Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • u US army by ma to neprekvapilo :)
  • u COD vlastne ani nie tak uplne pribeh ako ta atmosfera...neviem no ked vyslo COD 4 tak ma to velmi uchvatilo...potom to bolo uz len horsie
  • ze to nejde*
  • HL2 vyzera dobre i dnes ;) ...ze to nema uber grafiku a ze to nejdem na cryengine 10 alebo unreal engine 18 neznamena ze to vyzera zle...dodnes si to rad zahram ;)...ono hl2 bolo prelomove v tej dobe a o co tam hlavne ide je pribeh...keby COD nestratilo na pribehnu hratelnosti a podobne a nastavili rozumnu cenu tak tiez mi grafika nevadi...
  • Na Doom 3 me nejvice zklamalo to,ze po atmosfericky paradni cca prvni dvouhodince,se to zvrtlo v nevyraznou ,repetetivni a predvidatelnou nudu a s hranim jsem prestal nekde ve 2/3 hry.
    Jinak co se traileru tyce,tak to na me pusobi,ze se po vizualni strance snad nic nezmenilo.
  • Už jsem to někde psal. Takhle to tak nějak vypadá i s texture packem, protože ten dodává spíš textury podlah, stěn a podobný blbostičky. Řekl bych, že to bude ta úprava, plus nějaký ty světla a stíny, to engine umí velmi dobře (taky má moc hezké skla, hlavně ty "zaoblené" *4*) , dodáš datadisk, fandovské levely a podobné věci a že to půjde spustit na XBOXU a PSku. Jinak toho zas asi tolik udělat nejde. Všechny nové modely a všechny nové textury ve velkém rozlišení, tam prostě nedáš. Jinak ale jasná koupě, jen škoda té baterky....
  • Ta tvá profilovka vypadá z dálky (jako v té ikonce) jako nějaký pejsek *4*
  • HL2 ze vypadalo strasne uz pri vydani?To myslis vazne? *1*
  • D3 jako vsechny enginy od ID jel na OpenGl
  • Ty jsi jarmil :D. Říká ti něco OpenGL?
  • misho8723
    Na konci je ukázaná aj PC krabica hry
  • No, nevím, Doom 3 tehdá těžil především z toho hypu, že se vlastně vrací nejdoomovatější doomovka ze všech doomovek, jinak to byla docela nuda, resp. začátek výborný, super atmosféra, obrovská spotřeba spodního prádla, ale pak se to proměnilo ve stereotypní nudu, dohrál jsem to, jen abych to měl dohrané. Takový Half-Life 2 tomu těžkě nakopal pr...

Každopádně mojé oblíbená scéna: Po x hodinách hraní dorazíte do skladu, kde v bedně najdete motorovou pilu, přičemž v počítači si přečtete jeden mail ve znění (cca): "Johne, asi se stala chyba při dodávce, omylem nám tu dodaly zásilku motorových pil. K čemu nám tu ksaku budou motorové pily?!" Nešlo se ubránit úsměvu. :)
  • Tak to je smutny *1*
  • Hehe, já tam teda nic o PC neviděl...Bethesda prostě hledá, co by zrejžovala, je to banda vychcanejch grázlů, nic víc. Takže verze pro děti a konzole je na to jak dělaná.

Video vypadá stejně, jako vypadá PC verze zcela běžně, protože ehm. tam není co remasterovat, to není hra, co vyšla před 15ti lety, která by neuměla nastavit vyšší rozlišení než 800x600 apod. Je to engine stejné generace, jako Source od Valve a na tom se blejou hry doteď(a vypadají stejně strašně, jako vypadalo HL2 po vydání a dodání strašné parodie na HDR na tom fakt nic nezměnilo). Víc detailníma texturama je možný to zmodovat(ale netvrdil bych, že by textury v Doomu 3 byly nějak málo detailní) normálně-a zadarmo, mod na světlo se dá pokud vím sehnat taky.
    Takže asi tolik k té úžasné boží Bethesdě, bandě největších leváků a grázků na herní scéně. A ať si svůj Skyshit narvou do zadnice, že jim vzkazuju.
  • Veskoslav
    Já jsem do Quake 4 měl jenom ten "dětský". Do Doom 3 oba dva, ale nakonec jsem vždycky zůstal u původního znění+titulky.
  • Na konci traileru stojí za sebou všechny 3 verze..takže to bude i pro PC..
  • x_ander
    Tak tohle si nechám líbit :)
  • Nikdy jsem to kvůli mému strachu,kdy jsem se bál jak nikdy,nedohrál až do konce(snad ani ne do půlky)a to jsem to hrál asi třikrát.
  • Super dám si to znovu, jelikož když to vyšlo můj comp se těžce zadýchával a datadisk jsem nehrál vůbec.
  • ...o tom už psali *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit