležité pro MMO je masovost. Vývojářům je to samozřejmě jasné, ale přesto jim zůstává v kapse jedno řešení. Mohou totiž hru udělat vrstevnatou. Její povrch může uspokojovat masy, případně nenáročné hráče, kdežto "další úrovně" se otevírají pouze hráčům, kteří jsou dostatečně chytří na to, aby si vytvořili perfektní postavu, ocenili duchaplný příběh (na scénáři se podílí Drew Karpyshyn, tvůrce scénáře k prvnímu KOTORu, takže nemám důvod nevěřit v kvalitu) a provázanost světa. Bude-li toto TOR splňovat, bez váhání do něj půjdu. -
není to vbec drahá záležitost :) koupíš hru a už napořád jedeš free, i já se těším jako fanoušek GW sérií :)
-
Stylizovana nebo komiksova, to je pouze slovickareni, kdo neni slepy, vi o cem mluvim. "Stylizovana, aby nevypadala zastarale" - tuhle vetu si nejspis vzal s posledniho videorozhovoru s vyvojarem WildStar, vid? Podle me je to hloupost. Nikdo preci nelpi na fotorealisticke grafice, jen normalni proporce veci/postav a barevnost scen.
Co se tyce pribehu respektive dubovanych cutscen, tak to je asi jedina zmena, ktera byt je prijemna, se primo netyka hernich mechnismu, u kterych bude hrac travit vetsinu casu. -
Blizzardi uz jsou moc namysleni pokud si myslej tohle. Az vyjde GW2 se poserou jak jim odejdou lidi.
-
Ode mne plus a s konstruktivní částí postu souhlasím. Akorát si příště si odpusť sebelitující kecy ^_^.
-
Nechápu lidi kteří tu nadávaj na grafiku, ale těm to asi nikdo nevymluví.Naopak grafika je jedna z mála věcí co se mi na téhle hře líbí.Ukázka začíná jak jinak parádním plně nadabovaným videjkem a pak už se de na samotnej raid, v tu chvíly začína nuda.Nudná hudba, nudnej jednoduchej boss kterej měl co sem tak napočítal kolem 3-4 abilitek.Navíc jedna z mála věci na co si lidi museli dát pozor byli ty jeho bombičky a co se stalo když někoho trefila?NIC ubralo mu to pár životů.Mám takovej pocit že tam lidi umřeli proto že healum nakázali nehealovat aby to bylo aspoň trochu napínavé.Nakonec ten sestřich z jiných bossu kterej vypadal mnohem líp, ale oni nám zase ukazaly snad to nejnudnější co mohli.
Taky sem vyděl PVP videjko, to mě taky moc nenatchnulo.I tak bych si tuhle hru docela rád zahral a užil si příběh kterej bude na mmo hru určitě užasnej a nepřekonatelnej, ale to by musela stát třeba 1200kč (když je tak dlouha tak bych nebyl skrblík)-dohrál bych jí a zahodil jako mass effect.
Tak ňák to řekl Blizzard-,,Naší hru překoná až další mmo od nás".Kdo o tom pochybuje je blázen.Chtěl jsem čekat a nezaplatit si wow, třeba bych koupil, ale tohle mi za ty parychy nestojí.Rozhodně si ale kupuju GW2 který vypadá nádherně a dokonce to asi bude něco jiného než wow navíc to není tak drahá záležitost. -
Chtel jsem ti dat plus,protoze se spoustou veci souhlasim,ale vzhledem k tomu ze se sam prezentujes jako nactilety fracek(tve posledni dve vety),nedotanes nic *7*