Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem velký mmo fanda a v podstatě sleduji každou mmo hru, která má vyjít. S WoW mám několika leté zkušenosti a ač spousta lidí nadává na tuto hru, tak je to kvalitní dílo a především velký úspěch. Už ho nehraji, nebaví mě. Ale kdysi mě bavil a našel jsem si tam to svoje. Co se týče SWTOR, tak tuto hru sleduji od jejího oznámení. Když budu mluvit za sebe, tak hra jako taková na mě nedělá dojem, že bych si ji potřeboval koupit a vyzkoušet hned první den vydání. SW mám rád, ale nejsem geek, tak se spíše dívám na SWTOR skrz pohled hráče než SW fandy. Viděl jsem snad všechny videa z téhle hry. Nejprve mám velkou obavu z jejich "mass effect style" cutscén. Ano, v offline hře to funguje dobře, navozuje to filmový zážitek. Nedokážu si to však představit v mmo. Už jen na videích mě to strašně nudí a ikdyž ta cutscéna trvá třeba jen 3 minuty, tak mě osobně to příjde moc dlouho a prostě mě to tam nebaví. Určitě spousta hráčů, hlavně SW fandů a těch, kteří rádi příběh, to přivítá s nadšením. Ale takový obyčejný mmo hráč, kterému jde jen o to rychle udělat raid nebo questy, tak toho to bude dost štvát. Nevím jak je to, když je člověk solo, tak předpokládám, že to bude moci odskipovat, ale v grupě stačí jeden co ho bude zajímat příběh a ostatní budou fakovat :) Samozřejmě je to součást hry a pokud to někomu hodně vadí, tak ať si ji nekupuje, ale každý si určitě dokáže představit nerváka na party chatu: "Omg, wtf.. skip the f*cking cutscene!!!" a za dvě minuty leave se slovy "CYA Bitch*s!!" Ale to asi k mmo patří:) Samozřejmě souhlasím s tím, že pro hráče co má rád dobrý příběh je to naprosto skvělá věc. Pokud bych měl ohodnotit combat systém, tak ten mě příjde stejný jako WoW. Kliknout na target a použivat skilly. Určitě věc, která funguje a není na ní nic špatného. Mě osobně už toto moc nevyhovuje a spíše bych radši vyzkoušel systém, který má například GW2. Grafický styl SWTOR je určitě pěkný a neurazí, ale není to nic extra. Grafikou mě velmi připomíná WoW. Jinak space combat, crew skills atd. tak to vypadá hodně zajímavě a určitě to vnese do hry svěží vítr. A měsíční poplatky nebudu ani komentovat. Nějakejch 15 dolarů je naprostej pakatel. Miluji komentáře, že autoři chcou tahat s hráčů prachy a že o nic jiného jim nejde. Ano máte pravdu. Oni tu hru totiž dělají aby z ní měli peníze. A pokud je ta hra kvalitní, tak nevidím důvod za ni patřičně tvůrcům zaplatit. Hru jsem nehrál. Mé názory jsou založené jen na videích a určitě ji zkusím a pak se rozhodnu jestli je to pro mě či nikoliv. Momentálně jsem natěšenej na GW2 a SWTOR vyzkouším hned po tom ;)
  • Wowko je nej hra ten kdo hraje neco jineho je retardovana ovecka proste wowko je nej hra nikdo nema hrat nic jineho wowko je jedinecne hraju na DT za paladina a vsechny davam muj nick je amayeasong pokud se chcete konecne neco naucit napiste mi wowko rulez nic na tuto hru nema
  • No neřekl bych healer spíš support teda pokud myslíš Guardiana
  • MishKonn
    Jak už bylo řečeno, v polls na oficiálních stránkách je až překvapivá harmonie mezi tím, jaké classy si hráči vyberou při launchi hry, to je jedna věc.

Ač je každý z classů méně či více věrnou kopií archetypu postav z filmové ságy, problém tkví v tom, že tyto třídy lidé nesprávně asociují s jejich filmovými předlohami.

Jedi/Sith classy jsou jasné.
    Za republiku tady pak máme Smugglera, který je více než dostatečně vybaven vyčůraností a podomácku vyrobenými gadgety na to, aby na Force usery stačil. Následuje Trooper, který je mylně přirovnáván k řadovým Clone Trooperům (nová trilogie) či Stormtrooperům (stará trilogie). Obyčejné řadové jednotky budou ve hře zastupovat NPC. Troopeři ovládaní lidmi budou patřit mezi pomyslnou elitu, ne nepodobnou Commandos z Republic Commando, kteří na Jedie již v historii vesmíru Star Wars nejednou vyzráli.

