Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Francis
    Nikdy by som si nekúpil hru, za ktorú musím každý mesiac platiť. NIKDY.
  • Model Buy to Play je pro hrace mnohem,mnohem lepsi nez jakykoliv F2P. A spousta her ho praktikuje(krome Guild Wars treba The Secret World). A je vyhodny i pro vydavatele,protoze ani tento model neni nepristupny mikrotransakcim. Takze pokud to skutecne bude B2P (kup hru a mej pristup ke vsemu ve hre bez hloupych omezeni,mimo novych DLC),klidne se do hry vratim podivat.
  • Jack1947
    Co sis myslel s pána hnisa se stává suverentní opus Games. Uvidíme jak dlouho mu to vydrží... dávám mu rok. *3*
  • Jack1947
    Je to lepší než jsme čekali, akorát nevím jak dlouho jim to vydrží... F2P je dneska totiž hrozně moderní.
  • species
    Pochop uz jednou ze ta statistika pirateni her je uplne mimo, jsou lidi co pouzivaji warez jako demoverze.

Nebo proste musis jen prudit za kazrou cenu?
  • sugyn
    Peer to peer?

Mne vlastne tohle rozhodnuti neprekvapuje. Uvodni nadseni opadlo, tak ze hraci nyni se zacinaji ptat "Za co vlastne platim?".
  • Hnisavec
    a preto sú tie najznámejšie hry najviac pirátené....
  • problem je že špatnou hru nikdo nebude hrát ani zadarmo, kdežto za dobrou hru není problem platit
  • Hnisavec
    joop MMO na PC sú v kríze...
  • WoW forever!
    nezapomene *14*
  • Krescz
    to rikali i pred pul rokem *15*
  • Kr.Pa
    Dávám půl roku na F2P
  • Vegen
    Dobrý krok, pokud nebude ten premium přemrštěný boost :D
  • Osobně toto považuji za výborné řešení. A hned jak bude hra někde v akci, tak jdu do ní.
  • Co čekali, když za tohle zavedli měsíční poplatky? Tamagoči?
  • Jack1947
    Tak ne F2P ale P2P... zajímavé vskutku. *7*
  • Další WoW Killer zkapal lol. Už nemá smysl ty mmošmejdy ani sledovat..
  • seprah
    Ta hra sice není žádnej skvost, ale když jsem zkoušel betu, docela mě bavila, jen prostě nebyla tak dobrá, abych za ni chtěl platit měsíčně. Jednorázové zaplacení mi vyhovuje, aspoň se nějak zabavím, než vydají další SP díl.
  • Nečekaně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit