Přejít na výpis diskuzí
Bethesda naznačuje představení nové hry, Fallout to prý není
16.4.2013 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
Vegas byl oproti F3 rajskou matrou. Koupil jsem si F3, když vycházel. Systém V.A.T.S. se mi hodně libil + převedení do pohledu první osoby jsem taky v pohodě přežil a pár dalších drobností, jenže chyběl mi dostatek variability u questů, skoro žádný neměl překvapujicí finále nebo aspoň pointu, celkově málo lootu (z ohledem na to, že jsme ve škatulce RPG) rozhovory a humor na úrovni německé komedie, malý prostor na objevování, žádné větší ovlivňování děje, tupá inteligence, nulová atmosféra (začátek byl skvělý), technické chyby taky udělaly svoje, ale šlo to. Zkrátka, po prvních dvou dílech velmi slabý odvar, který nevylepšily ani přídavky, což DLC NV doplnily skvěle. Má nejhorší koupě po druhém dílu Kmotra. I tak naprůměr, vzhledem k tomu, co dneska vychází. Fallout 2 patří do mé TOP pětky her, takže očekávám, že si u Wastelandu přijdu na sve :).
-
chacha trefa do černýho... politika Blesku a AHA
-
Nevím proč každý fluše na F3. Hrál jsem oba dva díly a myslím si, že patřím do škatulky starších hráčů :-) A k tématu: F3 nebyl špatný měl své mouchy, ale dokázal jsem cítit atmosféru světa falloutu. Byla to hra u které jsem strávil velice, až moc času a bavil jsem se. Jinak kdybych měl srovnávat F3 a Fallout New Vegas a staré díly, tak to vždy vyhrají staré díly..... ale takto se k tomu nedá přistupovat. Hold rok 1997 byl jen jednou a stejně, jako "radioaktivní spad" :D
-
Takže TES6? Už by bylo na čase...
-
Proč nenapíšete, že je to ten Wolfenstein??? To si šetříte, aby se mohl smolit další úžasný článek?
-
prey 2 by byl uzasnej, bez dooma bych se obesel, ale novou znacku bych taky bral..
-
Kez by to byl Prey 2 nebo Doom 4 *14*
-
"Bethesda naznačuje představení nové hry, Fallout to prý není." - za mě díky všem Gekonům a Sulíkovu lidu, F3 mi stačil jednou. Další Fallout chci jen od Obsidianu nebo Black Isle. A teď hurá do nukleárních vod Wastelandu.
-
Já jsem taky pro novou značku, jednoznačně :)