Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    Kdo prosimte? Exkrement zustane exkrementem at uz ho obalis jak chces
  • Jack1947
    O.O co budeš dělat bez games... nebojím se že by tě nějaký podobně afektovaný jedinec nebo možná i více roztrojených jedinců nenahradilo. *4* Takže jsem v klidu.
  • species
    Ja sem hrdy na to ze si hrdy, mate plusko oba dva!
  • Milujem tych ludi (myslim vseobecne), ktory este pred par mesiacmi odsudzovali tu hru ze je to uplna kravina a ze si to v zivote nezahraju ani keby ich presiel kamion, a zrazu bum je to F2P alebo lepsie povedane P2W, a zrazu tu hru vychvaluju do nebies *1*
  • species
    Velke mozky mysli stejne, nicmene ono je to jinak, on jen potreboval nejak rict ze se stehuje do zahranici pac pro tak malyho a omezenyho cloveka jako je on je to velka udalost.
  • Jack1947
    Ok, psal jsem paid což je totožné s Buy... ale to je jedno, dál bych to už nepitval at tu neteče zbytečně... hněv. *3*

Nejsem naštvaný jen nechci aby se tady zbytečně rozmazávalo to jak píšeš... ok termín Paidto play není ten jsem možná vymyslel já sám *2* , to nic nemění na tom co jsem napsal.
  • Som pirát a dal som ti lajk a som na to hrdý!
  • U MMORPG hry je to dulezita informace.
  • tak to jste kkti
  • Ale model Pay to Play neni to same co Buy to Play.
    Vetsina lidi ma v techto terminech chaos a ani ja si obcas uz nejsem uplne jisty,protoze diky internetu mnohdy terminy samy od sevbe tak nejak prebiraji jine vyznamy.
    V kazdem pripade B2P=model kdy si hru koupis a veskery obsah ve hre mas zdarma bez omezeni,bez hloupych mensich batohu,inventare,banky.... Platis jen za datadisky.
  • v sydney asi nemaju internet:D
  • species
    Jo no vlastne v sydney nemaj internet.
  • Dogkiller
    Tam z tebe budou mít radost.
  • species
    Pirateni neni kradez. Nicmene muzu poprosit o zdroj ty statistiky? Pac ani ja bych si netroufl rict kolik takovych lidi je a to sem jeden z nich.
  • Dogkiller
    Tak to jsme dva.
  • Pisal som ze koncom februara odchadzam do Sydney...uz poseckaj mlady princi...este mesiac
  • Jack1947
    Já myslel Paidtoplay ale tenhle termín se moc nevyužívá.

Jakou senzaci? já myslím že to moc lidí nečekalo hodně tomu už od začátku přálo F2P a koukněte na GW ty si tenhle standart udrželi už drahnou dobu... tedy by to s trochou štěstí mohlo tady být podobné. (Samozřejmě pro určitou sortu hráč)), nesrovnává se nesrovnatelné.
  • Som pirát a som na to hrdý!
  • jenze tech lidi je tak 1 %. timhle argumentem se vetsinou snazi zlodeji ospravedlnit svoji kradez.
  • Neni to P2P,ale B2P model. Nedelej z toho senzaci.
    B2P model je podle me pro hrace ze vsech "freee" modelu ten nejlepsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit