Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven123
    keby tam aspon nedavali fixne zvysovanie statov v kazdom novom leveli, popripade by to bolo mozne nastavit na zaciatku hry(advanced,hardcore..) a easy
  • Cahir
    Vyjádřit k čemu? K tý jedný větě? Ok, grafika se mi celkem líbí, komiksová mi nepřijde. Je takto stylozovaná proto, aby za pár let nevypadala zastarale. Inovativní mi TOR přijde dost, novým a neotřelým systémem povolání počínaje, zaměřením na příběh a role-playing konče.
  • skaven123
    kotor nevyzeral tak detinsky, a 2jka mala taky bozi pribeh, o tom ako pouzivat Silu, ze toto sa k tomu nikdy nepriblizi, uz len z toho ze je to urcene zakaznikom od 12r
  • kotty
    Minuska vem cert, ale spis me mrzi, ze se k tomu neni nikdo schopen vyjadrit, kdyz uz se mnou nesouhlasi. Komiksova grafika at je pro me za me ve hrach typu WildStar, ale do SW univerza se proste nehodi. Zvlast kdyz vezmu na vedomi ke skvelou serii KotOR, kde byla cela stylizace hry verohodnejsi ac disponovala starsi grafikou.
    Gameplay silne pripomina WoW, coz je pro spoustu lidi urcite plus, ale spousta lidi by uvitala nejake oziveni na MMO scene a s financemi jake byly do teto hry vlozeny by to urcite nebylo nemozne. Proc tu tedy mame x-tou variaci na WoW gameplay?
  • Cahir
    Tak tenhle komentář by se dal vrazit po definici slova "hate" jako příklad.
    Herní mechaniky jsou téměř totožné s KOTORy. Připadaly ti snad jednoduché? Viděl jsem několik questů včetně dialogů a možností volby a rozhodně mi to nepřipadalo dětiňské.

"Jo a nezapomínejte na mínuska za můj soukromý názor." Proč by ti lidi neměli dávat mínuska a pluska? Právě od toho tu jsou. Znamená to, že s tvým soukromým názorem nesouhlasí. Jestli ti to rve srdce, tak sem nepiš. Mimochodem, opravdu ti tolik záleží na tom, co tam lidi naklikaj? Já to mám vždycky tak akorát u prde...
  • Grafika WOW, soubojový system WOW, pokusy o RPG - vzhledem k evidentní snaze o co největší masovost logicky budou sázet na co nejjednodušší koncept. Takže většina questů koncipovaných tak, aby je zvládl kdokoli kdo umí číst. (Ono děti 8-15 let kterým to platí rodiče jsou taky zákazníci). Samozřejmě hlavně žádná krev, ale po zásahu jen hvězdičky aby se dalo napsat Pegi 12.
    Z hlediska komerčního úspěchu to bude určitě populární. Jednoduché jako wowko, vypadá to jako wowko, hraje se to jako wowko, ale je to nové wowko! Navíc graficky jako v US populární The Clone Wars - to přitáhne další děti co sledují tento seriál. Komerčně zvládnuto výborně.
    Povinnost pro wowkaře znuděné wowkem - nové SF wow.
    Povinnost pro SW fanatics - nové SW.
    Povinnost (dočasná) pro lidi co měli rádi Bioware klasiku - naděje na kvalitní RPG umírá poslední.
    Povinnost pro sledovače Clone Wars. - je to stejně loztomilý ti panďuláčci ... Tinky winky, Dypsy, Lala, Po....
    Výsledkem je dostatečná komunita platících klientů.
    Na druhou stranu dostatečná komunita platících vypovídá jen o komerčním úspěchu a ne o kvalitě výrobku. McDonald je taky úspěšný. Ale za super kvalitu jeho výrobků bych ruku do ohně nedal.
    V byznyse většinou ale rozhodují masy a ne kvalita.
