Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na steam se vrátilo crysis2, o tom nenapíšete?
  • Presne, ak si nemal aspoň 512Mb Ramky, ani si to nerozbehal, ak ano, tak 800x600 .
  • ZvacA
    Tak, ono samo o sobě nebyl s výměnou manipulací baterka/zbraň takový problém, jak se všeobecně prohlašuje, ačkoli někomu to nemuselo sednout, a je pravdou že to mělo svůj survival feeling. Ovšem na druhou stranu je srandovní představa, že ve 22. století dostane mariňák na potemnělé základně na Marsu samostatnou svítilnu do ruky. :)
  • MidnighT91
    Dnešní standard je teda dost slabej...
  • Veskoslav
    Tak kromě toho dabingu souhlasím. Dabing ten je poněkud více amatérsky zaměřený:)
  • Veskoslav
    A důvod?
  • Podla mňa kto chce, a je skutočnym fanušikom ako ja, ten si Dooma 3 namoduje, Full HD + textury, česky dabing, DX10 a neviem čo všetko zadarmo, pochybujem že toto Bethezda prekona, ale mladšiu generaciu by to mohlo osloviť...teraz su comebacky v kurze.
  • Další hřebík do rakve s nápisem DOOM IV.
  • Ve videu bylo zmineno pouze PS3 a Xbox 360 jste si jistí že to bude i na PC ? Se mi to nějak nezdá remastrovat to pro nové konzole dává smysl když to tam nikdy nevyšlo. Na PC by se mi to zdalo zbytečné a možná proto ta grafika vypadá uplně stejně jako na PC.
  • Vidlec
    Zvláštní jak jsem byl tenkrát z té grafiky naprosto odvařený a dneska se na to pomalu nedá koukat :D
  • Veskoslav
    A jenom doufám, že tentokrát nebudou trapně mizet mrtvoly.. přišlo mi fakt trapně střílet do mrtvoly, která se pak rozpadne.
  • No jdu do tohooooo to je jasnýýý
  • melny
    No super, já trojku nikdy nehrál
  • Veskoslav
    Tak jestli to nezabijou cenou a dají rozumnou cenu tak 500, tak bych do toho i šel. Doom 3 doma nemám, HL 2 měl tenkrát přednost. Sice mám Doom za 99 ve výprodeji, ale ta edice mě láka.
  • No nevim, ale ja zadnej rozdil v grafice nevidim.... :)
  • Baterku na zbroji? To je vtip? Vzdyt prave o tom Doom 3 je, o nemoznosti mit v ruce zaroven zbran a baterku. Takhle to prijde o velkou cast atmosfery. A ten remaster se zda byt pouze na konzole. Podle traileru bude hra vypadat stejne tak, jak vypada na PC od vydani.
  • co je špatnýho na původní grafice? Ani žádné rozdíli nevidim. A to stojí na steamu doom asi tak 150kč... Bethseda si řekně určitě o litra.
  • Mě se zrvona baterka jak byla v doomovi líbila, dodávalo to na atmosféře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit