Přejít na výpis diskuzí
Bethesda nebude poskytovat kopie her na recenze s předstihem – a je to dobře
26.10.2016 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
jasně. vižvejkám a zahodim *5*
-
Pro hrace jedine dobre ... tady na games stejne bylo dost recenzi az po vydani a nevidim v tom problem .. plno tech recenzi pred vydanim na jinych webech jen vytvarelo hype, kterej pak opadl a co si budem povidat .. plno hodnoceni bylo pod vlivem euforie a a drzelo se na nejaky globalni vlne. Hraval jsem hry, kdyz se recenze cetli jen v casopisech a taky se hry nekupovali hned prvni den ... svet se nezhroutil ... popravde, kdyz se podivam na hry, ktere hraji dlouhodobe, tak ani jednu sem nekupoval hned.
-
*15* Akorát, že to byl jen příklad z praxe, který není v tomto případě důležitý. Může jít o jakoukoliv jinou hru. To že se nějaký ocas chytne nepodstatné věci už není můj problém. *3*
-
Reklamní kampaň v předstihu, (které opisovači reklamních materiálů říkají herní novinařina), kupodivu Bethesde asi nevadí.
-
Bugthesda pro sichr ! *5*
-
Otazne je, ci je to konkurencia, resp. ci youtuberska generacia hracov vobec cita. A ak ano, tak to asi budu veci typu zing/sector.
-
tak kdyz nechces aby neco nekomu po necem bylo, tak to nenabizej k diskuzi. *3*
-
Fallout 4 jsem hrál od první verze a měl jsem tam asi 2 bezvýznamné bugy.
-
*15* Tak proto se tu asi vede ta diskuze, že by měly být recenze před vydáním, aby se slepě nenakupovalo ne? Napřed začneš o koze a pak o voze...
To pozitivum jsem ti napsal... cena. Máte tady někteří vůbec dodělanou základku, že neumíte pochopit psaný text? A o Fifě jsem si to musel zjistit jinde, protože tady byla taky opožděně. -
V principe je to jedno. Tie informacie sa vzdy nejak von dostanu. Tu sa skor hra o ludsku psychiku kde proste cast hracov/zakaznikov to chce mat hned lebo na tu hru caka, dalsia cast ne nerozhodna a rozhodne sa na zaklade nejakych informacii a dalsia cast bud tu hru vobec nekupi alebo az v nejakej zlave (no a cast ktora hru upirati). Otazne je ako velke su tieto skupiny pri roznych tituloch a na ktoru to Bethesda a dalsi hraju. Evidente ich nezaujima posledna skupina a tymto vyhlasenim vlastne odpisuju aj druhu skupinu a ostne im prva ktora si to aj tak kupi. Bud si hodne veria ze robia len AAA tituly ktore proste vzdy predaju niekolko mega kusov (co sice vecsina ich poslednej produkcie splnuje) a teda ze maju silnu znacku alebo maju nejaky iny dovod. Ten iny dovod by mohli byt prave herne weby/printy.
Preto ma aj docela prekvapuje ako to ma miestna "elita" podla clanku na salame. Hraci ktory budu chciet recenzie co najskor, najlepsie pre vydanim, ked ich na webe nenajdu tak pojdu proste inde. Skor mi to pripada, podla toho co vravia, youtuberi budu mat predcasny pristup, ze prave youtuberi sa daju lahsie ukecat. -
Jasne maš pravdu, pro nas je to hodne penez, ale tenhle trh neni postaveny na ČR kde si musiš 3x rozmyslet jakou hru koupim, protože mi na druhou nezbyde. V nemecku rakousku USA...se kupujou hry jako žvikačky *1*
-
Nemaji..logo lidi co delaji TES a fallout vypada takhle.
http://vignette1.wikia.nocookie.net/dishonored/images/b/bc/Bethesda.jpg/revision/latest?cb=20130124201948&path-prefix=pl
A logo co je u Dooma takhle.
http://popcultureblog.dallasnews.com/files/2012/10/main_middle-620x221.gif
A jetsli se chces na nekoho rozcilovat tak na Zenimax, ty jsou hlavni, tam se delaji ty nejvetsi rozhodnuti:) -
*15* Tady je zase někdo chytrej. Každej si na něco šetří, tak co je ti po tom. Tu podstatu jestli koupit hru za 1100 nebo 1300 musí pochopit každej kdo umí do pěti napočítat. Tak to zkus. *3*
-
Přemýšlející člověk nekupuje hru slepě v den vydání, pokud se o ní vubec nic neví... Přemýšlející člověk nepředobjenává hru když neví jaká bude. Předobjednat hru muže pouze blb. Nevidim v tom žádný pozitivum xD
-
Nechápu ten humbuk. Na hru se čeká i několik let a den vydání není jediná omezená příležitost, kdy si hru lze koupit. Není přece problém si hru koupit třeba týden po vydání, kdy už může mít desítky recenzí.
-
Spis bys mel rict ze skoro vsechny hry co jsi hral byli rozbity a nedodelany..takova je dneska realita:)
-
tak kdyz chudy student ma 1200 na predobjednavku, tak se zrejme nejedna o chudeho studenta a ty dve stovky navic by ho rozhodne nemeli nijak rozhodit. A pokud si chudy student objednava hru za 1200 a je skutecne chudy, tak je magor bez pudu sebezachovy:)
-
Hm, všechny Bethesdí hry co jsem hrál byli rozbitý a nedodělaný.
-
Na druhou stranu jsou předobjednávky i o několik stovek levnější. Např. Fifa 17 byla v průměru o 2 stovky (student už to pocítí) Ale taky jinak nepředobjednávám, když nevím do čeho jdu. Pak právě recenze na games budou úplně zbytečné a nemusím tu pak chodit. Po vydání pročtu recenze na steamu a budu vědět jasně, jestli do hry jít.
A omlouvat to tím, že po vydání je hra jiná a je mnoho patchu je naprostá blbost. Dělají hru třeba 3 roky a pak nejsou schopni dodat opatchovanou hru recenzentům třeba týden předem? Vtip. Přemýšlející člověk jim na takovou hovadinu nemůže skočit. -
...takže by nebyl například třetí díl Mafie a nebylo by nač nadávat, že?