    Názor vychází z informací o hře, jak je zatím prezentována. Moc rád se nechám Bioware přesvědčit, že hra bude úplně jiná, než jak se jeví a pokud udělají zajímavý systém, překousl bych z nedostatku jiného SF MMO i tu neskutečně hnusnou grafiku. Jo a nezapomínejte na mínuska za můj soukromý názor. System je jednoduchý, zvládá je klikat i přesně ta komunita, které je tato hra zřejmě určena *4* .
  • první pořáná online co by mne zajimala
  • Darmo ste mu dali minuska. Co napisal je pravda.Aspon na tu grafiku to sedi. V dnesnej dobe vydat komixovu grafiku ala WOW je hnus. A ja snim mozem len suhlasit.
  • Ja si zahram obe hry (GW2,SW) už len preto, že tam neni PALADIN ! (mysleno ironicky ... hodne ironicky). *1*
  • Oni všichni neuměl všechno to by bila blbost jen každý má samostatný heal. A některá povolání sou zaměřená na support víc než ostatní. Hlavním tahákem Gw2 ,teda co se PvE tyče je kombinování útoku a obran s dalšími povoláním ale je toho celá řada.
    Co se raidu týče tak GW2 nemá raidy ale opravdu nařvané dungi pro 5 lidí, jediné co by se dalo k raidu přirovnat jsou boje s megalomanskými příběhovými bossi
  • Já radši u trinity systemu zůstanu, přijde mi zábavnej a jsem na něj zvyklej, hlavně že funguje, a dá se skombinovat se zvýšenou obtížností.. A můžu si vybrat jakou roli budu zastávat, pokud bude umět každej všechno, nedovedu si představit jakej zmatek bude v raidu. No buďto šílenej zmatek nebo naprosto žádná challange..
  • špatnej koment moje chyba
  • No no jede o to že je každá jiná každá se hraje jinak a má svoje silné a slabé stránky ale to by bylo na dlouho
  • Hlavne v GW2 je to robene cestou "kazdy vie vsetko", je to nove, neotrele, vyzera to zaujimavo, ale mna to vobec netaha, radsej ustanem u trinity systemu. A ak by som chcel akcnu hru (narazam na combat v GW2), tak si zahram DMC alebo nieco podobne, nie mmorpg... Nehovorim ze to bude zle, ale proste nie moj salok kavy - priaznivcov si to urcite najde, ale mne to pride nudne, naco hrat classu ktora je rovnaka ako vsetky ostatne.
  • kamo mam rovnaky nazor :) neprajem SWTOR nic zle, urcite si najde svoje publikum ale GW2 je proste #1 *14*
  • no narazal som napriklad na GW2 a Tera...ludska mysel je neobmedzena a ked sa desiatky hlav v bioware spoja tak mozu vytvorit taky revolucny combat system ze sa z toho vsetci POTOTO...miesto toho mame wowko 3000
  • Souhlas, stačí co za videa vychází z akcí jako GC, PAX, apod. Naposledy jsem sledoval video z PvP mise, kde dotyčný hrál Inquisitora. Bohužel to bylo nekoukatelné, kamera natočena kamkoliv, jen ne na nepřátele. Kurzor myši se zabydlel v quickbaru, kde radostně klikal.
    Když se takoví lidé (označujeme jako "noobs") dostanou do bety, tak je to bohužel smutný.
  • Kde jsi zapomněl interpunkci, když sem přícházíš s prorokováním? Vrať se prosím k mamčině prsu, neboť tvému mozku něco tězce schází. Nápověda, začíná to na "I".
  • kotty
    Jsem zaregistrovanej nekdy od konce leta 2009 a zatim me teda nic neprislo. Na druhou stranu z toho, co jsem videl je pro me SW: ToR docela zklamanim, komiksovou grafikou pocinaje neinovativnosti konce.
  • Doufám že tento komentář je ironie, jinak upřímnou soustrast *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit