Přejít na výpis diskuzí
Bethesda naznačuje představení nové hry, Fallout to prý není
16.4.2013 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
fnv byl skvely simulator chozeni pustinou, šel jsi 15 minut pouští a narazil na jednoho mravence gg. to je vyhoda a současne nevyhoda neizometrickych rpg, všechno je moc daleko
-
Dragons Dognma: Dark Arisen ;-)
-
Keby urobili to DLC podobne ako vojnu, alebo Dawnguard, ze bud pomozes vyhnat Thalmor, alebo mu praveze pomozes ziskat uplnu kontrolu (pre tych co hraju za elfov) bolo by to super. ale spekulujem iba :D
-
Nejspíše to bude Wolfenstein, práva dle všeho vlastní ID, tedy Zenimax.
-
Hmmm nepsalo se někde že se udělá poslední DLC do Skyrimu kde budete moci vykyopat tu elfskou pakáž ?
-
V pohodě :-) Chápu to, ale beru to jako fakt. Ono když to člověk vezme, až na samotné kosti, tak zjistí, že nové Fallouty již nemají co by měli mít. Je to hold těžké chtít něco znovu co se již nikdy nestane. A já to beru, tak že i menší přiblížení ke věci a k světu je dobré, a tak znásilnění F3 mi nepřipadal. Byla to dobrá hra, ale nemůže soupeřit se starými Fallouty ./ to nejde.
-
Jako fanoušek Falloutu bys mohl být schopen rozeznat klíčové charakteristiky značky a tím pádem neplivat na FNV, neboť využívá totožných designových postupů jako staré díly *2*
-
Terminator: Future Shock je parádní hra. Nejen na svou dobu revolučním enginem, ale i level designem. Do té doby se stačilo ve všech hrách jen prostřílet z bodu A do bodu B. V T:FS to nestačilo, člověk musel splnit přesně zadanou misi, některý části zadání mise jsem si i poznamenával na papír :) A ta atmosféra, ta těžká a ponurá atmosféra! Jó to byla hra....ať ji udělaj znova, nebo aspoň ten remake, prosííím :)
-
Já vím, že to tak nebude, ale hrozně moc bych si přál zase Terminátora. Pro mě je Terminator: Future Shock od Bethesdy jednou z top her vůbec. Ta tíživá atmosféra a mise, co dávaly smysl...ať někdo udělá zas dobrýho(!) Terminátora, moc prosím :)
-
kdyz si vzpomenu na Fallout 3 musim uznat ze posledni ufo nebylo zas tak strasny vpodstate stejny typ hry jen mene zmrseny F3 to je humus nad humus jak to dokazyli promarnit
-
Jako fanoušek Falloutu prosím Bethesdu, ať už značku Fallout neničí a nevydávají další lejno alá Fallout 3 a New Vegas.
-
"...nebo aspon nejaka trochu zajimava hra?" Nějak by to chtělo čist co kdo píše celý, než začneme chytře poučovat :/
-
Nebyt Bethesdy tak by FNV nikdy nebyl.
-
Ptal se na RPG .... ne na všechno co s RPG více méně koketuje :/
-
:) Těch prvenství měla víc ..... třeba texturované 3D protivníky v žánru FPS .
-
Všichni kdo vysloví negativní názor vůči svaté Bethesde bude umínuskován inkvizitorem Veskoslavem a jeho přisežníky.
-
černobílý svět, infantilní příběh, nudné questy, mapy které nemají hlavu ani patu, atd.
-
IMHO je F3 poměrně dobrá hra, jen ta fallout část pokulhává...
-
naštesti jsou tu kickstartery a hcystají se tam zajimave rpg, treba wasteland. i když ty vypadaji zase až moc oldschool...
-
stejne te miluju *14*