Přejít na výpis diskuzí
Bethesda vydá ultimátní BFG edici Doom 3
30.5.2012 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
teraz som to odskúšal, ide mi to bez akýchkolvek problémov s 16x AA, textúry vyzerajú výborne ... win 7 64. Ale hlavne by ma zaujimalo ako si to myslel s tým DX
-
a jaka byla pouzita graficka karta ? ATI-AMD nebo Nvidia ? To me teda fakt zajima ? Ja jen ,ze Atiny potazmo AMD karty s OpenGL maj problemy do dnes a je uplne jedno na jakym Windousu to hrajes ? Co treba posledni Rage ....
-
Udajne se na tom porad pracuje,ale kdo vi *1*
-
toto měla být reakce na příspěvek od :
Matt (anonym)
Nikdy jsem to kvůli mému strachu,kdy jsem se bál jak nikdy,nedohrál až do konce(snad ani ne do půlky)a to jsem to hrál asi třikrát.
nějak jsem asi netuknul na "reagovat"..... :-) -
www.blackmesasource.com - jen to vypadá, že dřív vyjde HL3 než tenhle mod *13*
-
Tak to jsme na tom stejně.... jakože mám nějaký horory-filmy rád, ale tohle pro mě bylo strašný...
Ta atmosféra byla fakt děsivá, tma jak v pytli, člověk nevěděl, kde na něj něco vyskočí....
Oproti filmům hororům to bylo asi horší pocitově v tom, že tady člověk "byl přímo" ta hlavní postava a proto jsem v pociťoval ten strach a hrůzu asi víc jak ve filmech, který snáším relativně v pohodě.... -
yep... v tu dobu tenkrat vlastne vychazel doom3 vs hl2 .... sam jsem byl zvedavy a nedockavy a half to vyhral na cele care.... a pritom stacilo tak malo,jako napriklad mit skvely fyzikalni model a imho taky zabodovala ta "vychodni" atmosfera ^^
-
zkus to na win7 a budeš vědět o čem mluvím nebo zkus i zagooglit
-
hej a nevite nekdo jak to vypada s HL remakem na source ? nasel jsem pouze nejaky pokus na source enginu,ale to byl spis takovy fail ....
-
Ale tak proč ne. Doom 3 i s datáčem sice mám, ale nějako je to na můj vkus moc strašidelné *1*. Za tu baterku na zbroji budu jedině rád. Poladěnější engine taky nebude na škodu, minimálně podpora větších rozlišení potěší. A jako bonus první dva Doomy. Když to bude do Kč 500,- tak pořídím. Když už nic jiného, tak slušné prodeje by mohly vyslat signál, že Doom stále táhne a čtyřka se vyplatí.
-
WTF? Aha, Bethesda...
-
Doom 3 je odpad, ale doom 2 a doom 1 by me lakaly. Bude to take remake?
Doom 3 je predskriptovana linearni koridorovka, prvni hra kdy to s id zacalo jit z kopce. -
Teď jde ještě o to kolik si za to řeknou, aby za remake nechtěli víc než když ta hra vyšla poprvé.
-
"je postaven na OpenGL, s kterým si nerozumí novější win dows a tak by jsi si tuto postarší hru vychutnal pouze v direct3D bez vyhlazování a bez pořádných textur, ale jestli jsi masochysta tak je to tvá věc."
čože ? -
No ty jsi hroznej jantar, kdyby jsi se dodíval pořádně do konce, tak tam uvidíš i krabici s PC verzí, Souhlasím ale s tím, že rozdíl v grafice je snad neznatelný. Navíc pokud jsi si toho doposud nevšiml, tak engine DOOM3 je postaven na OpenGL, s kterým si nerozumí novější win dows a tak by jsi si tuto postarší hru vychutnal pouze v direct3D bez vyhlazování a bez pořádných textur, ale jestli jsi masochysta tak je to tvá věc. Co se týče těch hnojů, které kydáš na HL2 tak se pleteš jak stará bába, při vydání hry žádná jiná neměla tak propracovanou mimiku obličeje a to že dodělali HDR bylo jen patřičným zadostiučiněním. Něž něco ze sebe vybleješ, tak se nad tím zamysli.
-
:D dobry for mysleni na skyrim :D mal by si mat +10 a ne -
-
Však tam je napsaný.
-
Proč takovej hate k Bethesdě? Nevidim nic špatnýho na tom že upraví starší hru daj k tomu datadisk a nějaký bonusy. To se Source enginem myslíš vážně? Portal 2 vypadá líp než některý dnešní AAA tituly. Ale vzhledem k tomu že se už 5 let hry graficky nikam neposunuli se neni čemu divit.
-
:D ja to vubec neresil a neresim . Doom 3 mam ze strasidelnejch FPS nejradsi . FEAR me co se tyce atmosfery vubec nebavil . Nebejt tam suprove prestrelky tak je ta hra o nicem . Pokud teda bude PC Doom podporovat rozliseni 16:9 tak jdu do toho . I kdyz povodni originalky mam .
-
tak schválne ktorý je originál :) http://goo.gl/pWtLL