Na straně impéria pak nad Force usery máme Bounty Huntery (říci Boba Fett snad mluví samo za sebe) a Sith Agenty - toto je jediný archetyp, se kterým jsme se ve filmu (pokud se nepletu) nepotkali a věřím, že spletitá podpora, kterou budou mít v různých částech Impéria, a technologické vychytávky, jim podobně jako Smugglerovi pomohou vyrovnat šance v bitvě.
  • Healer tam je ale je to trochu jinak udělané přeci...jinak podle mě ani ve SWTOR nebude čistě jakože healer...jenom stát a healovat.Bude to trochu pozměněné.Jinak v plánu mám zakoupit GW2
  • kdo by nemiloval dzedaje a paladiny :}}} kazdy fanda epickych pribehu... ovsem jak to bude vypadat v te hre sem moc zvedavy. Pritom jak nekdo dole zminuje je pravda ze mohli opustit holy trinity(tank dps heal) SW je k tomu jak delane ale treba to nebude spatne a vydrzi to aspondo jara :P
  • Q: When do Beta Weekends start?
    A: Friday, September 2nd. (Source: PAX BioWare Panel)

Q: EU as well?
    A: Not likely, but as said, large wave of invites going out soon (to Game Testing, not just a weekend). (Source: Stephen Reid via Twitter)

nevim proc tady zhavite lidi kdyz se na ne nedostane :)
  • MishKonn
    Na SWTOR se už strašně těším a doufám, že mě do betatestu vyberou. Z guildy, do které jsem se pre-game přihlásil, už nás vybrali 9 (a těm neuvěřitelně závidím :)).

Je tady někdo, kdo je taky takovej blázen do SW, jako já? Pokud ano, mrkněte na moje výtvory na http://www.youtube.com/user/JediSWTor a dejte mi vědět, jak se vám líbí! Jinak se určitě uvidíme ve hře. *4*
  • A co takhle jako Guild Wars 2 ? Tam není svatá trojice a funguje to.
  • DarkHawk
    U Force Unleashed 2 sem se bavil dobře, ale nejlepší je Jedi Academy. TOR možná vyzkouším tu betu. A MMO není nic pro mě, to jsou hry co nemají konec. Nebo ten určitý level co se tam má dosáhnout.
  • A jak by jsi to chtěl udělat? :-) Když jsi tak chytrý,tak jak by jsi si představoval MMORPG?
  • najprv som sa nechal omamit rozhovormi z ME az som si zacal mysliet, ze ta hra nebude az tak zla... ale potom prislo to nahadzovanie buffov, jeden typek "tank" vpredu a spomenul som si ako som zavislacil kedysi na tom tupom nudnom wowku *11* smutne ze v roku 2011 vychadzaju hry s 6 (alebo viac?) rokov starym combat systemom
  • zx_spektrum
    Ta věta o Mass Effectu byl takový blbý výstřel, nesouvisí to s tím předtím, bohužel už to nešlo editovat (buga v komentářích Games :/ ). Nicméně, v TOR ti lítaj čísla po celé obrazovce jak ve vlhkém snu matematika, seká se tam světelnými meči do prázdného prostoru a útočí se tím na protivníka... Ano, mám rád FPS, TPS. Force Unleashed vůbec nezmiňuju, to byl odpad.
  • Problém v beta testingu je, že lidi který jsou vybráni většinou nechápou smysl a účel beta testování a myslí si, že je to pro ně a že to znamená, že hru můžou hrát dřív. A pak s kamenym ksichtem odklikávaj okýnka pro napsání svýho názoru a nahlašovat bugy je ani nenapadne. To mě dokáže nas*at..
  • No je asi jasné, že Jedi/Sith nebude až o tolik silnější než ostatní classy, jako je to ve filmech, to by za ty ostatní nikdo nehrál, PVP už vůbec ne :) Ale jsem zvědavý taky, i když já to vidím u sebe hlavně na PvE :)
  • Z videa...
    Audin, Juggernaut, jeden červenej
    Lu-am Assassin, oboustranej fialovej
    Jeena, Marauder, dva červený

jen pro přehled :)
  • sleepless
    Byla to chyba, diky za upozorneni.
  • Uvidime :) taky me to zajima ale kdyz se se podivas na offic fora tam je anketa kdo za co bude hrat a docela dost lidi bude hrat za Bounty Huntera a Smugglera je jasne ze zezacatku tam bude litat hodne Force useru ale pak se to oklepe a kazdej si najde svoji rolicku co mu sedne.
  • Tak to je comment uplně mimo, nejde o to, že se dá změnit. Ale věta "vedená Sith Juggernautem s oboustranným fialovým mečem" je blbost. Juggernaut oboustranej meč použít nemůže. Měl ho Sith Assassin.
  • Očekávám, že na začátku se to bude hemžit jen JEDI / SITH rytířema.
    Na základě filmů nepředpokládám, že by souboje v PvP 1v1 mělo jiné povolání než JEDI / SITH šanci proti rytíři.
    Nekamenujte mne, jen mne zajímá jak s tímto tvůrci hodlají vykličkovat...
    Víte co tím myslím *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit