Přejít na výpis diskuzí
Bethesda naznačuje představení nové hry, Fallout to prý není
16.4.2013 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
doufam že ta nova hra bude na konzoli protože tata mi nechce koupit komp a jinak bych to nerozchodil *1*
-
Není to Fallout... To by mohla být dobrá zpráva... Kdyby nakonec dělal F4 Obsidian *1* Ale to už jsem moc zasněný... Každopádně F3 byl fakt hrozný, ale kupodivu měl velký úspěch. Dnešní doba prostě nepřeje promakaným, náročnějším hrám, protože kotel lidí si u FNV stěžovalo, že jsou zmatení, že neví kdo je vlastně dobrý a kdo zlý, že neví, co mají dělat, protože je toho moc na výběr... Achjo *7*
-
Fallout 3 je výsměch a má společného s Fallout jen název... Bethesda opravdu neumí udělat hru což je s podivem jelikož ty rozpočty jsou obrovské(většina rozpočtu spolkne hype)
-
Myslíš Terminator: Future Shock? ...Tak to bola pecka...dokonca by som tvrdil, že to bola v tej dobe revolučná hra. Ako prvá plne podporovala kombináciu klávesnica-myš. Hej... dobré časy som s tou hrou zažil :)
-
Hej len ak som to dobre pochopil tak tu sa nejedna o nakupene teamy ale priamo ludi z Bethesdy ktory doteraz este pracovali na Skyrime, respektive jeho podpore a DLCckach.
Novy TES to asi nebude, zvlast ked chystaju ten MMORPG a priznam sa neviem ci este vobec nejaky TES od Bethesdy chcem, po tom co s poslednymi dielmi ukazala (Oblivion, Skyrim). Nie ze by to boli uplne zle hry, ale tak nejak mam pocit ze az moc ustupuju mainstreamu na ukor povodnej znacky, prostredia, feelingu. Aspon taky mam ja z toho pocit.
Co by som ale strasne chcel keby sa Bethesda chytila svojich strych korenov a spravila znovu Terminatora, kludne aj iba remake. To by som im vsetko odpustil :-) -
vzhledem k tomu že poslední slušná hra od bethesdy byl morrowind tak me to nechává chladným, jo biznis je biznis. jinak by to mohl byt treba terminator
-
Vice uz ted na Games.cz. Dalsi zpravy vam prineseme take ve vecernich zpravach. Nebo zitra ve Snidani s Polackem.
-
datadisk pro victorii(heart of darkness), zaklinac(mozna), company of heroes, saint row, thief, batman, a ROME!
-
Možná bych chtěl moc, ale co takhle nějaký další Dishonored? :)
-
"hlavně ve F3 se mi líbilo bratrstvo oceli." - které bylo totálním znásilněním a neporozuměním Bratrstvu oceli tak, jak bylo představeno v původních hrách... Což je pochopitelné, protože opravdové Bratstvo by se do čenobílé morálky a šestákové zápletky F3 nehodilo.
Omlouvám se, musel jsem rýpnout. I'm off... -
traser, je vylepšná verze taseru. Když tím někoho střelíš tak ho ku*evsky z(t)rasuješ.
-
Myslel jsem Kmotr 2 - hru :), filmy miluji. Koupil jsem si ho, protože jsem čekal na druhou Mafii.
-
Co je to traser?
-
Tak osobně si myslím, že označit kmotra 2 za nejhorší koupi je dost zvláštní. U trojky bych to pochopil. Kvalitou jednotlivých dílů jsou si fallout a kmotr dost podobný. První díl veledílo, druhý díly rozšíření světa a myšlenek, a třetí hyenismus na jménu.
-
Her je dost, ale pěkných sr*ček. Jedna opravdu povedená by se hodila. To že tu otřepáváte stejnou frázi pořád dokola protože se pak cítíte jako přehlcení znalci neznamená, že by si nikdo další pořádnou zombie akci/survival nezahrál. Seriálů je taky moc no, 1 ty jo to je ale číslo. Filmů v poslední době taky kotel. Hlavně těch co dostávají max 2/10 bodů a to ne kvůli námětu, ale kvůli své kvalitě. Takže klidně sem hrňte další zombie, ale něco pořádného bych prosil.
-
No, každopádně na nový TES je příliš brzy, takže mě to nechává chladným *4*
-
K čemu by se hodil [url=http://www.youtube.com/watch?v=GMkmQlfOJDk]Johann Sebastian Bach-Air on G String[/url]?
-
Ano i ne :) Šibalská odpověď. S něčím souhlasím s něčím ne. Jak se říká tisíc lidí a tisích chuťí. Já jsem ve F3 opravdu rád jen cestoval a nasával atmosféru a hlavně ve F3 se mi líbilo bratrstvo oceli. To ve Vegas to nebylo ono :( Ale jak se říká každý se něco najde, ale F2 to je hra na kterou se nezapomíná ! I když doufám, že se dočkáme novéhho Falloutu. Jestli se nepletu, tak ve F3 byl něco, jako úkryt pro Super mutanty :D :D Fakt úlet :)
-
Jenom né další zombíky, případně variace na ně. Seriálů, filmů i her je už s nimi až dost.
-
vyjde letos vubec nejaky rpg?, nebo aspon nejaka trochu zajimava hra? vlastne jo thief 4... jinak samy ...