Přejít na výpis diskuzí
Bethesda vydá ultimátní BFG edici Doom 3
30.5.2012 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Rage jsem nehrál ale jelikož se jedná o docela novou hru, tak ta je již optimalizovaná pro chod na win7 (případně vista), což postarší engine D3 nebyl.
-
Za ten jejich TES online jim na to kaslu
-
Zkoušel jsem to na win7 32bit, graf.karta ATI HD6470M, intel core i7, 8GB ram a šlo mi tam pouze nastavit rozlišení. Rozhraním jsem neměl na mysli DX9c a direct3D. V tomto režimu hra vypadá jak rozsypaný pytel kostiček, byť ve vysokém rozlišení.
-
Myslim, že ID Soft mal po Quake 4 slušne vyšlapnute, potom ETQW, čo sa mi tiež velmi pačilo, asi to nebol taky prepadak, pomaličky si kutili Rage, podla mňa ma Carmack nahrabane a ma proste v paži, nech sa snažia ini...
-
Diky mrknem sa na to *3*
...normalne, som zase dostal chuť na Doom 3 *2* -
Hmm skor z tej spravy citam tak nejak medzi riadkami ze ID slusne povedane nesplnil ocakavaia Bethesdy s Rage tak sa snazi inak dohnat stratu. Mimochodom celkovo to ticho okolo ID softu je zvlastne - patche na Rage nikde, Rage studio (slubeny editor a tooly) nikde, 64bit verzia nikde o Doome 4 len suskanda a Carmack na twitteri je tiez menej aktivny nez ked dokoncovali Rage. Dufam ze na E3 nieco oznamia alebo aspon novinarom sa podari nieco nove vystrachat.
-
bump mapping sa používal už myslím okolo roku 1997, po roku 2000 už ho boli hry plné a využíval sa prakticky na všetko, Doom3 bola jedna z prvých hier ktorá využívala normal mapping.
-
tesim se na ty novy mise. jak jsem si cetl o cem jsou tak me taky hned napadlo "cesticka k Doom 4" *4*
-
To má být vtip? Grafika mi přišla skoro totožná s originálem. Něco jako HD veze různých starých her na konzole, které vypadají taky skoro úplně stejně. Prostě nechápu co na tom předělávali. Prý úplně nový kabát. Někdy jsou ty články tady opravdu k smíchu...
-
Aneb jak znova prodat nekolik let starou hru :)
-
Tohle je jen zdimacka, v traileru neni nic prevratnyho...
CHcete novej kabat pro doom3? Soft shadows, HDR, Bloom, FSAO, motionblur, depth blur etc:?
http://www.moddb.com/mods/sikkmod
BFG edition my ass... -
Doom 3 byla ve své době snad první hra, která používala bump-mapy takovým způsobem a v podstatě na všechno. Pochybuju, že by v remasterované edici tohle oddělali.
-
Já se taky zasmál nechápu ty - ... =D
-
doom byl prilis tmavy ?!? Co je to za zblebt? Je to snad my little pony ?
... jo uz aby zkoncila tahle zk****na doba. -
Tak očekávám klasiku. Víc poly, větší textury, lepší reflexe a větší rozlišení.
Co ale chcu nejvíc jsou bump mapy - to je ta hezká fíčurka, která z plochých textur udělá chytrým trikem rádoby 3D modely. Ne tak luxusně jako třeba DX11 Tesselation, ale mřížka v podlaze bude prostě vypadat jako mřížka v podlaze, a ne jako samolepka s texturou mřížky. -
Doom3 se mi líbil (datadisk byl sesmolený nesmysl), takže bych se na to i těšil. Ale všiml si někdo v traileru té vylepšené grafiky? Já ne. Přijde mi to naprosto stejné, jako verze z roku 2004.
-
presne tak, streliva vzdycky dost a tma perfektni! baterka stejne nebyla potreba, demoni a jejich strely byli vzdy videt. Vyborna hra!
-
Whaaaaaaaaaaaaaaat? Streliva byly tri pr*ele (naopak by meli ubrat), temny byl presne tak, jak byt mel a co mi je po tom, jestli je logicke nebo ne, ze nema hlavni hrdina na zbrani baterku. Kdyz je to plus pro hratelnost a atmosferu, tak at si je to krome za me klidne nelogicke. A checkpointy sotva necemu pomuzou.
-
heh sorac ty to tam pises :D
-
to by me taky zajimalo . Warriore a jaky mas Windous 32 nebo 64 bit ?